Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחירה ההגיונית תהיה פאלקן ZE914

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שום דבר לא רע, אבל אדם שמשתמש ברכב שימוש יומיומי סטנדרטי, סביר להניח שלא ירגיש בהבדל. לעומת זאת, בכיס, ההבדל יהיה מורגש מאוד בין 800 ל-1600 ש"ח לרביעיה תלוי באיזה צמיג יבחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במידה המדוברת (אגב, קוד עומס ומהירות 89W כמינימום), גם הפאלקן יעלו לפחות כ-1400 ש"ח לרביעיה.

גודייר אפישנטגריפ לא זמין במידה הזו לדעתי, אבל הדגם שכן הוא ה-אסימטריק 2. צמיג ספורטיבי יותר.

חלופות נוספות - מישלין פילוט ספורט 3 או 4 (צריך לבדוק מלאי ומחיר), טויו T1 ספורט, הנקוק K117 (אם יש מלאי), פירלי P7.

הציוד האולי מקורי, דנלופ MAXX TT או ברידג'סטון RE050, גם אפשרויות, אך לדעתי יקרות יותר ולא בהכרח בצדק.

פורסם

היבואן של דנלופ מעדיף לדחוף Spfm800 במקום את התוצרת האיכותית. אותה הוא מתמחר כל כך יקר שהיא כמעט לא אופציה למי שאין לו ספונסרים... גם לגודייר יש דגמים זבל, אבל היבואן לא דוחף אותם חזק כל כך כי הוא יודע שזה בסוף יוציא למותג שם רע.

הנה, כל פעם שמישהו מזכיר דנלופ מיד מזהירים אותו מspfm800 או sp sport 490.

פורסם

גם אני בודק את האופציות שיהיו לי כשאצטרך להחליף צמיגים במידה הזאת.

אני יודע שנמכרו בארץ מישלין פיילוט ספורט 3 ב700 שקל לצמיג. ואני מכיר מישהו שייבא מחו"ל בעזרת אוטוטייר מישלין פיילוט ספורט 4, 800 שקל לצמיג אאל"ט.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים סיאט לאון שהורכבו בה בסוף 2016 הצמיגים שמומלץ בחום לא לקנות. עדיין אין לי מדד להשוואה כי זה מה שאני מכיר ברכב הנוכחי, אבל התחושה היא שהצמיג לא רע. בפיג'ו 307(הנהדרת) שהייתה לי תמיד היו לי goodyear efficient grip והם אחזו מעולה

אז עשיתי סקירה קטנה בכמה אתרים ולכאורה הDUNLOP הוא אחד הטובים, אם לא הטוב ביותר מהשוואה שעשיתי מול כמה דגמים שמומלצים פה מאוד בפורום(מישלין,גודייר וכדו')

למשל :

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Du...port-FM800.htm

נכון שזה אתר בריטי ודנלופ חברה בריטית, אבל עדיין

פורסם

למה לשלם 2400₪ כשיש לך באלף שקל פחות את הפאלקן שלדעתי מנסיון גם של גודייר ועכשיו פאלקן, אין שום הצדקה לשלם יותר אם הנהיגה שלך היא סטנדרטית.

פורסם (נערך)

איזה דגמים?

ואני הייתי בכל יום משלם פי 1.5 על גודייר אפיגריפ פרפורמנס מאשר על פאלקן 914. זה החזיר את עצמו בשחיקה ובדלק.

עריכה - אם גודייר המדובר זה כבר דגם ספורטיבי, אסימטריק eagle F1.

זה צמיג שמתומחר וממוצב מול מישלן פיילוט. מן הסתם הוא יהיה יקר יותר בהרבה מדגמי טורינג.

עריכה נוספת - יש לא מעט דגמים במחירים שפויים.

הנקוק 117 עולה כ400 ש"ח, טויו t1 sport כ- 425.

באתר טיירדיל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

פאלקן דגם ze914

215/45/18

או גודייר דגם EAG f1 asymm

דנלופ מקורי של הרכב

דגם maxtt

מחיר רביעיית צמיגים:

פלאקן - 1400

גודייר- 2450

דנלופ- 2150