Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי עובדת זה מעל ל 10 שנים בעבודה המצריכה אותה לנסוע 100 ק"מ ביום. הנסיעה היא בין עירונית. כל המצברים שהיו לה החזיקו לא פחות מ 5 שנים כל אחד. המצבר האחרון הוא בן 6 ועדיין בפעולה כל יום. בשנת 2009 או 2010 קנינו מצבר מדבקה מאחת מרשתות העשה זאת בעצמך והוא החזיק 5 שנים. בקיצור אנשים, זה לא רק המצבר אלא גם אופי השימוש ברכב. נסיעות קצרות בעיר בסל"ד נמוך והתנעות מרובות גומרות את המצבר מהר יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אורך החיים של המצבר תלוי גם בסוג הרכב שיש לך. רכבים גדולים המצריכים מצברים בעלי קיבולת גדולה (100 אמפר), המצבר מחזיק שנתיים וקצת לא יותר.

אפשר הסבר?

פורסם

אצלי וורטא החזיק יותר מ 5 שנים וחצי. גם שהחלפתי אותו זה לא בגלל שהוא

אראה סימנים של סוף, אלא בגלל שהיה לי מצבר חדש על רכב שהיה לפירוק.

יכול להיות שהוא היה שורד גם עוד שנה? לעולם לא אדע. עדיין החזיק יופי יותר

מ -5 שנים בלי שום בעיה.

פורסם
אחותי עובדת זה מעל ל 10 שנים בעבודה המצריכה אותה לנסוע 100 ק"מ ביום. הנסיעה היא בין עירונית. כל המצברים שהיו לה החזיקו לא פחות מ 5 שנים כל אחד. המצבר האחרון הוא בן 6 ועדיין בפעולה כל יום. בשנת 2009 או 2010 קנינו מצבר מדבקה מאחת מרשתות העשה זאת בעצמך והוא החזיק 5 שנים. בקיצור אנשים, זה לא רק המצבר אלא גם אופי השימוש ברכב. נסיעות קצרות בעיר בסל"ד נמוך והתנעות מרובות גומרות את המצבר מהר יותר.

אחי, אם אחותך עובדת 10 שני או קצת יותר במקום הזה והמחבר האחרון פעי כבר שש שנים אז ״כל המצברים שהיו לה״ זה רק מצבר אחד, אולי שניים אבל בטח לא כאלו שהחזיקו לפחות חמש שנים לא ככה?

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אחי, אם אחותך עובדת 10 שני או קצת יותר במקום הזה והמחבר האחרון פעי כבר שש שנים אז ״כל המצברים שהיו לה״ זה רק מצבר אחד, אולי שניים אבל בטח לא כאלו שהחזיקו לפחות חמש שנים לא ככה?

נקודה מצויינת! :lol:

פורסם

הבנת הנקרא,

לא הייתי בטוח אם זה 12,13, או 15 שנים. לכן רשמתי נשמה, "זה מעל ל 10 שנים".

נקודה מצויינת! :lol:

צוחק מי שצוחק אחרון נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הערב הלך לעולמו המצבר וארטה סטארט-אפ במאזדה 3 2005 שלי לאחר שנתיים ו3 חודשים. מאכזב .

בפעם הקודמת גם כן לקח לאותו סוג מצבר שנתיים וארבעה חודשים לסיים את הקריירה אבל אז היתה סיבה - נסיעה של 11 יום לחו"ל ולא נסעו עם האוטו בזמן זה. היום אין תירוץ כזה.

המלצות למצבר בפתח תקווה ? אני פתוח גם ליצרן אחר

פורסם

רק וורטא או בוש. מצברים מעולים במחיר מצויין.

אורך חיי המצבר תלוי בהמון גורמים ומשתנים ואל לך לפסול מצבר בגלל שהחזיק 'רק' שנתיים ו-3 חודשים.

האם ניסית להטעין את המצבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
רק וורטא או בוש. מצברים מעולים במחיר מצויין.

אורך חיי המצבר תלוי בהמון גורמים ומשתנים ואל לך לפסול מצבר בגלל שהחזיק 'רק' שנתיים ו-3 חודשים.

האם ניסית להטעין את המצבר ?

האמת לא מבין את ההתעקשות שלך על טיב המצברים הללו

שתי מצברים של ווארטה התפגרו אצלי אחרי שנתיים

המצבר השני מת אחרי שנתיים למרות שהרכב נוסע כל יום לפחות שעה נסיעה בן עירונית.

מערכת החשמל מקורית ללא קומבינות (אפילו אין אזעקה) ואין כלום שמעמיס על המצבר

המצברים של ווארטה כנראה לא מצדיקים את מחירם ואת שמם.

בכל מקרה אני הפסקתי להאמין למותג

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אין לך באמת צורך במותג. קח את מי שייתן אחריות הכי ארוכה לשקל. גם אצלי וורטא לא הראו אריכות ימים. שנתיים זה יפה

. צריך הרבה מזל פה.

החשש היחידי ממצבר רטוב מחברה עלומה הוא דליפה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קצת לא רלוונטי, אבל היה לי פעם מיקרה עם סיטרואן קסארה משנת 2000 שרכשתי עם המצבר המקורי והוא החזיק סה"כ 6.5 שנים (!). אופי נסיעה רגיל ביותר, אמנם מעט בעיר ויותר בחוץ.

פורסם
אפשר הסבר?

זה מתוך הניסיון האישי שלי. בקרניבל שלי (מצבר של 100 אמפר/שעה) המצברים מחזיקים שנתיים +- חודש. כשהמצבר מת, אז הוא מת באופן מידי. אין שום סימני אזהרה. דקה אחת הוא מניע כרגיל ובהנעה הבאה הוא גמור ואין שום סיכוי להניע. כנראה שזה נובע מהאמפראז' הגבוה הדרוש ברכב גדול לצורך ההנעה.

פורסם

גם אצלי בניסאן נוט המקורי שרד 4 שנים ו4 חודשים ובניסאן מיקרה של הבן מעל 5 שנים.

זה לא מלמד כלום.

האכזבה שלי נובעת מכך שלפני הוארטה היה לי שנפ ששרד 3 שנים ו7 חודשים באותם תנאי נסיעה , אז אולי באמת סטארט-אפ וארטה הוא סתם שם ?

ואולי זה סתם ביש מזל ?

פורסם

מהניסיון שלי בלא מעט רכבים, מצברים זה מזל.

קונה מה שיש במחיר הכי טוב.

אם יש למשהו שאני לא קונה זה שנפ מהסיבה שלא פעם יצא לי שמאיזה שהוא מקום הוא נזל והחומצה הזאת פגע בכל מה שיש סביבה.

• תוכן חדש...