Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ארחיב ?

זה ארחיב לך מקום על הדיסק :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש מצב שמדובר במשהו אחר ?

לא. מה שאמרו הוא נכון (חלקית).

אצלך מסומנת התיבה הבאה:

COMPRESS.JPG

מערכת ההפעלה מבצעת דחיסה של קבצים על מנת לפנות מקום עבור עדכונים וקבצים הכרחיים.

הייתי מתחיל מלפנות מקום (אפשר ע"י מחיקת קבצים זמניים וכד' ע"י "ניקוי דיסק"\Disk Cleanup, או שימוש ב Ccleaner ושות' וכו') ולאחר מכן ביטול הסימון הנ"ל.

פורסם
לא. מה שאמרו הוא נכון (חלקית).

אצלך מסומנת התיבה הבאה:

[ATTACH=CONFIG]515567[/ATTACH]

מערכת ההפעלה מבצעת דחיסה של קבצים על מנת לפנות מקום עבור עדכונים וקבצים הכרחיים.

הייתי מתחיל מלפנות מקום (אפשר ע"י מחיקת קבצים זמניים וכד' ע"י "ניקוי דיסק"\Disk Cleanup, או שימוש ב Ccleaner ושות' וכו') ולאחר מכן ביטול הסימון הנ"ל.

אין לי סימון כזה בכלל

פורסם (נערך)

אני תוהה אם באיזשהו שלב המילה "תודה", תירשם ע"י פותח השרשור. לכן אני בכל מקרה מודה לכל מי שעזר.

יש משתמשים שגם אם אתאמץ, יהיה קשה מאוד למצוא את המילה "תודה" בהיסטוריית ההודעות שלהם, אצל משתמשים באוף-טופיק זה בדרך כלל נדיר יחסית, אבל קורה. באופן כללי יש משתמשים ששואלים וברגע שמקבלים תשובות לא מתייחסים\מגיבים\מעדכנים, ובאופן אישי אני משתדל שלא לעזור למשתמשים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
אני תוהה אם באיזשהו שלב המילה "תודה", תירשם ע"י פותח השרשור. לכן אני בכל מקרה מודה לכל מי שעזר.

יש משתמשים שגם אם אתאמץ, יהיה קשה מאוד למצוא את המילה "תודה" בהיסטוריית ההודעות שלהם, אצל משתמשים באוף-טופיק זה בדרך כלל נדיר יחסית, אבל קורה. באופן כללי יש משתמשים ששואלים וברגע שמקבלים תשובות לא מתייחסים\מגיבים\מעדכנים, ובאופן אישי אני משתדל שלא לעזור למשתמשים כאלו.

בד"כ אומרים תודה לפני שהנושא נסגר

ולא על כל תגובה שמתקבל

בגלל שעדיין לא נפתרה הבעיה ויש לי עוד כמה צילומי מסך לעלות אני לא רואה לנכון לכתוב 20 פעם תודה וגם כשהבעיה תיפתר

אם אתה כל כך רוצה אשלח לך תמונה של זר פרחים בפרטי.

פורסם

תנסה בבקשה לגשת לתיקה דחוסה ובצע את הפעולה הבאה.

Right click to Desktop folder

Click to Advanced button Unchecked compress contents to save disk spaces

Click Ok, ok and apply buttons

לאחר מכן הרץ את הפקודה:

ie4uinit.exe -ClearIconCache

• תוכן חדש...