Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אנחנו 3 מנויים ל 012 אבל בתוכנית הישנה לפני ששינו ל 2 סוגי תוכניות. משלמים 29 ל 2 קווים ועוד 39 לקו הנוסף כאשר בגלל שזו התוכנית הישנה, הגלישה עומדת על 6 ו 10 גיגה

חוץ מזה, אין בעיות איתם. מרוצים מהאיכות והגלישה. ראיתי את התוכניות החדשות שלהם ב 29.9 לחודש עם 50 גיגה לגלישה אך זה רק לשנה.

מאוד התלהבתי מהתוכנית של WE4G, אבל מקריאה פה בפורום הבנתי שהגלישה איטית והקליטה לא משהו בכל מני מקומות וזה הוריד לי את החשק.

יש גם את PMOBILE ב30 לחודש לשנתיים עם 100 גיגה גלישה, אך לא מצאתי מידע לגבי איכות הגלישה והקליטה ובעיות בחול וקבלת SMS בגופים שונים

אז רק על PMOBILE לא מצאתי מידע לגבי איכות הקליטה והגלישה. אז קודם כל אשמח לקבל חוות דעת במידה ומישהו התנסה/מתנסה. הקאץ פה לדעתי זה המחיר היקר של 60 שח למעבר בין תוכניות כך שאחרי שנתיים אצטרך לשלם את 180 שח רק כדי לחדש תוכנית

אודה לכל עצה

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם
כרגע אנחנו 3 מנויים ל 012 אבל בתוכנית הישנה לפני ששינו ל 2 סוגי תוכניות. משלמים 29 ל 2 קווים ועוד 39 לקו הנוסף כאשר בגלל שזו התוכנית הישנה, הגלישה עומדת על 6 ו 10 גיגה

חוץ מזה, אין בעיות איתם. מרוצים מהאיכות והגלישה. ראיתי את התוכניות החדשות שלהם ב 29.9 לחודש עם 50 גיגה לגלישה אך זה רק לשנה.

מאוד התלהבתי מהתוכנית של WE4G, אבל מקריאה פה בפורום הבנתי שהגלישה איטית והקליטה לא משהו בכל מני מקומות וזה הוריד לי את החשק.

יש גם את PMOBILE ב30 לחודש לשנתיים עם 100 גיגה גלישה, אך לא מצאתי מידע לגבי איכות הגלישה והקליטה ובעיות בחול וקבלת SMS בגופים שונים

אז רק על PMOBILE לא מצאתי מידע לגבי איכות הקליטה והגלישה. אז קודם כל אשמח לקבל חוות דעת במידה ומישהו התנסה/מתנסה. הקאץ פה לדעתי זה המחיר היקר של 60 שח למעבר בין תוכניות כך שאחרי שנתיים אצטרך לשלם את 180 שח רק כדי לחדש תוכנית

אודה לכל עצה

יש לי 3 קווים ב PMOBILE. זוהי פלאפון בתחפושת. קליטה מצויינת (לדעתי הכי טובה). נוסע ונסעתי איתו המון לחו"ל ולא נתקלתי בשום בעיות בחו"ל. כנל לגבי קבלת SMSים, לא נתקלתי בבעיות.

פורסם
יש לי 3 קווים ב PMOBILE. זוהי פלאפון בתחפושת. קליטה מצויינת (לדעתי הכי טובה). נוסע ונסעתי איתו המון לחו"ל ולא נתקלתי בשום בעיות בחו"ל. כנל לגבי קבלת SMSים, לא נתקלתי בבעיות.

הבעיה היחידה מבחינתי כמו שאמרתי, זה שאחרי שנתיים הם דורשים מחיר גבוה של 60 שח כדי לשנות תוכנית או להישאר באותה תוכנית

פורסם

פשוט תשאר ב012 אם אתה מרוצה מהם. אני בקיץ האחרון העברתי 2 קווים לתוכנית הזאת של ה50 גיגה, אבל אצלי זה לשנתיים.

מעבר תוכנית עולה 5 שקל, ככה שגם אם נגיד אתה עושה לשנה, בעוד שנה תוכל להעביר את כל הקווים שלך לתוכנית אחרת בעלות של 15 ש"ח.

V5

פורסם
פשוט תשאר ב012 אם אתה מרוצה מהם. אני בקיץ האחרון העברתי 2 קווים לתוכנית הזאת של ה50 גיגה, אבל אצלי זה לשנתיים.

מעבר תוכנית עולה 5 שקל, ככה שגם אם נגיד אתה עושה לשנה, בעוד שנה תוכל להעביר את כל הקווים שלך לתוכנית אחרת בעלות של 15 ש"ח.

דמי מעבר תכנית (לקוחות קיימים) - 19.9 ₪

כבר לא 5 שח

פורסם

אני ב Pmobile במסלול 100 ג'יגה.

לפני כן הייתי בהוט מובייל וב 012.

זה פלאפון לכל דבר ועניין.

האינטרנט מהיר יותר מהם, ובזכות זה גם זרקתי את המודם של בזק וחוסך 150₪ בחודש. גולש ללא בעיות על הרשת הסלולרית מהמחשב.

עשיתי את הקו ברשת באג, וקיבלתי 100₪ זיכוי לקניה אצלם.

לדעתי, מה יהיה עוד שנתיים לא אמור לעניין אותך עכשיו. ניוד עושים תוך דקות. מקסימום אם תאיים במעבר, ייתכן ולא ידרשו את עלות המעבר.

פורסם

אני מסכים, אם זה משתלם תעבור ומה שיהיה בעוד שנתיים הוא לא רלוונטי. עד אז כבר יהיו תוכניות חדשות ותחליט אז.

פורסם

אני גם לקוח של פימובייל בשנתיים האחרונות, כשנגמר לי המנוי לאחר שנתיים נציג מטעמם התקשר ושאל אם ברצוני להישאר במסלול שלי ללא תוספת תשלום לעוד שנתיים ווזהו..

ברוב המקומות הקליטה מעולה, פימובייל יושבת על תשתית של פלאפון.

אתה יכול להציץ בלינק הזה על רישות האנטנות ולראות אם באזור מגורים\עבודה יש כיסוי של אנטנת פלאפון

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Radiation/Communication_Facilities/cellular/Pages/CellularMapGIS.aspx

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...