Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - Bmw.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן ידידי, חבל על המאמץ והעצבים.

בסה"כ טענתי שהכל עניין של טעם, אולי הייתי צריך לרשום את זה בעברית ע"מ שזה יהיה מובן יותר...

בכל מקרה - מצפיה זריזה בהודעות של הבחור - הוא משמיץ את רכבי הקונצרן על ימין ועל שמאל ועל כן אין לקחת את ההודעות שלו ברצינות.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואתה זה שעורך מבחנים, ומעצב רכבים וכמובן גם מהנדס במקצוע, הרי אתה מדבר עם כל כך הרבה ביטחון עצמי.

ילדון, באמת כדאי שתשמור את "פניני החוכמה" שלך, לעצמך וחבריך בני ה 13..."גולף בתחפושת", אתה מתכוון לבסיס? למנוע? לברקסים?..לידיעתך הרבה רכבים בקונצרן של פלסוואגן יושבים על שילדות זהות של רכבים אחרים, רכבים יותר טובים, פחות טובים זה כבר עניין אחר.

עכשיו אני לא רואה שום דבר רע בגולף, ואם היה לך קצת מושג ברכבים או מכוניות, הייתה יודע שחברה קטנה ולא כל כך מוכרת העונה לשם "לאמבורגיני", גם כן חלק מהקונצרן שבחיים לא הייתה קונה..ואתה יודע מה, גם בנטלי..כן כן בנטלי- זה חלק מפלסוואגן...

אז בבקשה ילדון, תשוב לפורמים של פוקימון או לא יודע מה..

אז מה שאתה בעצם אומר שאין שום בסיס לדבריי?? אין בין ה-A3 לגולף שום דימיון???

זו אותה מכונית עם סמל אחר ואין מה להכחיש פה, מדובר במכונית ממוצעת שכל משפט שמזכיר A3/גולף ותמורה מקרי בהחלט.

וחמודי אל תלמד את אבא לעשות ילדים או יותר נכון אל תלמד אותי איזה מכונית יש בכל קונצרן כי את זה אני יודע עוד שאתה היית בש"ש.

ורושמים למבורגיני לא לאמבורגיני לך לפורום שגיאות כתיב.

פורסם

אני כותב "לאמבורגיני"..ככה אני רוצה, תאמין לי אני יכול ללמד אותך עוד הרבה הרבה על רכבים, ועל שיחבור.

עכשיו לענייננו, הA3 רכב יפיפה לכל הדעות (חוץ מכה תמהונים..), העיצוב שלו (ושל כל המשפחה החדשה) מרשימים, מהגריל המאיים בחרטום הרכב, ועד קצה האגזוז.

עכשיו אתה מוכן להסביר לי מה רע בגולף? מה הדבר הכל כך נוראי בגולף (כן אני יודע שהיא מתבססת על הגולף) על גולף GTI שמעת? על R32 שמעת?...כנראה שלא...

אז תקרא את זה- http://www.auto.co.il/Content/Exams/CarTestDetails.asp?id=151&i=1&CG=&Comp=

ועל מה בדיוק אתה מבסס את הירידות שלך? הרי אני בטוח שאתה נוסע על 911..

אז נכון המחירים קצת לא הגיוניים, אז מה? זה לא הופך את הרכב לפחות ממה שהוא- ומה שהוא זה רכב יפיפה ומעולה...ואני בטוח ש"פניני החוכמה" שנפלטו מפיך, נפלטו אך ורק מתוך קנאה, וכן חוסר ידע מובהק.

1.8T 8)

פורסם

מתן, תסתכל בAVATAR שלו..

הוא לא נוהג ב911, אלה ברכב שייוצר במיוחד בשבילו שהוא בעצם שילוב של פרארי אנזו ופאגאני זונדה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הA3 ממש לא "גולף בפורים". המתלים של הA3 מוקשחים וטובים לאין ערוך מאלו שמגיעים בגולף החדשה, למעשה - אלו אותם המתלים של הGTI שקצרה אין סוף שבחים.

בנוסף - לא דיברנו על איכות הרכב, דיברנו על המראה, אתה בעצמך טוען כי הA3 היא "גולף בפורים".

אתה יכול להתחכם כמה שאתה רוצה "TDI, טרקטור, מולטיפלה ושאר פנינות חוכמה (NOT)" אבל הA3 מסובבת ראשים ללא קשר לרעש (שאין לה אגב, רואים שלא טיילת לאחרונה ליד המנועי 2 ליטר החדשים...) וללא קשר למולטיפלה.

היא פשוט יפה.

כשתרוויח מספיק כסף - אולי גם לך תהיה אחת, בינתיים אני מציע לך להרגיז מישהו אחר.

אני נאלץ בעצב לחלוק על חלק מדבריך. כידוע לך (או לא) גם לי יש A3 שנת 2004, אך עם מנוע 1.6.

אני לא מתכוון לדבר על המנוע החלש (מאד) והמחיר המטורף לכזה רכב, אלא על הרושם הכללי שיש לי ממנו לאחר שנה מיום הקנייה.

נכון הדבר שהרכב מאד, אבל מאד נוח. כל האבזור הפנימי, המושבים המפנקים (בד)- גורמים לנהג להרגיש ממש בבית, ועוזרים להנעים את הנסיעה. אפשר לנסוע במהירויות גבוהות ואתה פשוט לא תשים לב לכך- הרכב שקט להפליא.

עכשיו הקטע בו אני חולק עלייך- איכות הרכב/החלקים. תראה, עם כל הכבוד לאודי, אצלי ברכב היו לא מעט בעיות.

*הידית שבצד המושב אשר תפקידה הוא לקפל את המושב ולאפשר כניסה למושבים האחוריים נשברה פעמיים (!). דרך אגב- עד שהביאו לי את החלק מחו"ל לקח בערך 3 שבועות.

*החגורה במושב האחורי בשלב מסויים לא חזרה למקומה, ונשארה רפויה כך שהיעילות שלה ירדה ל-0

*עכשיו למשהו מוזר- הרכב חזר לא מזמן מהמוסך (לאחר התאונה) וכל פעם שאני מפעיל את המזגן, יוצא ממנו ריח מסריח בסגנון צואה. מה זה? אין לי מושג.

אלה הם דברים שלא צריכים להתרחש ברכב שעולה כל כך הרבה כסף. וכל כך הרבה כסף בתמורה למה? עזוב את המחירים החצופים שאנחנו שילמנו, היום עלו המחירים, ואודי A3 1.6 אוטומטית עולה 188,650 ש"ח- שזה פשוט מטורף וחסר כל הגיון.

אדם.

פורסם
אני כותב "לאמבורגיני"..ככה אני רוצה, תאמין לי אני יכול ללמד אותך עוד הרבה הרבה על רכבים, ועל שיחבור.

עכשיו לענייננו, הA3 רכב יפיפה לכל הדעות (חוץ מכה תמהונים..), העיצוב שלו (ושל כל המשפחה החדשה) מרשימים, מהגריל המאיים בחרטום הרכב, ועד קצה האגזוז.

עכשיו אתה מוכן להסביר לי מה רע בגולף? מה הדבר הכל כך נוראי בגולף (כן אני יודע שהיא מתבססת על הגולף) על גולף GTI שמעת? על R32 שמעת?...כנראה שלא...

אז תקרא את זה- http://www.auto.co.il/Content/Exams/CarTestDetails.asp?id=151&i=1&CG=&Comp=

ועל מה בדיוק אתה מבסס את הירידות שלך? הרי אני בטוח שאתה נוסע על 911..

אז נכון המחירים קצת לא הגיוניים, אז מה? זה לא הופך את הרכב לפחות ממה שהוא- ומה שהוא זה רכב יפיפה ומעולה...ואני בטוח ש"פניני החוכמה" שנפלטו מפיך, נפלטו אך ורק מתוך קנאה, וכן חוסר ידע מובהק.

אני עדיין ממליץ לפנות לפורום שגיאות כתיב.

לענייננו, ה-A3 אינו רכב יפה לכל הדעות! הוא רחוק מכך, כולה קופסא מרובעת שקצת שידרגו לה תפנסים מהצורה הקודמת שגרמה לאנשים להקיא אתה מוזמן לבדוק פה http://speedycars.chinacars.com/wallpaper2/audi/Audi%20A3%20-%2013.jpg . אתה יודע מה זה רכב יפה לכל הדעות? אלפא 156/147/166 וכדומה... הם באמת מעוצבים בטעם טוב ותמצא מספר מועט מאוד של אנשים שמתנגדים לעיצובם.

עכשיו מה יש לי נגד פולקסווגן?

נתחיל במחיר, אתה מוכן לומר לי מי הפראייר שיקנה גולף 1.6 טיפ' ב-141 אלף שח?? ואפשר לחשוב מה כבר יש שם, 102 כ"ס ואבזור קמצני ביותר! אני מבטיח לך שבאותו מחיר אני מוצא לך מכונית פי 1000 טובה.

ונעבור לאחזקת הרכב, אני אישית מכיר מישהו שהיה לו גולף V5 (עם חלונות נופלים אגב) ונאלץ למכור אותה בגלל שהיא פשוט בלעה לו את כיס, לאחר מכן הוא עבר למגאן. והוא לא לבד יש עוד עשרות כאלה.

נעבור ליבואן. אין מה לומר כולם מתלוננים, חרא של שירות, חלפים יקרים, אחריות מצומצמת ומה כבר לא שמענו ממנם.

וחמודי, אני אף פעם לא מקנא במישהו שיש לו פולקסווגן/אודי, לרוב אני מרחם עליו.

יום טוב.

פורסם
אני נאלץ בעצב לחלוק על חלק מדבריך. כידוע לך (או לא) גם לי יש A3 שנת 2004, אך עם מנוע 1.6.

אני לא מתכוון לדבר על המנוע החלש (מאד) והמחיר המטורף לכזה רכב, אלא על הרושם הכללי שיש לי ממנו לאחר שנה מיום הקנייה.

נכון הדבר שהרכב מאד, אבל מאד נוח. כל האבזור הפנימי, המושבים המפנקים (בד)- גורמים לנהג להרגיש ממש בבית, ועוזרים להנעים את הנסיעה. אפשר לנסוע במהירויות גבוהות ואתה פשוט לא תשים לב לכך- הרכב שקט להפליא.

עכשיו הקטע בו אני חולק עלייך- איכות הרכב/החלקים. תראה, עם כל הכבוד לאודי, אצלי ברכב היו לא מעט בעיות.

*הידית שבצד המושב אשר תפקידה הוא לקפל את המושב ולאפשר כניסה למושבים האחוריים נשברה פעמיים (!). דרך אגב- עד שהביאו לי את החלק מחו"ל לקח בערך 3 שבועות.

*החגורה במושב האחורי בשלב מסויים לא חזרה למקומה, ונשארה רפויה כך שהיעילות שלה ירדה ל-0

*עכשיו למשהו מוזר- הרכב חזר לא מזמן מהמוסך (לאחר התאונה) וכל פעם שאני מפעיל את המזגן, יוצא ממנו ריח מסריח בסגנון צואה. מה זה? אין לי מושג.

אלה הם דברים שלא צריכים להתרחש ברכב שעולה כל כך הרבה כסף. וכל כך הרבה כסף בתמורה למה? עזוב את המחירים החצופים שאנחנו שילמנו, היום עלו המחירים, ואודי A3 1.6 אוטומטית עולה 188,650 ש"ח- שזה פשוט מטורף וחסר כל הגיון.

אדם.

על מה בדיוק חלקת? תקרא מה שרשמתי ותגיד לי בדיוק על מה חלקת? טענתי שהרכב ללא תקלות? טענתי שהרכב זול? טענתי שהרכב מושלם? טענתי שהשירות טוב?

לא.

טענתי שהרכב יפה לדעתי, טענתי שהיופי הוא בעין המתבונן, טענתי שהA3 טובה יותר מהגולף.

שלושת אלו עובדות ולא טענות שאתה יכול לחלוק עליהן

המחיר של ה1.6 לא מטורף, אם הוא היה מטורף - לא היית קונה את האוטו.

המחיר היה יכול להיות מטורף אם היית אומר "רציתי אבל היה יקר מדי". קנית? סימן שהוא מספיק נמוך בשבילך. אוטו לא קונים ואומרים "איזה בעסה שקניתי את האוטו, סתם אוטו יקר".

גם לגבי המנוע למה קנית את ה1.6 אם הוא לא מספיק חזק בשבילך?

אני מסכים איתך ואפילו עם Xenon לדבר אחד:

השירות של צ'מפיות מתחת לכל ביקורת, למעשה - אני מתכוון לעבור לBMW באוטו הבא שאני קונה, גם בגלל ההנעה האחורית - הרבה בגלל החרא שאני אוכל מצ'מפיון.

לגבי התקלות - קורה, מה לעשות? גם בטויוטה שהייתה לעובד של אבא שלי היו תקלות, זה הופך את טויוטה לרכב לא אמין?

אצלי - כל התקלות (כולל ריח של גופה מהמזגן) התחילו אחרי שהרכב חזר מטיפולים במוסך המרכזי. זה לא הופך את הרכב לרכב לא טוב, זה הופך אותם לזבל של מוסך.

קניתי את האוטו שלי בגלל שרציתי רכב חסכוני (1 ל15 כשאני נוסע אגרסיבי, 1ל21 כשאני נוסע רגוע לאילת...), חזק (הררי מומנט בכל סל"ד שכל סופרלטיב שאכתוב יחוויר מול החוויה האמיתית), יפה (לדעתי ולדעת כולם למעשה, חוץ מקסנון...) יוקרתי (ריפודי עור ואלקנטרה בנוסף לרמת החומרים והגימור הגבוהה בין-כה) מהנה לנהיגה (DSG, מדהים ומהנה ביותר לנהיגה גם בנהיגה טכנית (במצב ידני) וגם בנהיגה שגרתית בעיר (במצב אוטומט))

שום אוטו בעולם לא היה נותן לי את זה.

נקודה.

המחיר? יקר, יקר מאוד, שילמתי ולמרות השירות הזוועתי של צ'מפיון (אני בהתכתבות עם אודי גרמניה, בתקווה להסדיר את זה כבר) אני לא מצטער.

פורסם
על מה בדיוק חלקת? תקרא מה שרשמתי ותגיד לי בדיוק על מה חלקת? טענתי שהרכב ללא תקלות? טענתי שהרכב זול? טענתי שהרכב מושלם? טענתי שהשירות טוב?

לא.

טענתי שהרכב יפה לדעתי, טענתי שהיופי הוא בעין המתבונן, טענתי שהA3 טובה יותר מהגולף.

שלושת אלו עובדות ולא טענות שאתה יכול לחלוק עליהן

המחיר של ה1.6 לא מטורף, אם הוא היה מטורף - לא היית קונה את האוטו.

המחיר היה יכול להיות מטורף אם היית אומר "רציתי אבל היה יקר מדי". קנית? סימן שהוא מספיק נמוך בשבילך. אוטו לא קונים ואומרים "איזה בעסה שקניתי את האוטו, סתם אוטו יקר".

גם לגבי המנוע למה קנית את ה1.6 אם הוא לא מספיק חזק בשבילך?

אני מסכים איתך ואפילו עם Xenon לדבר אחד:

השירות של צ'מפיות מתחת לכל ביקורת, למעשה - אני מתכוון לעבור לBMW באוטו הבא שאני קונה, גם בגלל ההנעה האחורית - הרבה בגלל החרא שאני אוכל מצ'מפיון.

לגבי התקלות - קורה, מה לעשות? גם בטויוטה שהייתה לעובד של אבא שלי היו תקלות, זה הופך את טויוטה לרכב לא אמין?

אצלי - כל התקלות (כולל ריח של גופה מהמזגן) התחילו אחרי שהרכב חזר מטיפולים במוסך המרכזי. זה לא הופך את הרכב לרכב לא טוב, זה הופך אותם לזבל של מוסך.

קניתי את האוטו שלי בגלל שרציתי רכב חסכוני (1 ל15 כשאני נוסע אגרסיבי, 1ל21 כשאני נוסע רגוע לאילת...), חזק (הררי מומנט בכל סל"ד שכל סופרלטיב שאכתוב יחוויר מול החוויה האמיתית), יפה (לדעתי ולדעת כולם למעשה, חוץ מקסנון...) יוקרתי (ריפודי עור ואלקנטרה בנוסף לרמת החומרים והגימור הגבוהה בין-כה) מהנה לנהיגה (DSG, מדהים ומהנה ביותר לנהיגה גם בנהיגה טכנית (במצב ידני) וגם בנהיגה שגרתית בעיר (במצב אוטומט))

שום אוטו בעולם לא היה נותן לי את זה.

נקודה.

המחיר? יקר, יקר מאוד, שילמתי ולמרות השירות הזוועתי של צ'מפיון (אני בהתכתבות עם אודי גרמניה, בתקווה להסדיר את זה כבר) אני לא מצטער.

אולי טעיתי. את הנקודה שלי הבנת בכל מקרה. המחיר מטורף, אין מה לעשות, עכשיו כשאני מסתכל אחורה אני אומר לעצמי יא אללה איזה הוצאה מוגזמת. באותו סכום כסף יכולתי לקנות רכב שהייתי הרבה יותר נהנה ממנו. גם לגבי העניין של ה-1.6, בוא נגיד ככה שזה לא הכי מפריע לי, ועובדה שיש לנו עוד רכב במשפחה, יותר חזק, ויש לי ביטוח עליו ואני פשוט לא נוסע עליו. למה? כי אני אוהב את הA3, היא הרבה יותר נוחה ומפנקת, למרות שהיא יותר חלשה.

אני מבין את עמדתך בנוגע לA3 ובמיוחד לגבי הדיזל, ונוטה להסכים איתך, אך אתה חייב להבין שישנו הבדל גדול אם לא ענק בין שני הרכבים (1.6 ו-TDI)- הבדל שמשנה את כל חווית הנהיגה.

ואם כבר הזכרת את זה, למה יש לי באמת ריח כזה מהמזגן? מה לעשות עם זה?

אדם.

פורסם

צהריים טובים ,

חלק מהרכבים כבר נחשפו בעבר.. אבל שווים פירסום חוזר :-)

Zafira 2 Opc.

מנוע:

2.0T , המספק 240 כ"ס.

Astra Opc.

מנוע:

2.0T , המספק 240 כ"ס.

A4 Dtm.

מנוע:

2.0Tfsi , המספק 220 כ"ס.

Mazda 5.

מנועים:

1.8 , המספק 115 כ"ס ו-16 קג"מ מומנט.

2.0 , המספק 145 כ"ס ו-18.2 קג"ג מומנט.

Zhonghua.

מנועים:

2.0 , המספק 129 כ"ס ו-17.3 קג"מ מומנט.

2.4 , המספק 137 כ"ס ו-20 קג"מ מומנט.

a4 1.jpg

a4 2.jpg

fox 1.jpg

fox 2.jpg

polo 1.jpg

polo 2.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אולי טעיתי. את הנקודה שלי הבנת בכל מקרה. המחיר מטורף, אין מה לעשות, עכשיו כשאני מסתכל אחורה אני אומר לעצמי יא אללה איזה הוצאה מוגזמת. באותו סכום כסף יכולתי לקנות רכב שהייתי הרבה יותר נהנה ממנו. גם לגבי העניין של ה-1.6, בוא נגיד ככה שזה לא הכי מפריע לי, ועובדה שיש לנו עוד רכב במשפחה, יותר חזק, ויש לי ביטוח עליו ואני פשוט לא נוסע עליו. למה? כי אני אוהב את הA3, היא הרבה יותר נוחה ומפנקת, למרות שהיא יותר חלשה.

אני מבין את עמדתך בנוגע לA3 ובמיוחד לגבי הדיזל, ונוטה להסכים איתך, אך אתה חייב להבין שישנו הבדל גדול אם לא ענק בין שני הרכבים (1.6 ו-TDI)- הבדל שמשנה את כל חווית הנהיגה.

ואם כבר הזכרת את זה, למה יש לי באמת ריח כזה מהמזגן? מה לעשות עם זה?

אדם.

תמורה של רכב לא נמדדת רק בבעיות שלו , בהספק שלו או בפינוק שלו, היא נמדדת לא מעט בהנאה שהרכב מסב לנוהג בו. לראיה - אתה מעדיף לנהוג באודי למרות המנוע החלש לטענתך ולמרות הריח הנורא מהמזגן, למה? כי אתה נהנה לנהוג על הרכב הזה יותר מאשר על הרכב האחר שלכם והיותר טוב (לכאורה) על הנייר.

אודי את שלהם - עשו.

לגבי המחיר של צ'מפיון - זכותם לדרוש כמה שהם רוצים, מי שרוצה ייקנה, מי שלא - שירכוש רכב אחר. מה שכן מפריע לי זה שאין פה תחרות וייבוא מקביל, אז יכולת פשוט לבחור ייבואן אחר שנותן שירות טוב יותר/מחירים טובים יותר.

אין לי מושג למה יש ריח של גופה מהמזגן, בפעם האחרונה שזה היה לי - הם החליפו לי פילטרים וניקו לי את כל מערכת המזגן (כנראה מעובש שהצטבר שם איכשהו...)

אחרי שהם עשו את זה הם דפקו לי את המזגן, עכשיו הוא עושה רעש של טרקטור. כהשמעתי להם את זה הם אמרו שהרעש סביר. (זה בערך כמו להשתין לי על הפנים ולהגיד שיורד גשם).

יש לי עוד בעיות איתם, אני בבירור כרגע מול אודי גרמניה לגבי העניין (פשוט אמרתי להם שכל כך חבל שהם מתאמצים כל כך על תכנון המכונית ושיווקה ובסוף - צ'מפיון הורסים להם את הכל... הם אמרו שהם מכירים את הבעיה (עם צ'מפיון). נראה מה יוליד יום)

פורסם

בוקר טוב ,

חזרנו לבימר'ס. ובתוכנית של היום - Alpina B5 :wink:

B5.

מנוע:

V8 4.4 קומפרסור , המספק 500 כ"ס ו-70 קג"מ מומנט ב-4250 סל"ד.

ביצועים:

0 ל-100 , 4.7 שניות.

מהירות מירבית , 300 קמ"ש.

משקל:

1720 ק"ג :roll:

צמיגים:

קידמיים - 245/40/19.

אחוריים - 275/35/19.

מחיר:

90K יורו.

b5 1.jpg

b5 2.jpg

b5 3.jpg

b5 4.jpg

b5 6.jpg

b5 5.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תמיד טוב לראות אלפינה, אבל אני עדיין לא אוהב את העיצוב של ה-5 :sad:

מה שכן נחמד כאן, זה שבמשקל כזה היא מגיעה ל 100 ב 4.7 שניות ! זה הישג מרשים ביותר !

כנראה ששמו יותר מידי קרבון ובמקום להפחית משקל, זה הוסיף משקל :smile:

גדעון.

!AWDSOME

• תוכן חדש...