Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים שהגיעו הפולו הראשונות וביררתי, נאמר לי שהיו כמה ידניות ו"כולן עפו".

אני לא יודע אם התכוונו לGTI או לידניות "רגילות".

ככל שאני זוכר מביקור בסוכנות מול קניון איילון היו רק אוטומטיות בתצוגה.

לפני שבוע ביררתי בפליקס ביצחק שדה (שהסניף שלהם נהיה וירטואלי) על ידנית (התכוונתי כמובן לרגילה). התשובה בטלפון חוזר לאחר כמה שעות היתה: "לא יביאו את הידנית" נכון לסוף 2018 תחילת 2019.

אז מה? האם צ'מפיון ויתרו על פולו ידנית רגילה כי לא שווה להם למכור בזול מול מתחרות ידניות מבית סיאט? או לא שווה לא למכור אם ההפרש יהיה קטן מדי מול האוטומטית? או שהתכוונו רק למשלוח הקרוב?

פורסם

אין לא שווה להם, אחרת לא היו מביאים מלכתחילה וחוסכים כסף על תקינה.

הפולו בכל מקרה יקרה יותר באופן מכוון מהאיביזה (וגם מהפאביה אותה שכחת)

פורסם

האם היו ידנית רגילות במשלוח הראשון?

אתה צודק- היא תהיה יקרה יותר מאיביזה/ פאבייה. זה עדיין לא סותר את האפשרות שהם לא רוצים להתחרות בעצמן בטווח "הזול"

• תוכן חדש...