Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב יפה, חזק בתקציב של עד 60 אלף שקלים.

orkach
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין ברכישת רכב אוטומט, אין לי דגם ספציפי או חברה ספציפית, זקוק לכם על מנת להכיר דגמים ולראות אפשרויות שלא נתקלתי בהם.

התקציב שלי עוד עד 60 אלף שקלים, וחשוב לי שהוא יעמוד בקריטריונים הבאים -

נראות - הנראות של הרכב מאוד חשובה לי, אני אוהב רכבים שטוחים שנראים יוקרתיים כמו השירוקו, גם הסגנון של פולקסווגן גולף ופולו לטעמי, פחות מתחבר לניסן מיקרה ולסגנון של קיה פיקנטו.

בטיחותי.

אחזקה נורמאלית - שלא אבצע רכישת רכב ואמצא את עצמי משלם עוד אלפי שקלים כל שנה לתחזוקה.

רכב חזק לנסיעות ארוכות - שלא ארגיש שאני ממש מתקשה להגיע איתו למהירויות גבוהות. רצוי עם נפח מנוע שעומד על 1400 או מעליו.

שלא יהיה שנתון שקטן מ2012.

אני מאוד אבוד, ואשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את דעתכם האישית, רעיונות כיוונים וסוגי רכבים שאתם חושבים שיתאימו לקטגוריה. תודה רבה וחג שמח :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פיגו 208 1.2 תתאים.

היא נוחה וזריזה, ניראית טוב לדעתי, בטיחות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידי פעם צצות מאזדה 2 מהדגם החדש בתקציב. הן בדיוק מתחילות להשתחרר לשוק אחרי 3 שנים.

2015 היא השנה בה יש גם את המאזדה 2 הקודמת וגם את הנוכחית.

שים לב לקנות רמת אבזור דיינאמיק ומעלה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב שנראה טוב לדעתי ואף היה ברשותי, יונדאי וולוסטר.

הוא גם חזק, נוח ומרווח, לשלילה - פחות דינאמי מהנראות שלו וראות לקויה לאחור עקב חלון צר.

אם יהיו לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לפנות בפרטי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציות נוספות:

1. ג'ולייטה

2. לנצ'יה דלתא

3. אם התקציב גמיש בכמה אלפים: פוקוס מ-2016 (למשל: http://yad2.co.il/s/c/t4aifp, כמובן לא מכיר אישית וכל הדיסקליימר הרגיל).

שתי הראשונות כנראה יהיו קצת יותר יקרות לאחזקה ממיקרה או פיקנטו, אבל לא קטסטרופה מטורפת. לפוקוס החדשה, נכון לעכשיו, אין בעיות ידועות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מודה לכולם על העזרה !

בדקתי 2 דגמים -

מאזדה 2 דמיו שנראית מעולה, וגם הבנתי שרכב חזק ועמיד.

בנוסף בדקתי גם יונדאי וולוסטר - שניהם נראים לי בכיוון שלי.

יש למישהו רעיון לרכב נוסף שכדאי לי לבדוק? או להביע חסרונות וייתרונות של הרכבים הללו שציינתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה סיבוב ברכב שאתה מתעתד לקנות. מה שלאחד הוא חזק לשני הוא עגלה שלא סוחבת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שבוולוסטר בחלק מהגרסאות (לא זוכר איזה) יש גיר רובוטי, שהיתה פה תקלה מתועדת אחת שלו (אפשר לחפש). לא יודע אם זה משליך על האמינות שלו באופן גורף או לא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שבוולוסטר בחלק מהגרסאות (לא זוכר איזה) יש גיר רובוטי, שהיתה פה תקלה מתועדת אחת שלו (אפשר לחפש). לא יודע אם זה משליך על האמינות שלו באופן גורף או לא.

בגרסאות שאינן ידניות או דגם הטורבו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...