Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

case modification , שיפצו"ר המחשב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , המחשב שלי התחיל לשעמם אותי , שיפרתי לו את הטוסיק כמו שאומרים בשפה המקצועית .

ולפניכם התוצאות .

מה שהוחלף זה , קודם כל החלפתי מאוורר למעבד , המאוורר הוא של חברת gigabyte הוא מגיע עם ארבעהלדים כחולים בצידו העליון ויש לו פוטנציומטר(BOOST control) כיוון מהירות החל מ1500 סל"ד עד 5000 אצלי הוא עובד על 3000 מפיק צליל שנשמע ממש כמו טורבו לא צחוק :-).

אחרי זה רכשתי שלושה מאווררים רגילים למארז על כל אחד יש ארבעה לדים בצבעים שונים כמו שאתם רואים .

כל מאוורר מארז 40 ש"ח , מאוורר מעבד 170 ש"ח , מקרר מצויין , לפניו המעבד היה סוגר לי בקלות 85 מעלות במאמץ , עכשיו הוא יושב על 40-47 במנוחה ובמאמץ בהתאם .

 

שווה לכל אחד שמתחיל להשתעמם מהמחשב שלו , כולל קיט נייטרוס.

shipurim.JPG

ים long time no

פורסם

אהבתי את הרעיון של המארז מהמאווררים

זה צריך לעשות מלא רעש

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

 

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אווו זה עושה ים רעש ...

אם אני לא סוגר את הדלת של החדר מחשב שומעים את זה בכל הבית מספיק חזק כדי להציק ...

שטויות מתרגלים .

ים long time no

פורסם
אתה מאמין שהם עשו את זה?
אני סתם כתבתי שאני "עשיתי" זו תמונה שמצאתי ברשת והתלהבתי ממנה... :-) וד"א באתר http://www.hwzone.co.il יש גלריה שלמה של כל מיני מודינגים שאנשים עשו - שווה לראות.
פורסם

טיפ קטן:תראה שהספק שלך מספיק חזק לכל זה. למרות שזה לא הרבה בכל זאת עדיף לבדוק מאשר להשאר עם מחשב שלא עושה רעש בכלל :wink:

 

בברכה L.A

פורסם

אני עשיתי גם מודינג מזמן ( טוב זה לא נקרא ממש עשיתי, כי כל החלקים נקנו, ואני רק הרכבתי הכל, אבל בכל זאת). קניתי מארז של אנטק, 2 קטודות כחולות, מאוור למעבד של ZALMAN CNPS 7000A CU, ו5 מאווררים למארז 3 מהם של טרמלטייק בעלי לדים בצבע אדום כחול. אין לי כוח לצלם תמונות של המארז, אבל אם מישהו ירצה אני אצלם.

 

ד"א ירידה של 40 מעלות נשמעת מאוד מוזר. יכול להיות שהמאוורר הקודם שלך לא ישב טוב, או יכול להיות שהמשחה הטרמית נגרמה או לא נמרחה בצורה טובה. לעוד שיפור בטמפ' תעגל את הכבלים שלך או לבד, או שתקנה כבלים מעוגלים.

 

 

פליקס

ROOONEEYY

×
×
  • תוכן חדש...