Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנתקות מהוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים מחוברים שנים רבות להוט טריפל בתשלום חודשי של כמעט 500 ש"ח.הם לא משתמשים בטלפון ואינם צופים בתכנים בטלויזיה (משתמשים רק באינטרנט).

רוצים כרגע לשנמך לחיבור תשתית אינטרנט בלבד, דבר שיביא לחיסכון של כמעט 425 ש"ח לחודש לפי האתר של הוט.

בשל בעיות שפה ותקשורת, אני ממונה כעת על המבצע (לא ממש התנתקות).

אודה לעצות מזקני הפורום איך ניתן לבצע את השנמוך בדרך המהירה והפחות כואבת, בלי טלפונים משימור לקוחות וכדומה.

בנוסף, האם ניתן לבקש שיתקינו פילטר כך שלא יוכלו לטעון כי ההורים משתמשים באופן פירטי בכבלים ?

פורסם

הכי פשוט: להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את עדכון החיבור.

דרך אגב, 500 ש"ח לחודש נשמע מחיר גבוה גם לטריפל, אם אין להם תריסר ממירים.

אני מחובר לאינטרנט של הוט במהירות 200/5 מס"ש, משלם קצת למעלה מ-100 ש"ח לחודש וסה"כ מרוצה (שים לב לקחת את הספק HotNet ולא המותג המוזל שלהם - ההבדל באיכות עצום וההפרש במחיר 10 ש"ח לחודש). מקבל פעם בכמה חודשים שיחת טלפון מהמכירות שמנסים למכור לי טלויזיה או טריפל, עונה שאני לא מעוניין ובזה זה מסתיים. מה שכן - מניסיון בחברות אחרות ינסו לעייף אותך בשיחת הניתוק, תהיה אסרטיבי ותבהיר כבר בתחילת השיחה שהחלטתך סופית, זה יקצר את התהליך כיון שהנציג יבין שהוא לא יקבל את העמלה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

התנתקתי לאחרונה מהוט, להפתעתי כי רבה:

א. לא הביעו התנגדות.

ב. ביצעו את הניתוק בשיחה הראשונה.

ג. חודשיים אחרי המקרה ואין חיובי שווא.

ההליך היה לשלוח בקשה דרך "נתק", טלפון להוט לוידוא, החזרת המכשירים באופן עצמאי פלוס קבלת אסמכתא כתובה.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בשבוע שעבר הפכתי עבור ההורים שלי את מנוי הטלויזיה (במחיר מופקע) בהוט לטריפל. בשיחת טלפון עם נציג. דיברתי בקול תקיף ובטוח - ביקשתי הצעה לשדרוג, והבהרתי שאם לא תהייה טובה, נתנתק ושיש בידינו הצעה נגדית. ההצעה הראשונה היתה תוספת (!) של 100 ש"ח. עניתי לנציג את מחיר החבילה שמופיע באתר (למצטרפים חדשים). שם אותי בהמתנה ל-11 שניות וחזר ו"קיבל אישור ממנהל" לכך.

בתחילת השיחה הבהרתי שהשיחה מוקלטת. ביקשתי מהנציג לחזור בקול על הפרטים לטובת ההקלטה ולשלוח את הסיכום במייל, ותואם מועד התקנה. הבהרתי לנציג שללא סיכום במייל הטכנאי לא יכנס. הגיע מייל סיכום עם שגיאה (כולל ספק למרות שביקשתי וסיכמנו, ללא). אחרי שתי שיחות, נשלח סיכום נכון.

אז הטיפים שלי:

- ברר את התנאים והמבצעים באתר.

- הקלט את השיחה והודע על כך.

- אסרטיביות, אסרטיביות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

500 ש''ח זה סכום של 3 טריפלים בערך כאשר מחיר ממוצע לטריפל הוא 180 ש''ח,

אולי תסביר לזקני הפורום איך הגעתם לסכום ועבור מה בדיוק.

אני כבר חצי שנה מנותק מהטריפל שלהם. לא עשו בעיות מיוחדות בניתוק,

יצא לי אחרי מס. נציגים לשוחח עם נציג שימור מדהים ונדיר שממש התחשב

וניתק מה שביקשתי לאלתר תוך כבוד רב אלי.

אני נשארתי עם 200 מגה מרשתת(אינטרנט הוט) 74 ש''ח+טלפון קווי סה''כ 99 ש''ח בדיוק.

רכשתי ממיר עידן פלוס+נטפליקס וכולם מרוצים מאד.

• תוכן חדש...