Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חדש כאן- חג שמח.

ברצוני לשאול שאלה לגבי צמיגים.

ברשותי רכב 4*4 סובארו XL. הצמיגים חדשים נרכשו לפני כ 4 חודשים.

אתמול שמתי לב כי יש ירידת לחץ בצמיג האחורי וראיתי שתקוע בורג צמוד לדופן- מצורף צילום.

בפנצ'ריה תקנו לי את הפנצ'ר הזה ועכשיו הכל בסדר, אך באתרים השונים באינטרנט אני רואה שבורג במיקום כזה הוא בעייתי.

האם אני צריך להחליף את כל הצמיג למרות שהוא חדש? יש בעיה בטיחותית עם זה?

תודה מראש!

20180930_071300.jpg

פורסם

לא מתקנים במקום הזה - היו צריכים להחליף צמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מתקנים במקום הזה - היו צריכים להחליף צמיג.

מה הסיבה שלא מתקנים תקר צמוד לדופן?

האם צריכים להחליף גם את הצמיג הזוג שלו? שניהם חדשים אצלי (4 חודשים).

פורסם (נערך)

https://goo.gl/images/41HGPA

בפניות מופעל על כתף הצמיג והדופן לחץ גבוה, והתיקון במקום הזה יכול להתפרק.

יש לך עכשיו קצת זמן לחפש צמיג זהה ( יצרן, דגם, קוד מהירות ועומס).

לא הייתי מחליף יותר לצמיג בודד אחרי 4 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאשר הצמיגים שחוקים, מומלץ להחליף את כל ה 4. אבל כאן מדובר בצמיג חדש בן 4 חודשים.

צריך להיות יותר צדיק מאפיפיור כדי לזרוק לפח 3 צמיגים תקינים וחדשים ( לפני 4 חודשים קנית 4 צמיגים או 2? )

פורסם

יש כאן תמונה של צמיג חדש ללא סימני שחיקה.

צמיג אחורי בדרך כלל לא נשחק ב 4 חודשים.

פורסם
יש כאן תמונה של צמיג חדש ללא סימני שחיקה.

צמיג אחורי בדרך כלל לא נשחק ב 4 חודשים.

נעשו 2000 ק"מ עם צמיגים אלו ולא בנסיעות קשות של שטח.

פורסם

אני הייתי מחליף את הצמיג הזה בחדש זהה. זה מה שהיו צריכים להגיד לך בפנצ'ריה ולא לתקן במקום שאסור לתקן.

פורסם
אני הייתי מחליף את הצמיג הזה בחדש זהה. זה מה שהיו צריכים להגיד לך בפנצ'ריה ולא לתקן במקום שאסור לתקן.

תודה.

פורסם

יכול להיות שלפי התמונה זה ניראה חריג ולא בר תיקון ואילו במציאות זה גבולי לטובתו. פנצריות אוהבות להחליף צמיגים כי זה רווח טוב אז אם החליטו לתקן בלבד ייתכן וזה כן ניתן..

הייתי עוקב אחר לחץ האויר במשך שבוע ואם הכל תקין אז סע לשלום. גם אם התיקון לא יחזיק אתה תרגיש את זה בירידת לחץ אם תבדוק כמובן מידי פעם ולא תזניח.

פורסם

מאור 30 - תראה, לפי עובי הגומי במקום הזה בפועל - אכן גבולי. לפי ההנחיות היבשות - אפילו לא גבולי, הצמיג פסול לתיקון.

אני לא יכול לקחת על עצמי אחריות ולהגיד שזה בטיחותי לנסוע עכשיו אחרי התיקון.

לגבי למה הפנצ'ריה לא החליפה גלגל? אולי לא היה להם צמיג מאותו הדגם.

פורסם
מאור 30 - תראה, לפי עובי הגומי במקום הזה בפועל - אכן גבולי. לפי ההנחיות היבשות - אפילו לא גבולי, הצמיג פסול לתיקון.

אני לא יכול לקחת על עצמי אחריות ולהגיד שזה בטיחותי לנסוע עכשיו אחרי התיקון.

לגבי למה הפנצ'ריה לא החליפה גלגל? אולי לא היה להם צמיג מאותו הדגם.

שלום רב,

עדכון:

פניתי לפנצ'ריה נוספת על מנת להחליף צמיג. התברר שבורג/מסמר צמוד לדופן -לא בסלע עניין החלפת הצמיג אלא כל עניין לגופו.

התברר שהבורג היה קצר ופנה לתוך פנים הצמיג ולא פגע בדופן ולכן המליצו לי לא להחליף צמיג שהוא חדש.

והיה להם צמיג לתת לי.

פורסם

בסדר גמור , אני שמח בשבילך - שני בעלי מקצוע שונים ראו את המצב, ראו את עומק וכיוון התקר ( מה שאין אפשרות לראות בתמונה שצירפת ) ובסופו של דבר נחסך ממך להחליף צמיג.

אל תכעס על מה שרשמתי ובעקבות זה השקעת מזמנך - עדיף להיות בטוח שהנסיעה ברכב בטוחה .

• תוכן חדש...