Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות וולוו S60 T5 שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים :-)

זקוק לחוות דעת ממי שמכיר/החזיק את הרכב, וולוו S60 T5 שנת 2012 (240 כ"ס)

אם אני זוכר נכון מדובר במנוע וגיר של פורד שאפשר למצוא גם במונדאו, האם יש איזשהן בעיות ידועות? אם כן, כמה בערך יהיו העלויות? או שמדובר בבור ללא תחתית?

תודה :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

בס"ד

גיר רובוטי יקר לתחזוקה וטורבו.

בעיקרון, תבצע חיפוש על מונדיאו /אסמקס, תמצא בדיוק את מה שאתה מחפש.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

החל מ 2014 הרכב מגיע עם מנוע וגיר אחרים שנחשבים לאמינים יותר, אם תלך על ה s60 במידת האפשר תשתדל לכוון לשנתון זה.

פורסם

וכדי לחדד את שנאמר מעלי, כבר לא גיר רובוטי עם 6 הילוכים של גטרג ומנוע של פורד, אלא גיר 8 הילוכים פלנטרי של אייסין עם מנוע של וולוו.

כשהמחירים יירדו לכיוון ה60K שקלים אני בע"ה הולך לפנק את עצמי עם אחת כזאת בדיוק. עד אז המזדה הצנועה תספיק :roll:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

רכשתי לפני מספר שבועות Volvo S60 T5 שנת 2012 עם מעט קילומטרים (63000)

לפני מספר ימים ניסיתי לשלב לרוורס והגיר לא שילב , כלומר סיבובי המנוע עלו אך הרכב לא זז. והופיעה הודעת הזהרה: Transmission Performance Low

כיביתי מנוע והנעתי שוב והבעיה נעלמה, למחרת אותו סיפור, ואותה ההודעה, לאחר מכן הבעיה לא הופיעה למשך מספר ימים

חיפשתי בפורומים של ולוו בעולם ומסתבר כי הבעיה מוכרת, בעיקרון מדובר בבלאי של חלק הנמצא בין המצמדים (יש מצמד כפול) , ניתן להחליף רק את החלק הזה.

היום בבוקר שמתי את הרכב ב car Gears בחולון על מנת להחליף את החלק (למרות שהבעיה לא חזרה, אם הופיעה פעמיים מבחינתי עדיף לטפל ולא לחכות עד שיידרש שיפוץ גיר עקב הנזק)

במכון אמרו כי הבעיה מוכרת להם וטיפלו בה בהצלחה בעבר, נכון או לא, אדע ביום שלישי כשאאסוף את הרכב.

בהנחה שהתיקון אכן ייעשה כהלכה והבעיה תיפתר הרכב ממש מעולה מבחינת נוחות נסיעה, ביצועים , אחיזת כביש, כיול הבולמים, חווית נסיעה מעולה

פורסם
שלום

רכשתי לפני מספר שבועות Volvo S60 T5 שנת 2012 עם מעט קילומטרים (63000)

לפני מספר ימים ניסיתי לשלב לרוורס והגיר לא שילב , כלומר סיבובי המנוע עלו אך הרכב לא זז. והופיעה הודעת הזהרה: Transmission Performance Low

כיביתי מנוע והנעתי שוב והבעיה נעלמה, למחרת אותו סיפור, ואותה ההודעה, לאחר מכן הבעיה לא הופיעה למשך מספר ימים

חיפשתי בפורומים של ולוו בעולם ומסתבר כי הבעיה מוכרת, בעיקרון מדובר בבלאי של חלק הנמצא בין המצמדים (יש מצמד כפול) , ניתן להחליף רק את החלק הזה.

היום בבוקר שמתי את הרכב ב car Gears בחולון על מנת להחליף את החלק (למרות שהבעיה לא חזרה, אם הופיעה פעמיים מבחינתי עדיף לטפל ולא לחכות עד שיידרש שיפוץ גיר עקב הנזק)

במכון אמרו כי הבעיה מוכרת להם וטיפלו בה בהצלחה בעבר, נכון או לא, אדע ביום שלישי כשאאסוף את הרכב.

בהנחה שהתיקון אכן ייעשה כהלכה והבעיה תיפתר הרכב ממש מעולה מבחינת נוחות נסיעה, ביצועים , אחיזת כביש, כיול הבולמים, חווית נסיעה מעולה

בס"ד

תוכל להרחיב על הבעיה בגיר, או קישור לפורום על הבעיה?

תודה.

פורסם

כנראה טעות נוראית

איכשהו לא קישרתי את car gears למוסך אדמונד

מחר בבוקר הוא אמור לעבוד על הרכב ויש לי הרבה חששות שאכן לא יחליף את החלקים או שיעשה נזק

פורסם
בס"ד

אתה בטוח שזו אותה תיבה?

הרכב בפורום שקישרת הוא מודל 2008, התיבה הרובוטית הוצגה ב 2010 ומיוצרת ע"י גטראג.

נראה לי שתי תיבות שונות...

• תוכן חדש...