Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב פגו 208 שנת 2017

האזעקה ברכב מקורית

כאשר אני לוחץ על השלט לנעילת הרכב אז הרכב ננעל אך החלונות מתרוממים רק אם אני לוחץ לחיצה ארוכה

נהגתי ברכב כמעט 20 שנה ושם בלחיצה אחת החלונות התרוממו

אני לא מסוגל להתרגל ללחיצה ארוכה וכך פעם אחר פעם אני חוזר אל הרכב ומוצא אותו עם חלונות פתוחים לרווחה

ניסיתי לפנות אל הסוכנות אל חנויות רכב ואין להם פתרון

האם.בכל זאת ,ישנה איזו דרך.לפתןר את העניין להוסיף מכשיר כל שהוא ,איזה התקן איזה פטנט אפליקציה משהו...

תודה

פורסם

לדעתי זה בגלל בטיחות. כי לא מספיקה לחיצה ארוכה, אם אתה מפסיק באמצע, הוא עוצר את ההעלאת חלונות.

לדעתי פשוט לזכור לסגור חלונות כשיוצאים מהרכב. גיליתי אצלי בC4 שהחלונות עדיין פועלים לזמן קצר גם אחרי כיבוי סוויץ והוצאת מפתח ואז אפשר להעלות אותם בלחיצת כפתור בדלת נהג עד הסוף.

אני ממליץ לא להתקין שום מערכת נוספת או עוקפת.

פורסם

גיליתי אצלי בC4 שהחלונות עדיין פועלים לזמן קצר גם אחרי כיבוי סוויץ והוצאת מפתח ואז אפשר להעלות אותם בלחיצת כפתור בדלת נהג עד הסוף.

30 שניות אחרי סגורת סוויץ', כל עוד הדלת נשארת סגורה. ברגע שפותחים את הדלת זה מתבטל מייד, גם אם לא עברו 30 שניות.

פורסם
30 שניות אחרי סגורת סוויץ', כל עוד הדלת נשארת סגורה. ברגע שפותחים את הדלת זה מתבטל מייד, גם אם לא עברו 30 שניות.
אצלי בc4 החלונות ממשיכים לקבל מתח כ3 דקות לאחר כיבוי מנוע ופתיחת סגירת דלתות לא משפיע על זה כלל.

מרים השמשות המותקן אצלי ברכב מנצל זאת ופשוט מדמה תפעול לחצנים.

אם אני נועל את הרכב אחרי יותר מ3 דקות מכיבוי מנוע, הוא לא מצליח להרים חלונות.

יום טוב גם לך

פורסם

ספר רכב (של C4 דור 2) אומר 45 שניות.

לגבי עם פתיחת דלתות או בלי, נראה שזה אכן עובד גם עם דלת פתוחה.

לדעתי 3 דקות לא היו במקור, אלא זה פיצ'ר של מרימי שמשות.

Screenshot_2019-06-04-11-44-50(1).jpg

פורסם

תודה על התגובות

אני לא מצליח לזכור ללחוץ על הכפתור ולנעול

הבנתי שכן קיים איזשהו התקן שמתחבר למח של הרכב

מישהו מכיר כזה התקן

תודה

• תוכן חדש...