Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים יקרים:

יש לי התלבטות (קצת ארוכה) ואשמח שתאירו אתת עיני:

יש ברשותי סיטרואן פיקאסו 2013 (קרי- הצורה הישנה עם הגיר הרובוטי) שנרכשה מהיבואן כיד שנייה.

היא מתחילה קצת לזייף וקיבלנו החלטה לשדרג את עצמנו.

ההתלבטות לאחר אינספור בדיקות וקריאת אנשים חכמים בפורום היא בין אאוטלנדר שנת 2015/2016 (תוספת של כ80-90K), טויוטה ורסו מאותם שנתונים (תוספת של כ75-85K), או הצעה קונקרטית מהיבואן סיטרואן פיקאסו שנת 2016 עם 63,000 ק"מ (תוספת של 75K) עם שנתיים אחריות או 2015 עם 50,000 ק"מ (תוספת של 68K).

לא הייתי מתלבט פעמיים (בעיקר לא האישה...) והייתי לוקח את האאוטלנדר, אך השורה השנייה והכיסא האמצעי בעייתיים משהו (יש תובנות לגבי בעיה מוכרת וידועה זו?)מכל הבחינות (נראות, גובה, אמינות מהידוע לי, סחירות וכד'). הטויוטה קצת פחות (בעיקר בגלל הגודל הפיזי, מפסיקים לייצר וכד') אך לא פוסל. הסיטרואן הספק הכי גדול. אמינות וכו'- אנחנו מאד מרוצים ממה שיש לנו בבית וממה שהבנתי הגירים החדשים ממש אמינים (יש בעיות אופייניות אחרות שצריך לתת עליהם את הדעת?), אך כמובן שאין מה לדבר על סחירות וכד'..

אנו ממש אובדי עצות לגבי מה לבחור מלבד זה שלא מצאתי אלטרנטיבות רואויות ויחסית (שוב פעם- יחסית) זולות לאחזקה מלבד ה3 הנ"ל.

מישהו יכול לעשות לי סדר ולהחכים אותי?

נ.ב- יכל להיות שגם הפריוס + יכולה לבוא בחשבון, דעתכם?

תודה מראש

פורסם

השורה השניה - זאת הסיבה שקניתי ורסו ולא אאוטלנדר.

כל הג'יפונים 7 מקומות, חוץ מ 5008 החדשה יש להם את אותה החלוקה של השורה השניה שלא מתאימה ל 3 כיסאות בטיחות.

אם אתם נוסעים הרבה, תשקלו פריוס פלוס, גם אם צריך לשלם יותר בקניה. זה יתקזז דרך החסכון בדלק. גם רנו גרנד סניק דיזל אופציה טובה וחסכונית לנסיעות מרובות.

פיקאסו 2016 עם אחריות לשנתיים וקילומטראז' נמוך נשמע מפתה מאוד. ורסו יותר צפופה, אבל אפשר להסתדר 6 נוסעים ( חלקם ילדים ) + מקום לעגלה. הפונקציונליות של וורסו דומה לזו של פיקאסו מבחינת המושבים , ואני לא חושב שתהיה פגיעה בסחירות הדגם עקב הפסקת ייצורו - אולי אפילו הפוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי הולך על הפיקאסו, רק מנסה להוציא מהיבואן דיל כמה שיותר טוב, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אחריות

.

יש למנוע גרסה חדשה (165 כ"ס, אאל"ט?) שגמרה עם מחלות הילדות, והרכב באמת בנוי מאוד מאוד נוח.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

להוסיף 70,000₪ רק בשביל להתקדם בשנתיים- שלוש?

קח את הכסף הזה, שים בצד, וכל תקלה שתיתקל בה עם הרכב הנוכחי שלך - תתקן בלי כאב לב (זה הרי כסף שמראש אתה מתכנן להוציא בלב שלם)

בעוד שנתיים קח את כל העודף וסע לטיול מדהים בתאילנד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נוסעים כ15000 ק"מ בשנה, בעיקר חופשים אך מטבע גילם של הילדים רוב הניסעות הן משפחתיות...

גם מתבגרים צעירים וגם תינוקות,

מעדיף תמיד את הרכב הכי בטוח שאפשר...

פורסם
יש לי הרגשה שימיה ספורים, זה או טיפול גדול סביב ה10k או להתקדם לרכב על מנת להתיישן אילו...

עזוב הרגשות

מהיכן אתה בארץ?

אם מהמרכז (ולמען האמת לא רק מהמרכז) פשוט סע למוסך גבע

תסביר ליוסי / רונן בצורה הפשוטה ביותר את המצב כפי שאתה רואה אותו, ושיתנו לך חוות דעת והצעת מחיר ליישור קו. אח''כ תחליט אם זה משתלם או בכל זאת משתדרגים.

לעניות דעתי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
להוסיף 70,000₪ רק בשביל להתקדם בשנתיים- שלוש?

קח את הכסף הזה, שים בצד, וכל תקלה שתיתקל בה עם הרכב הנוכחי שלך - תתקן בלי כאב לב (זה הרי כסף שמראש אתה מתכנן להוציא בלב שלם)

בעוד שנתיים קח את כל העודף וסע לטיול מדהים בתאילנד.

המנוע 156 הוא בור בלי תחתית. לי נראה שהסיבה להחלפה היא פשוט כי נמאם לנסוע ברכב שעושה צרות. לא יודע כמה פעמים יצא לך לנסוע ברכב שאין לך מושג אם תגיע ליעדך בזמן על גלגלים או באיחור על גרר. אין לזה מחיר. ואגב גם אני הייתי הולך על הסיטרואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הוא בהחלט בור אבל עם תחתית . עד ₪7000 בשנה ונוסע יופי. המנוע דורש פינוק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ממליץ על פריוס פלוס.

השורה האמצעית מציעה מקום ל-3 מבוגרים ללא קושי, או ל-3 כסאות בטיחות. יש בה 3 כיסאות בגודל מלא, נפרדים בצורה מוחלטת.

אני משתמש ברכב ל-6 נוסעים, ומעמיס המון מטען, ללא קושי.

תא המטען יכול לעבור "הרחבה" בקלות, אם מסירים את הפלסטיק המפריד מעל הגלגל הרזרבי. כך אני עושה בכל נסיעה משפחתית.

החיסכון בדלק הוא רק בונוס. בנסיעה שלי, הרכב צורך ליטר לכל 18 ק"מ (כשאני נותן דגש על חיסכון, ולא על ביצועים).

• תוכן חדש...