Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנהיגה הגיר הזה חלק לגמרי (לא כמו רובוטי ). סיבובי מנוע יותר גבוהים בתאוצה - בחלק מהרכבים מורגשים .

התפעול שלו כמו גירי אוטומטי רגיל .

מבחינת האמינות יש גירים מוצלחים יותר או פחות (תלוי בדגם הרכב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין גיר אוטומטית רציפה,

יש גיר רציף, והוא דומה לגיר שיש בקטנועים, רצועת הכח היא קונוס שדרכו עוברים בין יחסי ההעברה.

כך שאין בפועל החלפת הילוכים כמו גירים אחרים, אלא כמו ששמו נשמע, הוא רציף, גירים כאלה בדרכ"כ חלקים, אך גורמים למנוע לצרוח בשביל לעלות במהירות, ומזה הרכב יהיה קצת יותר מרעיש, למרות שהיום יש מנגנון שמדמה מעבר בין הילוכים.

פורסם
בנהיגה הגיר הזה חלק לגמרי (לא כמו רובוטי ). סיבובי מנוע יותר גבוהים בתאוצה - בחלק מהרכבים מורגשים .

התפעול שלו כמו גירי אוטומטי רגיל .

מבחינת האמינות יש גירים מוצלחים יותר או פחות (תלוי בדגם הרכב ).

זה כמו הגיר של טויוטה CHR?

פורסם

CHR, קורולה 2015+, ורסו, ניסאן קשקאי, סוזוקי קרוסאובר ועוד..

במיצובישי לנסר 1.8 הגיר אמין מאוד, בתנאי שהשמן הוחלף אחרי 6 שנים או 100 אלף קילומטרים (המוקדם ביניהם ) לשמן מקורי!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אוהב את הגיר הרציף, הוא תורם לצריכת דלק טובה, בשיוט מאפשר נסיעה בסל״ד נמוך וחלק מאוד כי אין הילוכים.

החיסרון שהתיבה הרציפה גורמת ליותר רעש מאשר בתיבה פלנטרית, כי בהאצה הסל״ד ישר עולה לסל״ד גבוה במקום עליה הדרגתית בתיבה פלנטרית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובמיצובישי לנסר 1.8 יש לא מעט רעש בתאוצה, בגלל בידוד רעשים לא מהטובים.

פורסם
אני אוהב את הגיר הרציף, הוא תורם לצריכת דלק טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לגבי המיצובישי 1.8 זה רחוק מלהיות נכון תוציא ממנה במקרה הטוב 1:9-10 -היא לא חסכונית לא ממאזדה 3 ספיריט מ 2013 ומעלה וגם לא מהסיוויק שבסמלון שלי-ששתיהן מגיעות עם גיר אוטומטי פלנטרי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקטגורית הסופר מיני/מיני (ביניים) הוא תורם מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי המיצובישי 1.8 זה רחוק מלהיות נכון תוציא ממנה במקרה הטוב 1:9-10

בתור מי שמחזיק ברכב הזה, אני אומר לך שזה לא נכון.

פורסם
לגבי המיצובישי 1.8 זה רחוק מלהיות נכון תוציא ממנה במקרה הטוב 1:9-10 -היא לא חסכונית לא ממאזדה 3 ספיריט מ 2013 ומעלה וגם לא מהסיוויק שבסמלון שלי-ששתיהן מגיעות עם גיר אוטומטי פלנטרי.

איך מה שאמרת פוסל את מה שהוא אמר...?

גיר רציף תמיד (תמיד!) יהיה חסכוני יותר מגיר פלנטרי על אותו מנוע. וזו בעצם הנקודה, אתה לא יכול להשוות מכוניות שונות עם מנועים שונים ולהגיד שהגיר לא חסכוני כי מכונית אחרת חסכונית יותר. אני יכול להגיד לך שגולף GTI ידנית תהיה פחות חסכונית מסוזוקי אלטו עם גיר פלנטרי. מה זה מלמד אותנו? כלום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...