Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט לגבי רכישת אוקטביה 2.0 ליטר חדשה מול 1.8 יד2 (2018 סביר להניח)

העניין העיקרי הוא החשש מאמינות תיבת ההילוכים, אשמח אם בעלי נסיון (בעלי מוסכים, בעלי הרכב בהווה או בעבר) יוכלו לחוות את דעתם גם על אמינות התיבה החדשה (DSG7 עם מצמדים רטובים) וזו המוחלפת

תודה רבה מראש,

אוהד

פורסם

על אמינות DQ200 ( 7 הילוכים יבש) - משודך למנוע 1.8, אתה יכול לקרוא כאן בשפע - במילה אחת, לא משהו בכלל.

למנוע 2 ליטר החדש, 190 כ"ס, גיר 7 הילוכים רטוב, בגדול אמור להיות אמין בהרבה מהדגם היבש, נתוני תאוצה וכוח ההבדלים די מינוריים בין הרכבים כך שלדעתי הייתי הולך על דגם 1.8 בעלות נמוכה בהרבה ושם לי כמה אלפים בצד להחליף מצמדים אם אצטרך.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
ל-1.8/2.0 יש ייתרון נוסף והוא המתלה אחורי רב חיבורי

יותר נח לשבת עליו כשאתה שומע עלות שיפוץ של מנוע 1.8 בהגיעו ל100 אלף ק"מ ;)

פורסם

מקס המנוע 1.8 של הדור הזה הוא לא המנוע המקולל של הדור הישן יותר והקודם(160 כח).

הבאסה היחידה ב1.8 הנוכחי זה dsg7 היבש.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

הבדלי התאוצה הם כן מינוריים אבל ההבדל בכוח הוא עצום.

על אף שההספק גדל רק במעט, המומנט גבוה יותר בכ8 קג"מ כמדומני שזה המון!.

אני משער שזה יבוא לידי ביטוי היטב בתאוצות ביניים, ועוד יותר בעליות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...