Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם יש חברות או אנשים פרטיים שמציעים ו/או מוכנים להעביר אופנוע ליוון או קפריסין? (אוניות מסע, מעבורות, כלי שיט פרטיים..)

פורסם

אה נכון סליחה

גרסאת מורכבת ורוכב.

אני אישית צריכה את גרסאת הרוכב :)

אפילו שבטיול הזה אני אהיה מאחור

בכל מקרה..מה שם החברה שהובילה את האופנוע ?

אני גם מחפשת אחר חברה כזאת בנרות.

פורסם

היום קצת מסובך לעשות את זה, השיטה המקובלת היא קבוצה של 5 אופנועים שולחת מחולה עם 5 אופנועים אל היעד, בעלות של בערך 200$ לאדם. טורקיה יעד מאוד מוצלח, אירופה פחות (מזג אוויר ומחירים בעיקר אבל לא רק) אם ממש עקרוני לך אירופה זאת אופציה. אם אתה מתכנן משהו קצר עדיף להשכיר אופנוע ביעד, גם אם טיפה יותר יקר חוסך את ההתעסקות עם תיקון תקלות, טיול של שבוע כולל יומיים תקלה זה די מבעס, אבל שוב, שיקול שלך. אם הכוונה היא לשפץ את האופנוע באירופה, אז הרבה יותר זול להזמין את החלקים ולעשות את העבודה בארץ, מכונאי ממש טוב באירופה הוא ממש ממש יקר ומכונאי ממוצע לא קשה למצא בארץ. יוצאי דופן הם כמובן יצירות נדירות בארץ שיש להן מוסכים מומחים בחו"ל (דוקטי וגוצי בעיקר). עשיתי פרוייקט כזה פעם בימים שלפני ההזמנות באינטרנט. כאשר המעבורות עדיין פעלו.

600TT עולה בערך 35$ ליום בטורקיה מכולה הלוך וחזור 400$ תעשה חשבון לבד.

פורסם

שמעתי דברים לא טובים כל כך על הובלה במכולות...

ואחנו נוסעים עם אופנוע אחד נכון לעכשיו.

האמת שזה דיי עקרוני להביא את האופנוע הפרטי אחרת ברור שהשכרה יוצא יותר משתלם :)

גם היעד עקרוני כי הנסיעה היא לרגל מפגש אופנועים גדול באיטליה

תודה על התגובה:)

פורסם

נכון שצריך לדעת להעמיס מכולה. בכל מקרה לאופנוע אחד זה לא כדאי.

אם העניין כלכך עקרוני, זה עקרון יקר. אין ממש מוצא.

טריק קטן, חלק מהחברות לא מאפשרות הובלת אופנועים אבל מאפשרות הובלת ניגררים לרכב, ולא מעניין אותם מה יש על הנגרר. פעם אפשר היה לישון על הסיפון, היום חייבים לשכור תא ולכן המחיר הרבה יותר יקר, אולי לזוג זה יותר זול.

אולי יש אפשרות לטוס ולפגוש את האופנוע שם, יכול לצאת הרבה יותר זול לזוג.

בכל מקרה אשמח לשמוע מה יצא.

יש גם את האפשרות ההרפתקנית של הפלגה מאלכסנדריה.

אבל מיסי הכניסה למצריים עם אופנוע הם יקרים מאוד ומעבר לסיני חייבים קארנה דה פאסאג'.

פורסם

נאמר לי שהדרך היחידה היא אולי למצוא מישהו פרטי..וזה אומר ללכת לנמל בחיפה ולהתחיל לשאול אנשים.

למה לא יכולנו ללכת על אוגנדה?!

אולי נחבר רפסודה לאופנוע ונקווה לטוב :)

• תוכן חדש...