Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים העצמאיים שביניינו. שאלה לי אליכם , באילו דרכים אתם מביאים לקוחות חדשים ובאילו ערוצים אתם אתם נעזרים? תודה לכל המגיבים?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

איזה סוג של עסק יש לך?

אם אתה מחפש קידום ממומן, כמו פרסום בגוגל ופייסבוק, זה מביא הכי הרבה לקוחות לעסק. אבל זה עולה כסף.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

בכול דרך אפשרית.

אם זה באמצעות פרסום תוכן בפייסבוק וקידום העמוד או פרסום מודעה בגוגל או פרסום כתבות ממומנות דרך טאבולה או אאוטבריין עד לרישום העסק בכול שירותי החיפוש (גוגל מפות, בזק, זפי זהב, אייזי וכו...) הצעת צופרים ללקוחות שישאירו ביקורת מיקום שלטים מנחים לעסק פרסום סרטונים ביוטיוב ועוד...

פורסם

זו שאלה מאד מורכבת שאי אפשר לענות עליה בשתי מילים מעל גבי פורום.

שיווק של "השווארמה של ברוך" שונה מהותית משיווק "הקליניקה של ד"ר פרידמן".

עצתי לך- לעשות מה שאני עשיתי:

1) יש כמה מאות קורסים ומומחים בתחומי פרסום, קידום ושיווק. רובם נותנים מידע חינמי כדי למשוך אותך לשלם להם. תירשם לכולם, ותתחיל ללמד את עצמך בעזרתם- אם תתחבר לאחד, יותר מהאחרים, תרשם לקורס המלא שלו.

2) יש במט"י קורסים יעודיים בתשלום סמלי וסביר לשיווק. לחלוטין שווה לגשת, נתנו לי כמה כיוונים מעניינים.

מעבר לזה, אם יש אתר- כתיבת תוכן איכותי שיכול להתקדם באורגני של גוגל וסרטונים ביוטיוב. התממשקות עם זאפ להבאת עוד תנועה לאתר.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. קידום ממומן בגוגל ופייס זה גם היה הכיוון שלי ונראה שזה מה שאעשה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...