Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדאן יוקרתית וירוקה 200k-400k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שאמרת שלא - מה כלכך מנצנץ בC Class? מרצדס C Class 350e נכנסת בתקציב מעולה... פלאגין הייבריד.

בצבע אפור/לבן יכולה להיות אחלה אופציה. לדעתי חבל בגלל שלא רוצים שיגידו כל מיני דברים להפסיד אופציות כאלו טובות.

לBMW סדרה 5 יש יותר נוכחות (לדעתי) ולצערי למותג יש יותר דעות קדומות על הנוהגים בו אז אני מצליח איכשהו להבין.

מה הקשר לצבע? אני אמנם משוחד אבל אני חושב שאנחנו כבר לא בשנות ה90, ולב.מ.וו יש תדמית הרבה יותר טובה מבחינה זו היום.אם C350e אז אני מניח שאפשר לקבל עסקה טובה היום על ה330e היוצאת, שהיא פצצה. שוב, למרות שאני משוחד... ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רוברט אני לא חושב שיש... אבל צבע אנמי יגרום לרכב פחות לנצנץ, לא? נראה שיש פה אנשים שמנסים להמנע מתדמית מסוימת.

ומהרבה אנשים בעיקר מבוגרים (ההורים שלי לדוגמא) הדעות של BMW קיימות ולמרות זאת זה כנראה יהיה הרכב הבא שלי... ראיתי אחלה עסקאות בסכומים האלה על 530e ואפילו על E350e. אין יותר טוב מזה בסגמנט וחבל לא להינות אם אפשר רק בגלל מה ש״אנשים יגידו״.

ד״א אני מאבטח של אישיות מבין העשירות החזקות והשנואות במדינת ישראל והוא נוהג (הנהג שלו נוהג יותר נכון) בג׳יפ גנרי בעלות של 400K כשאם הוא רוצה הוא יכול לנהוג בכל כלי רכב שיבחר בכל יום אחר בשבוע. כי מחפש פחות להתבלט... אז לא מטיח האשמות באף אחד ושכל אחד יעשה מה שטוב לו :)

פורסם

בחנתי את ה 530e וה E350e ראש בראש בהפרש של ימים בודדים בין אחת לשניה.

כתבתי כבר פה בפורום שאין מכונית עדיפה מביניהן. לטעמי המרצדס היתה הרבה יותר נוחה מבחינת שיכוך הכביש וגם הפנים שלה נראה הרבה יותר טוב (הנהג שהביא לי את הבימר לעבודה כדי שאבחן הסכים איתי). הבימר נסעה יותר שוטף וחלק מבחינת מנוע, גיר ושילוב מנוע חשמלי עם הבנזין וגם נראתה טוב יותר מבחוץ.

אף בחירה מביניהן לא תהיה רעה.

פורסם
בחנתי את ה 530e וה E350e ראש בראש בהפרש של ימים בודדים בין אחת לשניה.

כתבתי כבר פה בפורום שאין מכונית עדיפה מביניהן. לטעמי המרצדס היתה הרבה יותר נוחה מבחינת שיכוך הכביש וגם הפנים שלה נראה הרבה יותר טוב (הנהג שהביא לי את הבימר לעבודה כדי שאבחן הסכים איתי). הבימר נסעה יותר שוטף וחלק מבחינת מנוע, גיר ושילוב מנוע חשמלי עם הבנזין וגם נראתה טוב יותר מבחוץ.

אף בחירה מביניהן לא תהיה רעה.

מסכים לגמרי. לא נהגתי בE ההיברידית (בבימרית כן), אבל כן נסעתי בה והיא סוג של מרבד קסמים ליד הבימרית הקשוחה (יחסית).

כן בחנתי את אחותה הקטנה (C350e) ופחות אהבתי את המנוע בנזין בהשוואה לבימרית.

לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה ובהחלט אי אפשר ליפול עם אף אחת מהן. בסופו של דבר די עניין של טעם אישי.

פורסם

בחנתי באותה הנשימה גם את ה C350e. אין מה להשוות בהיבט של שיכוך מהמורות בין ה C ל E. מצד שני ה C זולה בהרבה וגם זריזה יותר.

כל אחד לפי תקציבו והעדפותיו.

פורסם

פות''ש

ממליץ לך לבחון גם את הדגם היוקרתי של סקודה סופרב (לא זוכר כרגע את שמו)

לדעתי VFM גבוה מבין כל האופציות שעלו פה

לא מניסיון אישי, אבל בן דוד קרוב מאוש שהחזיק גם באינפיניטי וגם בלקסוס מהדגמים שהוזכרו למעלה, עבר עכשיו לסופרב ולא מתחרט לרגע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

סופרב L&K. אחלה רכב, אבל לא ידעתי שיש להם דגם חשמלי או היברידי...

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תוכן חדש...