Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: קאדילק BLS

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, (פרט לCTS החדשה שלא נהגתי).

פשוט הרכב הזה ראוי וצריך הנעה אחורית.

נהגת על מכונית פאר אחרת פעם? משהו בסגנון יגואר\מרצדס\ב.מ.וו?

כן נהגתי.

על יגואר S TYPE 4.0 ועל ב.מ.ו 740.

שניהם מתנהגות מצוין כמו הקאדילק שלי בדיוק.

היגואר פחות לפי דעתי,(נורא צפופה ,ולא מפוארת מבפנים אבל נעזוב את זה).

וגם על הCTS נהגתי ,ובוא אני יגיד לך משהו :היא ממש אכזבה אותי מכל הבחינות (לעומת הקאדילק שלי כמובן).

על מרצדס אומנם לא נהגתי אבל גם זה יקרה בקרוב.

לירון

פורסם
כן נהגתי.

על יגואר S TYPE 4.0 ועל ב.מ.ו 740.

שניהם מתנהגות מצוין כמו הקאדילק שלי בדיוק.

היגואר פחות לפי דעתי,(נורא צפופה ,ולא מפוארת מבפנים אבל נעזוב את זה).

וגם על הCTS נהגתי ,ובוא אני יגיד לך משהו :היא ממש אכזבה אותי מכל הבחינות (לעומת הקאדילק שלי כמובן).

על מרצדס אומנם לא נהגתי אבל גם זה יקרה בקרוב.

לירון

ה S TYPE לא אמורה להיות מפוארת או מרווחת כמו ב.מ.וו סידרה 7 מהסיבה הפשוטה שהיא לא מתחרה בסידרה 7, אלא בסידרה 5 - אז זה דיי ברור שהיא לא תיהיה מפוארת או מרווחת כמוה.

מבחינת יגואר, ה XJ היא המקבילה לסידרה 7 וה STS, ומבחינת התנהגות היא עולה על כולן ללא ספק(למרות שגם ה XJ צפופה קצת יחסית למתחרות שלה).

אני מתפלא שלא מצאת את ה 740 למתנהגת טוב יותר מהקאדילאק. הקאדילאק נכנסת לתת-היגוי רציני מאוד מהר בסיבוב, גם אם לא נוהגים בה חזק בעקבות כך שהיא פשוט מאוד מאוד חזקה, וההגה שלה פשוט משתולל לפעמים (שוב פעם, יותר מדיי כח בגלגלים הקדמיים).

ה STS אכן מאוד מפוארת ומרווחת, אבל צורת עבודת הגיר שלה לא הייתה לטעמי, ופשוט לא מתנהגת ברמה של ה XJ, או של ה 740 שגם מתנהגת טוב (ב S CLASS לא נהגתי...).

יש לקאדילאק הרבה מעלות על המתחרות שלה (בעיקר המרווח העצום שלה והמון מומנט וכח מהמנוע, אבל התנהגות זה לא אחת מהן לדעתי).

Back to the original - NC again.

פורסם

זו דעתך ואני מכבד את דעתך אך לא מסכים עם דעתך.

כאחד שנוהג בSTS 2002 אני קובע שהיציבות שלה בסיבובים היא יוצאת מן הכלל ,הישיבה שלה בכביש מדהימה,שקטה אפילו במהירויות גבוהות ביותר(מעל 200 קמ''ש).

אני נותן כבוד לכל המכוניות המתחרות בקטוגרייה של הקאדילק כגון:היגואר המרצדס הלקסוס הב.מ.ו וכו'.

כל אחד רוכש את הרכב שמתאים לו.

כול המכוניות הנ''ל מצוינות וטובות.

ואם אתה חושב אחרת זו זכותך.

לירון

• תוכן חדש...