Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע להמליץ לך - אבל איזה טמטום זה לשים על רכב משפחתי צמיגים במידה כזאת.

אני במקום היבואן - עם כל הכבוד למלחמת הגדלים - משאיר את הג'אנטים 17/18 ביפן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני את הגודייר לא אהבתי למרות הדעות החיוביות והפאלקן שמותקנים כרגע אני יותר מרוצה מהם.

אז מבין ה-3 שנתת אם אני הייתי צריך לבחור זה היה קרב בין הדנלופ לפאלקן.

אם אין לך בעיית תקציב לך על הדנלופ, ואם לא בא לך להשקיע יותר מדי ולקבל עדיין צמיג טוב לך על הפאלקן.

פורסם

מטריף אותי שבאופן אוטומטי ממליצים לבנאדם עם מאזדה 3 על צמיגים כמו מישלין פיילוט ספורט 3 או 4.

למה? למה נהג נורמטיבי הנוהג נהיגה מנהלתית צריך צמיג שכזה?

פאלקן ZE914 צמיג מעולה שגם מגיע כהתקנה מקורית (OE) על מגוון דגמי רכב בארץ ובעולם.

מסתבר שיש לפאלקן אתר ישראלי.

פורסם (נערך)

קריוס, לא המליצו לו.

במידה המוזרה הזו מקבלים יופי של ג'אנטים, מקוריים מהיצרן, וכצמיג סטוק מגיע הרכב עם דנלופ ספורט מקסקסקס.

הצמיגים שציינת פשוט באותה קטגוריה, או בעצם יותר נכון הדנלופ הם בין הקטגוריות.

פות"ש יכול כמובן להסתפק בצמיגים פחות ספורטיביים, בוודאי.

לגבי הפאלקן המדובר, אני לא עף עליו. סביר, אבל ציינתי שני צמיגים שכנראה יהיו עדיפים עליו, מאותה קטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בתחילת השרשור הציעו לו את הצמיגים המדוברים.

בכל מקרה, אתה צודק, המידה בעייתית אבל אני לא מתייחס רק למקרה הזה באופן ספציפי אלא בכלליות,

יש בפורום מגמה של המלצה עיוורת על המישלין הזה מבלי לשאול קודם כל מה אופי הנהיגה ומה התקציב.

פורסם

לפי ההמלצה פה קניתי את הפאלקן והוא היה ממש מבאס.

למרות שאחרים שקנו את הצמיגים האלה והם די מרוצים מהם.

לדעתי תלוי מה הציפיות שלך, אתה תקבל תמורה בהתאם למחיר ששילמת.

פורסם

תגדיר "מבאס" במה הוא נופל מהצמיגים שהיו לך קודם?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אפרט את ניסיוני.

ה-914 אוחז.

צריכת הדלק עלתה, דיי משמעותית, גם ביחס לצמיגים סיניים שהיו קודם. זה לא מפתיע כי הסיניים לא אחזו.

נשחק מאוד מהר.

היה זול. מאוד.

הוחלפו בגודייר אפיגריפ פרפורמנס.

הגודייר עלו 50% יותר.

אוחזים לא פחות, משמעותית יותר שקטים.

נשחקים הרבה יותר לאט. גם כשמרביצים. הפאלקן פשוט לא עמדו בעומס.

חסכוניים יותר בדלק.

את החשבון שלי עשיתי, הגודייר יותר טובים וגם יותר כלכליים מהפאלקן.

כל האמור מתייחס למידה 185x60r15 המותקנים על יאריס 2007.

פורסם
אופי הנהיגה הוא בעיקר משפחתי.

מידי פעם ללחוץ ולעשות פניות שיהיה לכיף.

האם דנלופ או פאלקן?

דנלופ ספורט מקסקסקס האלה, כמו שהגיע הרכב, זה מה שהייתי בוחר במקומך.

פורסם

קניתי רכב עם צמיגים סינים חצי מתים, החלפתי בפאלקן. ישר הופיעו רעש, רעידות ואי נוחות.

לאחר שנתיים, מכרתי אותם עם ג'אנטים ישנים למישהו ביד 2, כי כבר לא יכלתי לסבול את האיכות נסיעה.

הצמיג שהחליף אותם פשוט עשה הבדל של שמיים וארץ. גודייר אסימטריק 3 גרמני, שאגב לא עלה הרבה יותר יקר במידה הזאת.

מדובר בצמיג יחסית רחב 225/45/17 ברכב אאודי A3.

יכול להיות שברכב ישן ורועש לא תבחין בהבדל, גם תלוי בבן אדם, יש כאלה שלא אכפת להם.

פורסם
קניתי רכב עם צמיגים סינים חצי מתים, החלפתי בפאלקן. ישר הופיעו רעש, רעידות ואי נוחות.

פאלקן היה לך פחות טוב מצמיג סיני חצי מת?

ברור לך שהמקרה שלך מאד ספציפי והייתה בעיה נקודתית אצלך, נכון?

אני החלפתי בזמנו רביעיית קונטיננטל שהגיעה במקור על הלאון שלי ברביעיית פאלקן ZE914.

להגיד לך שהרגשתי הבדל משמעותי? ממש לא.

פורסם

מה הכוונה בעיה נקודתית אצלי? קניתי 4 צמיגים, לא אחד.

קניתי מצ'קאפ, יש להם חדר אחסון מקצועי ממוזג אז לא נראה שהיתה בעיה עם זה.

פשוט יש אנשים שלא שומעים את זה ולא מפריע להם רעש הזה. שאלתי גם מספר אנשים שנסעו איתי ברכב, חלק לא שמו לב שיש רעש צמיגים וחלק אמרו שלא היו שמים לב אם לא היתי אומר להם.

פורסם

בעיה נקודתית אצלך זה אומר שהדגם נמכר בכמויות רבות, גם בארץ וגם באירופה, ואם הוא באמת ובאופן גורף היה פחות טוב ורועש יותר מצמיג סיני "חצי מת", הוא לא היה מגיע למעמד שאליו הוא הגיע. תראה באתר הזה, שים לב שיש לו 80% בסקאלת Buy Again, משמע הרוב לא רק מרוצים ממנו אלא גם ירכשו אותו שוב בעתיד. אם היית כותב שהוא היה לך פחות טוב ממישלין פרימסי או מותג אחר מוכר וידוע אז ניחא, הוא לא אמור להתחרות בהם גם ככה. אבל אם אתה כותב שהוא הרגיש לך פחות טוב מצמיג סיני שחוק, הייתה בעיה נקודתית בסט שהוחלף אצלך. כתבת באופן מפורש שהורגשו רעידות ואי נוחות לאחר ההחלפה, זה לחלוטין לא משהו מקובל כשמחליפים צמיגים ולדעתי היית צריך לדרוש מהם בדיקה מעמיקה יותר.

• תוכן חדש...