Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: קאדילק BLS

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כתבה שתירגמתי- תהנו.

"הקאדילק האירופאית" מכוונת היישר לסדרה 3 החדשה מבית ב.מ.וו.

קאדילק חורגת ממנהגה עם מכונית הסאלון, ה-BLS- יריבה לב.מ.וו סדרה 3 החדשה וללקסוס IS

לראשונה, תוצע מכונית מבית קאדילאק גם בגרסת דיזל ותהיה בעלת הנעה קדמית. ה-BLS תיוצר באירופה ולא תימכר בארה"ב.

ה-BLS תוכננה בזמן לא שגרתי של 18 חודשים עם תקציב של 250 מיליון פאונד.

ה-BLS נבנתה על אותה פלטפורמתה בשם "אפסילון"- וחולקת אותה עם הסאאב 9-3 והווקסול (אופל אצלנו) ווקטרה.

GM טוענת שהמנועים (תצורת צילנדרים רוחבית) שמוצעים בגרסתם החדשה, חשובים יותר מהנעה אחורית. אלו שירצו ל"הרגיש" בב.מ.וו לא יסכימו עם האימרה האחרונה.

הכוח מגיע ממנוע 1.9 ליטר של הווקטרה, 2.0 ליטר בנזין של הסאאב -9-3 ומנוע 2.8 ליטר V8 חדש לחלוטין.

הכוח מועבר דרך תיבות הילוכים ידניות ואוטומטיות בעלות חמישה או שישה הילוכים.

העובדה של-BLS הנעה קדמית- שוללת את האפשרות של גרסה חזקה ביותר לרכב.

השלדה הוקשחה, מתלים חדשים הותקנו ותא המטען מכיל נפח גדול.

יש לצפות למחירים בסביבות ה-20,000 פאונד.

112_05gen_cadbls01_l.jpg

112_05gen_cadbls02_z.jpg112_05gen_cadbls07_z.jpg

אדם.

פורסם

אחלה אוטו, או לא אחלה אוטו... אתה מוכן להוציא את הפנקס צ'קים?

אם כן, אשריך!

אם לא, עכשיו אתה מבין למה הסיכויים שיגיע לארץ שואפים ל-0? ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יפה!!!.......יפה מאוד!!!

אם היא עולה 20 אלף פאונד אי שם אז פה היא תעלה לפחות 30. באזור ה-270 אלף ש"ח לגרסה הממוצעת.

מגיע לקאדילק ריספקט על הבונבון הזאת. לדעתי היא נראית פשוט מצוין!

פורסם

אני חושב לשהיא כן תגיע לארץ

בכל זאת היא יותר זולה מהקאדילק CTS

ואל תשכחו שהקאדילק CTS בהתחלה היא תוכננה להיות הקאדילק לאירופה והיא בנתיים הכי זולה בהצע של קאדילק והיא מצליחה מעולה בארץ (250 מכוניות בשנה)

וגם לגבי המחיר כמו שידוע לי בבריטניה המכוניות קצת יותר יקרות משאר אירופה בגלל שיש את הובלה ימית בניגוד לשאר אירופה ששם בין מדינה למדינה יש משאיות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יפה!!!.......יפה מאוד!!!

אם היא עולה 20 אלף פאונד אי שם אז פה היא תעלה לפחות 30. באזור ה-270 אלף ש"ח לגרסה הממוצעת.

מגיע לקאדילק ריספקט על הבונבון הזאת. לדעתי היא נראית פשוט מצוין!

מס ייבוא על מכוניות בארץ עומד מעל ה-100 אחוז, דהיינו המחיר שהיא תעלה פה הוא לפחות 40 אלף פאונד... שזה בתרגום חופשי כ-320 אלף שקל... לפני כל הרישוי והובלה וכו' וכו'...
פורסם
מס ייבוא על מכוניות בארץ עומד מעל ה-100 אחוז, דהיינו המחיר שהיא תעלה פה הוא לפחות 40 אלף פאונד... שזה בתרגום חופשי כ-320 אלף שקל... לפני כל הרישוי והובלה וכו' וכו'...
אף אחד לא אמר שהיא מיוצרת באנגליה.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

כמו שאמרתי לחשב מיסים לא לפי בריטניה אלא לפי ארץ הייצור, קאדילק זו תיוצר באירופה המחירים לפני חישוב מס יהיה יותר זול, מה גם שבבריטניה המחיר יחסית לשאר אירופה יותר יקר כי שם מדובר גם בהובלה ימית ובשינוי צד ההגה אני מעריך שאם הCTS שגם היא עבור אירופה עולה 320K CTR. הBLS שחולקת גם פלטפורמה עם המאליבו והוקטרה ויהיו בה מנועי 2.0 ו1.9 ליטר היא תעלה בסביבות 200K בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חמודה :wink:

אבל מאכזב ההנעה קדמית

ידידי אשמח אם תסביר לי מדוע?

כי לפי מה שאמרת רואים שלא נהגת על הנעה קדמית מבית היוצר של קאדילק.

לירון

פורסם
ידידי אשמח אם תסביר לי מדוע?

כי לפי מה שאמרת רואים שלא נהגת על הנעה קדמית מבית היוצר של קאדילק.

לירון

אפשר לחשוב איזה יופי מתנהגת קאדילאק הנעה קדמית... אולי ה CTS מתנהגת בצורה חמודה, אבל ה SLS, ה STS וכו' מתנהגות באופן זוועתי. יותר מדיי כח להנעה קדמית, לא כיפית ולא מתנהגת. זה אוטו שצריך הנעה אחורית (ואני מדבר גם על הדגם שיש לך ספציפית).

Back to the original - NC again.

פורסם
זכותך לחשוב ככה, אבל אני לא מסכים איתך בכלל.

אתה מדבר מניסיון?

לירון

כן, (פרט לCTS החדשה שלא נהגתי).

פשוט הרכב הזה ראוי וצריך הנעה אחורית.

נהגת על מכונית פאר אחרת פעם? משהו בסגנון יגואר\מרצדס\ב.מ.וו?

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...