Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

בשביל חבר...

מחפש המלצה למכון גירים שמתעסק עם התיבה של פורד( DCT450 ), נמצאת במונדיאו, לא התיבה של הפוקוס.

ספי ויניב לא מטפלים, במוסך אדמונד, לא מעוניין(ביקורת לא משהו).

כרגע האיזור לא חשוב.

תודה מראש

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בחיפה יש לך את גירומטיק,מכון גירים שנמצא ברחוב המוסכים צמוד למוסך GTA - הם מקצוענים אבל גם לא זולים.

לא חושב ד"א,שאף מכון גירים ישפץ את הגיר הזה,אלא יחליפו בגיר אחר מפירוק עם אחריות ללפחות 6 חודשים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בס"ד

בעיקרון כן משפצים (החלפות מצמדים וכו'), לאו דווקא גלגלי שיניים בגיר עצמו.

פורסם

אם אתה מדבר על מצמדים בלבד ולא על תיקון הגיר ,פנה למוסך ברק באיזור צומת ק. אתא (צמוד לבורקס ברטו).

הם היו מורשי מאזדה עד לפני שנתיים-שלוש והפכו למוסך מומחה כך שהמחירים שם היום מעט יותר נוחים.

אם צריך שיפוץ גיר מלא- גירומטיק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מדבר על מצמדים בלבד ולא על תיקון הגיר ,פנה למוסך ברק באיזור צומת ק. אתא (צמוד לבורקס ברטו).

הם היו מורשי מאזדה עד לפני שנתיים-שלוש והפכו למוסך מומחה כך שהמחירים שם היום מעט יותר נוחים.

אם צריך שיפוץ גיר מלא- גירומטיק.

בס"ד

ממה שאני יודע, המורשים של מזדה פורד, שולחים למוסך הראשי בניר צבי את התיבות ולא נוגעים בהם למעט החלפות שמנים ופילטרים , אתה מכיר משהו אחר?

פורסם

דוד ממוסך ברק לא מתעסק עם קלאצים והמחיר שם מאוד גבוה, במקרה כזה עדיף ללכת למכון גירים - הייתי מפנה אותו לסגולה, להבנתי פצצה, אולי גם מרכז הגירים חולון של רמי אבייט - גם יש ביקורות טובות...

בגדול - שיילך על רצון טוב :)

רותםםם

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...