Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר במים עמוקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אתמול בערב ישבתי אצל חברים שגרים בקיבוץ צמוד לשלי

ולקחתי לאבא שלי את האוטו (סוברו פורסטר 201

:cool:

את הדרך עשיתי דרך השטח כי זה קצר הרבה יותר

בזמן שהייתי אצל החבר ירד גשם רציני ובדרך חזרה היו מספר שלוליות

אך היית אחת די עמוקה (40-50 סמ) שלא הערכתי את העומק שלה מספיק עד לרגע הכניסה למים

השלולית היית קצרה (3 מטר בערך) ועברתי אותה די מהר (כ10 שניות בערך אפילו פחות)

ברגע הכניסה למים היה שטיפה קטנה לאוטו בגלל ההשפרצה

לא היית בעיה באוטו לא בזמן המעבר ולא אחרי המעבר

שטפתי את הרכב (כן כן ב5 בבוקר) כדי שלא יהיה ראיות

ירדתי מתחת לאוטו לא היה שום נזילות חוץ מכמה מקומות שהמים התנקזו בהם (אל תשאלו איך אני יודע שזה מים ולא שמן

:cry:

)

כמו שאתם רואים אני די מפחד מנזקים לרכב כי אבי יהרוג אותי ואני חייל ולכן לא יהיה לי כסף לתקן אותם

יכול להגרם נזק לאוטו?

אני עברתי במקום הרבה פעמים כשהוא יבש והרצפה שם חלקה

פורסם

כנראה שלא קרה כלום. קח את זה כשיעור לחיים ותשתדל בפעם הבאה לא לעבור בשלוליות כי אם בתוך השלולית היה איזה סלע לא היית רואה אותו ואז הסיפור היה נגמר אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שלולית עדיף לעבור עם גז רציף ולאט.

השפרצות לצדדים אולי פוטוגניות מאוד אבל אם מים יעברו דרך פילטר האויר, יהיה לך קשה להסתיר את הנזק מאבא שלך.

אל תשאל אותי איך אני יודע

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שטפתי את הרכב (כן כן ב5 בבוקר) כדי שלא יהיה ראיות

-כמו שאתם רואים אני די מפחד מנזקים לרכב כי אבי יהרוג אותי ואני חייל ולכן לא יהיה לי כסף לתקן אותם

יכול להגרם נזק לאוטו?

מדוע להסתיר את האמת? הרי חלילה אם נגרם נזק לאוטו ואתה "מטשטש ראיות" זה רק יחמיר את המצב ואביך יצטרך יום אחד לקבל הפתעה לא נעימה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...