Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAVE THE DATE 8.3.2019

קבוצת לובינסקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצטרף לשאלה של מניר, האם אתם מבקשים להתחייב מראש ולהודיע בוודאות שבאים או שבאמת אפשר פשוט לקפוץ במידה וזה מתאפשר?

אגב אני רוצה לאמר שאם תעשו בעתיד אירוע כזה ל 208 החדשה אז אני בוודאות אגיע, לא ממקום שהקקטוס לא מעניינת פשוט אני בנאדם שמתעניין בעיקר בסוג הרכבים מקטגוריית הסופר מיני או כל האצ׳בק נמוכה אבל אני לא שולל הגעה גם לאירוע הזה כי הוא כן נשמע מקיף ומעניין מאוד ועל כך מגיע לכם שאפו.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

הרישום הוא על מנת שנדע לאיזה היקף אירוע עלינו להיערך.

אירוע כזה מצריך לוגיסטיקה מורכבת, החל בכיבוד ועד דאגה שיש את כל רכבי המבחן זמינים לנסיעה, נציגי נסיעות מבחן ועוד.

לא נרצה להיערך לאירוע של 25 איש, ולהיות מופתעים עם 120 איש, וגם לא להיות במצב ההפוך.

בנוסף, לצרכי הבטחון שלנו, נדרשת רשימת מוזמנים שיכולים לעבור ממתחם אולמות התצוגה, לאודיטוריום בו יתקיים המפגש עם הגורמים השונים, וכמובן לסיור במרכז השירות.

מבטיחים לא לגרש אף אחד שלא נרשם, אבל יעזור לנו אם תשלחו הודעת רישום.

מיותר לציין שאתם מוזמנים להביא עימכם חברים.

להתראות ביום שישי,

צוות לובינסקי

פורסם
או כל האצ׳בק נמוכה

אם כך, אתה יכול להגיע, כי מדובר בהאצ׳בק רגילה לחלוטין (במימד הגובה).

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תוכן חדש...