Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היא טרם נחתה בארץ הקודש, אך כבר ריקול ראשון עקב כשל אפשרי בממיר המומנט של התיבה הרציפה.

עוד פרטים בלינק המצורף:

https://www.cars.com/articles/2019-toyota-corolla-hatchback-recall-alert-1420756884548/?aff=gpsharing

עריכה אחרונה על ידי menir1
לינק פגום

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בחדשות הוחלפה התיבה ?

אני יודע שהגיר הרציף (7 הילוכים) זה אותו הגיר ש רץ בקורולות/אוונסיס/ראב4 ועוד, משנת 2010 ועד היום בעצם...

בעל אמינות מוחלטת כיאה ל טויוטה..

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בבקשה לינק אחר:

https://www.carsguide.com.au/car-news/toyota-corolla-hatchback-recalled-to-replace-entire-gearbox-72438

לפי הכתבה מדובר בכשל בממיר המומנט שיכול לגרום לקושי בהאצה במהירויות גבוהות.

אני פשוט לא מבין את הלעג. כולנו יודעים שאין יצרן שאין לו תקלות. כל הכבוד לטויוטה שזיהו בעיה במהירות רבה ופועלים מיד לתיקונה, למרות שככל הנראה מדובר במשהו הרבה פחות מסוכן מ(למשל) כשל בטיימינג של מנועי THP ופיורטק, מכטרוניק שמפסיק פתאום לפעול או קופלונג ההגה של הקוריאנים. בעיני זה בהחלט מצביע על תודעת שירות גבוהה, למרות שאין ולא היה לי כל רכב מתוצרתם.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני בדיוק במהלכים להחליף את האוטו שלי בקורולה החדשה,

כנראה שכדאי להמתין טיפה עד שיתוקנו, ואזמין עוד חודש/חודשיים כי אני מעדיף שהרכב יגיע תקין מיפן מאשר שיפרקו לי את הגיר כאן בארץ.

פורסם

אני לא חושב שיש סטנדרט כפול כי הצרפתים למשל לא טורחים להוציא קריאות לתיקון על עניינים "פעוטים" כגון אלו.

אם אמרת צרפתים, אז תעבור באתר משרד התחבורה, לדוגמא, על הריקולים שרנו וסיטרואן הוציאו בשנים האחרונות (אל תדאג, ממש אין הרבה) ותווכח כי הרוב המכריע הם סביב ברגים משוחררים למינהם (במושבים, במתלים, במערכת הדלק). אלו תקלות שעל פניו מאוד פשוטות, ככלל ברמת הנגרות, ומאכזב לגלות שלא עלו עליהן בבקרת האיכות. לכן אולי התגובות בהתאם.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שום רכב צרפתי בחיים 8 שנים תיבת הילוכים 7 הילוכים, אותו היחידה בכל הדגמים ולאורך כמעט עשור, אפס תקלות, איפה הצרפתים ואיפה אמינות, זה בכלל לא בסקאלה, זה יותר רחוק שנות אור. תאמר תודה יפה שאין לרכבים האלה שוק כך שאתה יכול לקנות משומש בגרושים ולהנות ממנו, עד שעולה לך הסעיף ואז פשוט לזרוק אותה באיזו סימטה חשוכה.

טויוטה לוקח אחריות מוחלטת לגבי הריקולים וזה אך אחד לא עושה, כולם מטאטים מתחת לשטיח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

מדברים פה דברי הבל. כמעט כל דגם חדש ימצאו לו ריקול בשנה הראשונה. אין זמן לבדוק הכל. תכנסו לאתר הריקול האוסטרלי ותבינו. אין יצרן שחף מבעיות וזה על דגמים שיצאו ב 2018 .

גם ב PSA מפרסמים ריקולים , לא כי הם רוצים לקחת אחריות , אלא כי זה החוק.זה עניין בטיחותי. יצרנים היום נזהרים מלהסתיר מידע כזה (זוכרים את מקרה טיוטה והדוושה?). זה גם חושף אותם לתביעות ייצוגיות כבדות בהרבה מהרווח של הסתרה.

אין פה מעשה הירואי של טיוטה בפרסום . זה ככה אצל מרבית היצרנים.

לא כל תקלת ייצור שחוויתם היא בהכרח ריקול.

פשוט באתר של לובינסקי הלינק לא מוביל לשום דבר אבל אם תתקשר אליהם בהחלט תקבל רשימה מפורטת למספר שלדה שלך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי סובארו 2010 - היו לי בה שני ריקולים שאני זוכר אולי גם היה שלישי - הרכב אמין.

היו לי כמה ריקולים גם בטויוטות שהיו אצלי - קורולה אחת ואוונסיס אחת (דור 2) - הרכבים היו אמינים.

היתה לי רנו מגאן 2 שנת 2008, אף ריקול - הרכב היה אמין באותה מידה.

היתה לי מיצובישי לנסר 2010 1.5 - ריקול אחד - בגלל מוסך שלא ביצע את התיקון נכונה דפקו לי יוניט אור בלם שכמעט הרג אותי בעליה לראש העין - הרכב אמין! (המוסך לא...)

ריקול זה לא מדד לאמינות זה יותר מדד לכשל בתכנון או ייצור בין אם זה ע"י היצרן או ספק משנה שלו - מה שבטוח זה שלריקול יש משמעות בטיחותית ועם זה אף יצרן לא משחק. אם כבר אחד הריקולים הקטלניים בהיסטוריה - היה דווקא של טויוטה, יותר נכון יצרן דוושות התאוצה שלהן.

והיה עוד ריקול אחד קטלני בצמיגים ששמו על פורד אקספלורר - זה אומר משהו על יצרן הצמיגים בעיקר. במקרה הזה מדובר בברידג'סטון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון:

לא מדובר בגיר של ההיברידית אלא בגיר המשודך לגרסת 2.0 המשווקת בארה"ב, לכן הריקול הזה לא רלוונטי לדגמים שייובאו לארץ (בהנחה שמנוע 2.0 לא ייובא כפי שמנוע ה-1.8 בגרסה הלא היברידית הקודמת לא יובא).

הערה: לא ברור לי למה הלינק ששמתי לא מעביר לכתבה בכרום, דרך הנייד הוא כן עובד...)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...