Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שיהיה?

זה עסק.

יש לך רגש במכולת?

שתיים חלב חצי לחם שחור, בבקשה.

רוצה מסטיק? כן/לא, ביי.

טעות אנושית נפוצה היא להכניס רגש איפה שעדיף-שלא-יהיה. :wink:

יש סיבה למה יש מפקח על הבנקים ואין מפקח על המכולות.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא, בוא בוא.

הבעיה שאתה מתייחס אליה לא קיימת רק בארצך שטופת השמש, גם בארצות שטופות יותר ופחות שמש כגון ארה״ב הבעיה קיימת והיא אף מוגברת יותר.

אנשים פה חיים על אשראי כל חייהם, מקבלים משכורת כל שבוע וחיים מהיד לפה באשראי, אבל נוהגים בטנדר חדש שבקושי יש להם כסף לתדלק או לבטח אותו, וכשהם עושים את זה - זה באשראי.

כל המדינה הזאת חיה על אשראי, אפילו לא צריך לדחוף לך אותו בבנק כי הבנקים רואים את הצרכנים מגיעים מיוזמתם לבקש את האשראי.

לדעתי הצרכנים הישראלים הם הרבה יותר מחושבים מהאמריקאים.

הבעיה העיקרית בארצנו שטופת השמש בנושא זה זה חוסר המודעות הפיננסית של הציבור.

אבל אני לא רואה בעיה היכן שאתה רואה

כי

כאשר תסתבך הבנק יציע לך עוד הלוואה ועוד הלוואה עד שיסרב ואז תלך לשוק האפור כדי שתוכל לפרוע את ההלוואות של הבנק.

האמור חלקו בציניות

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אמריקאים הפכו לעבדים של בנק/חברות אשראי/הלוואות סטודנטים/הלוואות רכבים, אבל זה לא אומר שגם ישראל צריכה להפוך למדינה כזאת.

פקידים בבנק אמורים להיות המבוגרים האחראים. לשם כך הם נמצאים שם. ברגע שפקידים בבנק הופכים להיות סוכני שוק אפור המצב באמת על הפנים. וכן, אני יודע שלא מדובר בתופעה החדשה.

פורסם

קררה

לא ערכתי השוואות ציינתי עובדות מארץ הקודש.

זה לא מנחם אותי שברה"ב המצב יותר גרוע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש סיבה למה יש מפקח על הבנקים ואין מפקח על המכולות.

המפקח על הבנקים בא לשמור על הבנקים שלא יסכנו את עצמם עם הכספים שהלקוחות הפקירו ( כמאמר הגשש ) אצלם.

הגנה על הלווים היא משהו שולי בתפקיד המפקח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב רק בשביל לסבר את האוזן אנחנו בבנק הזה כ 6-7 שנים.

אני ואשתי מבחינת התנהלות כלכלית מהתנהלות דפוקה בלי להתחשבן ולחשוב עם השנים עברנו להתנהלות נבונה יותר עם הגבלה שלנו של האשראי לחודש ועדיפות לשימוש במזומן כמו גם תכנית חסכון שפעם לא הייתה, היום ההתנהלות שלנו לא מושלמת אך עם זאת לא רעה בכלל, עומדים יפה בחובות וגם מצליחים לחסוך, לא כמו שהיינו רוצים אך מצליחים.

אני רק חושב מה היה קורה אם הייתי מסכים להלוואות שהבנק מציע, לא חברות חיצוניות אלא הבנק עצמו, כנראה כבר הייתי בפשיטת רגל. העסק כמו כדור שלג ולאט לאט ההחזר עולה ועולה עד שאתה מרגיש חנק ופותר אותו עם עוד הלוואה.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פקידים בבנק אמורים להיות המבוגרים האחראים. לשם כך הם נמצאים שם.

אתה אדם בוגר ואתה, ורק אתה אחראי למעשיך.

אם יש,לך בעיה עם התפקוד כבוגר אפשר למנות לך אפוטרופוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאני ממליץ בכל פעם, פנה לחברת הביטוח שמנהלת לך את הפנסיה/ קרנות השתלמות/קופות גמל.

הם מספקים הלוואות בריביות ובתנאים ששום בנק לעולם לא ייתן לך.

לא מזמן לקחתי הלוואה בפריים מינוס 1.6% ועם גרייס לבחירתי עד שנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה אדם בוגר ואתה, ורק אתה אחראי למעשיך.

אם יש,לך בעיה עם התפקוד כבוגר אפשר למנות לך אפוטרופוס.

אתה זה אפשר להגיד גם על סמים, אבל סוחרי סמים זורקים לכלא בזמן שאת הבנקאים מאדירים.

פורסם
מזדהה איתך כי אני זוכר באיזה הרגשה מגעילה יצאתי מבנק שניהלתי בו חשבון 16-15 שנה, לא הסכימו להשוות תנאי משכנתא שקיבלתי ממתחרה.

ההתעלמות, הרגשת ה"זה מה יש (ואתה לא תעזוב הרי)". לא זוכר אם יותר נעלבתי או התעצבנתי, אבל הייתי טירון.

על אף הבלאגן (לא כ"כ, לעבור בנק, בעיקר בראש) אני שמח שזה קרה ונחשפתי לעובדה שזה שוק ככל השווקים בגיל צעיר יחסית.

מאז אני מתייחס אליהם, כולל לבנק הנוכחי, באופן הראוי לו. עוד נותן שירות.

המציאות הזו היא רק מציאות של שכיר שמנהל משק בית ותו לא.

אבל מאחר ואני יודע שאתה עצמאי ויצרן, המציאות לא יכולה להיות יותר רחוקה ממה שכתבת, אתה תלוי מאוד באשראי מהבנק ויותר טוב שתשמור על קשרים טובים והדוקים עם הבנק.

זה ממש לא "עוד נותן שרות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הבעיה פשוט להיות אחראי על ההחלטות שלך?

למה לצפות שמישהו אחר ידאג לך? ועוד מישהו שבברור בעל אינטרסים שמנוגדים לשלך.

צריך לנהוג בדיוק כפי שפות״ש נהג- לשמור תמיד על האינטרסים שלך ולהיות עירני לכל מה שקורה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

כי לא כולם מודעים לכל הניואנסים והשלכות במיוחד כאשר מדובר במסמכים משפטיים ופיננסיים.

זיהוי אנשים חלשים ודחיפה של מוצר שאינם זקוקים לו תוך כדי גרימת נזק זה ההגדרה של predatory behavior.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אני חושב שאם לבנק מן הסתם אין שום אינטרס לגרום לך לא לקחת הלוואות חייב להיות גוף מפקח.

יש כתבה על בחור אחרי צבא שהגיע לחובות של מעל 300k! ומי אמור ללמד אותו להתנהל כלכלית? רק נתנו לו ונתנו לו! הבחור לווה כמעט הון אישי לבית מבלי לקנות בית.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אז מה שאתם מנסים לומר זה שעל טעויות משלמים? קונספט מעניין...

וברצינות, בנק זה גוף פרטי שכל מטרתו היא לעשות כסף. איך בנק עושה כסף?

בדיוק כפי שכל עסק עושה כסף - מוכר מוצרים ללקוחות אשר מעוניינים בהם. ומהם אותם מוצרים? בדיוק -> הלוואות.

הבנק מוכר כסף, זה הכל.

אדם בוגר אמור לקבל החלטות הנוגעות אליו. לפעמים עושים טעויות, זה בלתי נמנע ולכן כדאי ללמוד מהן.

ובכל זאת, מה אתם מצפים? שהבנק יגלה אחריות ללקוחותיו ולא יציע הלוואות מיותרות? איך הוא אמור לדעת שהן מיותרות? ולמה שהוא יעשה משהו שמנוגד לאינטרסים שלו? (שוב, בנק זה גוף פרטי שמטרתו היא להרוויח כסף)

או שמא אתם מצפים שיהיה פיקוח חיצוני על הנושא הזה? (על ידי מי? המדינה? גוף פרטי אחר?)

זה בדיוק מה שיש על המון דברים אחרים במדינה וזה מה שירע בהכרח את מצבנו (כפי שקורה בהמון דברים אחרים במדינה בגלל עודף רגולציות ופיקוח).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...