Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעת קצה שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים אני מעוניין לקנות רכב במצב מכני מעולה עשה כ-20 אלף ק״מ בלבד אך יש לו פגיעה בקצה השילדה כפי שרואים בתמונה זה קצה השלדה הימני קידמי שצולם בעת התיקון, לריבוע הקטן לדעתי מחובר הטמבון אם אני לא טועה. מוכר הרכב שאני מכיר כאדם אמין שלח לי את התמונה. טרם לקחתי לבדיקה אולם בהנחה שהרכב מעולה מכנית כמה להערכתכם הפגיעה הנל מורידה מהערך? האם זה מה שנקרא משמעות נמוכה או גבוהה? תודה מראש אופיר

ggg.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ofirmk
פורסם

באיזה רכב מדובר? מה מחיר המחירון וכמה הוא דורש? בקש ממנו דו"ח שמאי, וסתם שתדע שרכב עם פגיעת קצה שלדה נמכר הרבה מתחת למחירון (הרבה יותר ממה שהשמאי קבע והמבוטח קיבל מהביטוח).

פורסם

היום זה קל: נכנסים לאתר הזה, משלמים כמה זוזים ומקבלים הודעה רשמית בדיוק מה אחוז ירידת הערך שקבעה חברת הביטוח.

שים לב שיש הבדל בין ירידת ערך טכנית, שזה מה שכתוב באתר, לבין ירידת ערך מסחרית. כיוון שהרבה מאוד קונים לא ירכשו רכב עם פגיעת שילדה (אפילו אם היא קטנה), הערך האמיתי של הרכב תמיד יהיה נמוך יותר - לעיתים ההבדל יכול להיות משמעותי מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היום זה קל: נכנסים לאתר הזה, משלמים כמה זוזים ומקבלים הודעה רשמית בדיוק מה אחוז ירידת הערך שקבעה חברת הביטוח.

שים לב שיש הבדל בין ירידת ערך טכנית, שזה מה שכתוב באתר, לבין ירידת ערך מסחרית. כיוון שהרבה מאוד קונים לא ירכשו רכב עם פגיעת שילדה (אפילו אם היא קטנה), הערך האמיתי של הרכב תמיד יהיה נמוך יותר - לעיתים ההבדל יכול להיות משמעותי מאוד.

תוך כמה זמן מקבלים מהם את המידע הנ"ל? יש לך מושג?.

פורסם
ניסיתי באתר ואי אפשר לקבל דוח למרות שיש לי את מספר הרכב ות.ז. של בעל הרכב
צריך לשלם עם אשראי של בעל הרכב בלבד.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לאחר התשלום אתה מקבל מידע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...