Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני לקראת רכישה של רכב ומצאתי מאזדה 6 פרמיום 2008 שמורה בצבע לבן פנינה יד 4 170 אלף קילומטר האוטו מאוד מושקע יש מערכת שמע בשווי 7 אלף שקל ריפודי עור חדשים השחרת כל החלונות באמת אוטו יפה שמור ומושקע.

ורציתי לדעת מה אתם אומרים על הרכב מבחינת ביצועים וכאלה הבנתי שהוא די זולל דלק אבל אשמח לדעת מה מהממוצע שאפשר להוציא ממנו.

תודה

פורסם

להערכתי כ 1:7-8 בעיר 1:12-13 ואולי אף יותר מחוץ. כמובן שעם רגל כבדה על דוושת הגז המצב יחמיר.

ביצועים לא רעים, רכב סה"כ חזק ומפנק.

לי הייתה מונדאו עם מנוע 2.3, שההפרש בין הצריכה בעיר לבין הצריכה מחוץ לעיר היה בסדר גודל כזה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
להערכתי כ 1:7-8 בעיר 1:12-13 ואולי אף יותר מחוץ. כמובן שעם רגל כבדה על דוושת הגז המצב יחמיר.

ביצועים לא רעים, רכב סה"כ חזק ומפנק.

לי הייתה מונדאו עם מנוע 2.3, שההפרש בין הצריכה בעיר לבין הצריכה מחוץ לעיר היה בסדר גודל כזה.

שווה 28 אלף זה המחיר האחרון שהוא מוכן לרדת

מה אתה חושב

פורסם

לדעתי לא.

זה שיש לו מערכת יוקרתית או מושבי עור חדשים מעניין את ה@#@, הרכב נסע לא מעט וגם די ישן..

אם זה מנוע 2.3 לא בא בחשבון בכלל, אם זה מנוע 2.5 (צורה חדשה) אז מילא.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
לדעתי לא.

זה שיש לו מערכת יוקרתית או מושבי עור חדשים מעניין את ה@#@, הרכב נסע לא מעט וגם די ישן..

איזה מנוע זה? 2.3 או 2.5?

2.5 170 כוחות סוס

פורסם (נערך)

חצי נחמה, אבל אני עדיין חושב שהמחיר קצת גבוה.

מה מחירון לוי יצחק אומר? בטח משהו בסביבות 28-29.

עליך לקחת בחשבון שסגמנט המנהלים גם ככה די עייף מבחינת שוק, ועוד רכב מזדקן עם ק"מ נושק ל200K.

אבל אל תבין אותי לא נכון, אני עדיין חושב שמדובר באחלה רכב, אבל לא במחיר הזה.

אני במקומך הייתי מציע 24-25K, מחיר אחרון או שממשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

עליך לקחת בחשבון שסגמנט המנהלים גם ככה די עייף מבחינת שוק, ועוד רכב מזדקן עם ק"מ נושק ל200K.

הבנתי אותך.

יש לך הערכה כמה בערך אני יכול להגיד לו להתגמש בערך שאני אדע את הכיוון

פורסם

אני במקומך הייתי מציע 24-25K, מחיר אחרון או שממשיך הלאה.

לא שמתי לב שרשמת מחיר תודה אחי באמת עזרת לי

פורסם (נערך)

ערכתי את ההודעה שלי עם מחיר אך ארשום שוב.

לדעתי אם הוא ירד לכיוון 25K, והרכב יוצא טוב בבדיקה, אז זה בסדר גמור.

שוב, כך אני חושב. לא עשיתי סקר שוק מקיף כדי לתת לך תמונת מצב חד משמעית.

הכל בהסתמך על ההיגיון, סגמנט עם שוק חלש, רכב יחסית ישן, ק"מ יחסית גבוה, יד גבוהה. אין סיבה לשלם מחירון או אפילו קרוב למחירון על אף היות הרכב יחסית נדיר.

עליך לקחת גם בחשבון שהק"מ היחסית גבוה יגרור גם בלאי שייתכן שתצטרך לספוג .

נראה לי שראיתי את המודעה של הרכב ביד 2, עושה רושם שהבעלים של הרכב מאוהב נואשות במאזדה שלו.. מסוג המודעות שאני אפילו לא טורח להתייחס אליהן. הרבה רעש והצהרות בומבסטיות על לא כלום.

אבל כן.. היא נראית לא רע (לפחות בתמונות). אני יכול להבין למה נמשכת לרכב.

לאור המחיר ההתחלתי שהוא ביקש, מסופקני שהוא ירד לרמת המחיר שהצעתי לך.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

חיפשתי את המודעה במיוחד

זה לא מנוע 2500. הבחור סתם רשם ואני רואה את זה לפי חוסר מתזי פנסים, אין ג'אנטים ולבסוף בתמונה הפנימית אין את הכפתורים של הסאנרוף.

לדעתי גם במושבים ניתן לראות שהרכב לא פרימיום שהוא שם את הכיסוי.

פורסם
חיפשתי את המודעה במיוחד

זה לא מנוע 2500. הבחור סתם רשם ואני רואה את זה לפי חוסר מתזי פנסים, אין ג'אנטים ולבסוף בתמונה הפנימית אין את הכפתורים של הסאנרוף.

לדעתי גם במושבים ניתן לראות שהרכב לא פרימיום שהוא שם את הכיסוי.

לא נראה לי שאתה מתסכל על אותה מודעה

בכלל לא רואים את המושבים במודעה

אני רואה את המודעה הזאת עכשיו, היא בסוף תחפש את המודעה בעכו ב33 אלף שקל

שם הוא אומר שהוא שם מערכת שמע ב7 אלף שקל גם

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

פורסם

הק"מ והיד לא גבוהים יחסית לשנתון (רכב בן 11,אוטוטו 12).

יחד עם זאת,באמת שאבזור פחות רלוונטי מאשר מצב הרכב מבחינה טכנית- חובה לבדוק את הרכב היטב במיוחד נושא הגיר (מהמנוע הייתי פחות דואג כי 170,000 ק"מ זה כלום למאזדה הזו) לעומת הגירים שלהם שכבר ב 180K ק"מ מתחילים לעשות בעיות (לאנטיס לסוגיה ,626 לסוגיה ועוד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אולי אתה צודק. אבל אני אישית לא כ"כ מרגיש בנוח לקנות רכבים עם ק"מ כזה בטח שלא במחיר מחירון.

סתם לצורך השוואה קניתי לפני חודשים ספורים את המאזדה 3 שלי מודל 2009 מיד ראשונה עם 97000 ק"מ ובאמת שבמצב חדש. וגם אז לא שילמתי מחירון (קצת מתחת).

פורסם

רמי,הסגמנט של מאזדה 3 (גם ספיריט) שונה מזה של המאזדה 6 שלפחות ממותגת כרכב מנהלים.

מסכים איתך שרכב יד 4 בן 11 לא שווה מחירון + (רמז: גם לא מחירון בנתונים הללו).

אישית,אם אין צורך בגודל של ה -6,הייתי מסתפק במאזדה 3 ספיריט- אפשר למצוא יותר בקלות אחת כזו

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...