Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוניק, כבר דובר על זה פה .....

לא מדובר בבעיה ברדיודיסק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אצלי קיימת הבעיה, היום לאחר התקנת מגבר punch200a4.

הרעש בעוצמה די חלשה אבל זה מעצבן. כן השתמשתי בכבל שזור אם רשת סיכוך מתכתית (סיכוך כמו של COAX אבל שזור ... יש הרבה דברים שימושיים בצבא :wink: )

העברתי את ה- REMOTE ביחד עם ה- RCA (יתכן שזה מה שעושה את הבעיה למרות שהסבירות היא נמוכה היות והREMOTE הוא בזרם די נמוך), את ה- (+) העברתי בצד שני של הרכב

האם איתכן שהמתח שמסופק למגבר מהמערכת חשמל של הרכב הוא פשוט "מלוכלך" וזה מה שגורם לבעיה ??? בזמנו היה לי רדיו טייפ ישן שחובר ישירות למערכת חשמל (ללא פילטרים) והיית בו את אותה שריקה עד שסמתי פילטר מיוחד לסינון (מן סליל כזה בתוך קופסה קטנה). האם ניתן להתקין את אוטו הפילטר על ה- (+) של המגבר ע ל מנת "לנקות" את המתח ??

בברכת ערב טוב לכולם :beerchug:,

אלכס.

T h e C a t

פורסם

הREMOTE שלך, לא יכול לגרום לבעיה.. בדיוק כמו שכבל המתח שטרחת להעבירו בצד השני - לא יכול לגרום לבעיה.

תעשה חיפוש בנושא בשביל להשכיל.. "יללת אלטרנטור" דובר על כך יותר מידי.

TRANSFORMATOR .. שום דבר לא בטוח .. כמו שלא יכולנו להגיד לך לפני ההתקנה האם יהיה לך רעש או לא.. גם לא נוכל לדעת אחרי שתתקין כבל מומלץ ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני בעבר השתמשתי בכבל "רגיל" , והיו לי רעשי אלטרנטור, החלפתי לכבל SOUNDQUEST.. ונעלמו לחלוטין.

(וזאת למרות שהוא מסולסל יחד עם הכבלים שלה מתח שלי :) )

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כפי שכבר הסבירו לך בעבר, לכל רכב יש רמת "רעש" משלו, ולכן לא נוכל לנחש איזה כבל אכן יפתור לך את הבעיה ..

או שתחיה עם הבעיה, או שתנסה כבל אחר ... או שתלך על כל הקופה ותזמין מחול את הMONSTER CABLE שאלון רכש...

מעבר לזה אין לנו ממש דרך לעזור.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

האם כבל קוקס כבל של כבלים יכולצ לעזור אם אני יחבר לו קונקטורים ר סי אי והכבל עצמו מסוכך השאלה עם זה שווה לנסות בכלל???

פורסם

כבל COAX לא מתאים לסביבה של הרכב אבל שווה לנסות. הסיכוך שלו מיועד למניעת התפרעות בתדרי רדיו.

אתה בטוח שזה הכבל ?? תנסה את אותו הכבל כשהוא לא סלול ברכב (סתם מחובר כשהוא באויר).

T h e C a t

פורסם

מסנן לרעשים על כבל המתח קיים רק לרדיו, למגבר לא משתמשים במסנני כבל מתח, במיוחד שהמגבר שלך היה שקט עם הפלאג השקטה אז זה אומר שהבידוד שלו בסדר גמור.

TheGreatCat, צודק, כבל קוקס לא מומלץ לשימוש במכונית ואף יכול להגביר את ספיחת הרעשים מהשילדה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...