Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד להחליף 4 צמיגים ברכב של בת זוגי. הצמיג שבו אני מעוניין אני מוצא רק קוד מהירות 88H בעוד שבצמיג המקורי הקוד הוא 84H. הצמיגאי טוען שלא תהיה לי בעיה בטסט השנתי עם קוד מהירות גבוהה יותר.

הצמיג במידה 185x60x15 מדגם Goodyear Efficient Grip (גרמני).

האם זה נכון? האם צפויות לי אליו שהם בעיות?

פורסם (נערך)

האות (H) היא קוד המהירות (210 קמ"ש) והמספר 88 הוא קוד העומס.

לפי משרד התחבורה: מותר להרכיב קוד עומס גבוה יותר, אם הוא זהה בכל ארבעת הצמיגים.

אני מתקן, זה מה שמשרד התחבורה הורה:

ניתן להרכיב צמיגים בעלי קוד עומס הגבוה מזה שאישר יצרן כלי הרכב ובתנאי שיורכבו בכל הגלגלים בכלי הרכב וירשם השינוי לגביהם במכון הרישוי

מכאן:

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/TyreHandling.pdf

אני אישית הייתי מוותר על הרישום במכון הרישוי במקרה הזה, אלא אם יעירו לך על כך בטסט (תבקש שינוי רישום במקום).

חוץ מזה לא רשמת באיזה רכב מדובר, בדגש על שנת המודל. לפני 2006 לא היה רישום של קודים ברשיון, כך שאין בכלל בעיה.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אני ממליץ לא לקנות קוד עומס גבוה יותר כיוון שזה יבוא על חשבון הנוחות.

אין מה לשנות ברישיון, הכל בסדר. לפעמים תקנות במדינה הזו נכתבות על ידי אינפנטילים.

• תוכן חדש...