Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

על בטוח זה רכב סחיר ופשוט לתחזוקה.

הפוקוס תהיה יותר חזקה בעליות של חיפה. משמעותית. (וגם במישורים ירידות במים ובאוויר).

לפוקוס מנוע עם טורבו, ככה שיכולות לצוץ תקלות יקרות מהכיוון הזה. לגבי הגיר לא הייתי דואג יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי..הקטע שנראה לי בפוקוס יש מערכות אקטיביות

ובגאז בגרסא לא קומפורט אין

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
אגב ח'ברה איזה מנוע זה בפורד פוקוס?

קראתי על מנוע אוקטובסט משהו שעושה בעיות

זה המנוע?

בס"ד

מנוע אקובוסט עם השינוי שביצעו בו עקב תכן בעייתי, היה 1.6 ליטר, המנוע בפורד שאתה מדבר עליה זה 1.5 ליטר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מנוע אקובוסט עם השינוי שביצעו בו עקב תכן בעייתי, היה 1.6 ליטר, המנוע בפורד שאתה מדבר עליה זה 1.5 ליטר

כמה כח סוס יש לו? ל1.6

פורסם

אתה עונה לעצמך - אתה רוצה כח, פוקוס, מגיע במקור 150 סוס, עם תוכנה אתה מגרד 200 בערך... אחלה דיל... רכב שעולה גרושים ועולה בכמה רמות על הג'אז, אתה גם צריך מקום אחסון וכאלה, ההונדה קטנה וצפופה, בפורד תרגיש יותר בנוח... וכמו שרמיק אמר- תקנה ותהנה, אתה לא סוחר רכב וכל רכב אחרי 3 שנים חוטף סטירות ונמכר בגרושים (הליסינג שבר את השוק) - אז אל תיתן לזה לנהל אותך, תקנה, תסע ותהנה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אתה עונה לעצמך - אתה רוצה כח, פוקוס, מגיע במקור 150 סוס, עם תוכנה אתה מגרד 200 בערך... אחלה דיל... רכב שעולה גרושים ועולה בכמה רמות על הג'אז, אתה גם צריך מקום אחסון וכאלה, ההונדה קטנה וצפופה, בפורד תרגיש יותר בנוח... וכמו שרמיק אמר- תקנה ותהנה, אתה לא סוחר רכב וכל רכב אחרי 3 שנים חוטף סטירות ונמכר בגרושים (הליסינג שבר את השוק) - אז אל תיתן לזה לנהל אותך, תקנה, תסע ותהנה.
סגור תודה רבה

אגב למה ברישון רכב של פורד 2016 כתוב יצור גרמניה?

זה לא רכב אמריקאי?

פורסם

פוקוס מאז ומעולם מיוצר באירופה (אנגליה, גרמניה).

יש דגמים אחרים שמיוצרים בצפון אמריקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בס"ד

לא.

מונדיאו ואסמקס (וגם גלאקסי) מיוצרים בבלגיה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הגיר ממש לא של איסין. הגיר הוא 6F35 כמו שאמרו מעליי. זה גיר מפיתוח משותף של פורד וג'נרל מוטורס ונמצא ברכבים שונים עוד מ2008. (תואם 6T40 של GM)

לגבי הפורד יש לי כזאת שנתיים וחצי תריץ חיפוש עשיתי עליה חוות דעת מפורטת וסיכום מוזמן לקרוא.

מבחינת אמינות אין תקלות עד עכשיו בכלל.

פורסם
הגיר ממש לא של איסין. הגיר הוא 6F35 כמו שאמרו מעליי. זה גיר מפיתוח משותף של פורד וג'נרל מוטורס ונמצא ברכבים שונים עוד מ2008. (תואם 6T40 של GM)

לגבי הפורד יש לי כזאת שנתיים וחצי תריץ חיפוש עשיתי עליה חוות דעת מפורטת וסיכום מוזמן לקרוא.

מבחינת אמינות אין תקלות עד עכשיו בכלל.

אפשר קישור?

פורסם

ח'ברה קניתי פורד פוקוס

הוחלף לו מגדש טורבו מה זה?

במוסך מורשה כמובן

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש וסע בדרכים טובות :)

המגדש הוא הטורבינה הקטנה והחביבה שעוזרת לדחוף את הרכב שלך כמו שד טזמני לעומת צב ים בדורות הקודמים של הפוקוס.

מגדש שהחזיר נשמתו לבורא והוחלף זה לא בהכרח דבר רע מכיוון שמדובר בחלק די יקר . מאחר וזה נעשה במורשה תברך על הקיים כי זה סה"כ משחק לטובתך. בלי כמובן להיכנס או לדעת מה סיבת ההחלפה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
קודם כל תתחדש וסע בדרכים טובות :)

המגדש הוא הטורבינה הקטנה והחביבה שעוזרת לדחוף את הרכב שלך כמו שד טזמני לעומת צב ים בדורות הקודמים של הפוקוס.

מגדש שהחזיר נשמתו לבורא והוחלף זה לא בהכרח דבר רע מכיוון שמדובר בחלק די יקר . מאחר וזה נעשה במורשה תברך על הקיים כי זה סה"כ משחק לטובתך. בלי כמובן להיכנס או לדעת מה סיבת ההחלפה.

ממה שהבנתי מהמוסך

הוחלף לחדש וגם אחרי שהוחלף היה הודעת מערכת

ורק אז גילו שזה בכלל החיישן וסתם בוצע החלפה לחדש

אמרו הרווחת חדש

• תוכן חדש...