Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה ללמוד לעשות ג'אגלינג.

יש לי 3 כדורים מלאים באורז, נוחים מאוד, שאיתם אני מתאמן כבר כמה שנים, אך ללא הצלחה...

יש לי את הבסיס, את התנועה הנכונה, ואני מצליח לעשות 5 מהלכים (לזרוק, לזרוק ,לתפוס, לזרוק, לתפוס).

אחרי זה זה מתחרבש...

אני מחפש "טיפ של אלופים", הטיפ הזה שבבת אחת יעשה סדר בבלאגן ויגרום לי להצליח (אני מקווה שהוא קיים :-()

תודה רבה מראש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היי שלום.

בגדול אם כבר יש לך את ההבנה של איך זה עובד נשאר רק טכניקה. טכניקה משיגים רק באימון...

אני קיבלתי את רוב ההסברים מיוטיוב, יש לא מעט ערוצים שמלווים כל תרגיל בפירוט רב.

תעבור על הערוץ הזה ( תעזוב בצד את הרוסית זה לא באמת משנה)

https://www.youtube.com/user/jugglingstore1

יש עוד לא מעט ערוצים שיכולים לעזור.

בלי קשר יש המון מפגשים של ג'אגלרים חובבים בארץ שישמחו לעזור למצטרף חדש בתחום. תעשה חיפוש בפייסבוק ותמצא לא מעט.נראה לי הקבוצה הגדולה ביותר נפגשת בתחנה המרכזית החדשה בת"א.

בהצלחה

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

פורסם

אם אתה מצליח, אבל "מאבד ריכוז", הבעייה היא ב STATE OF MIND שלך.

אני חושש מללמוד לנגן על גיטרה כי אחרי חצי דקה הקואורדינצייה שלי תברח לה כלא הייתה- אותו המצב שאתה מתאר.

הפתרון, להכניס את עצמך ל"ZONE" מראש, לפני שאתה מתחיל.

מצריך הרבה עבודה על עצמך :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...