Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם שנפ הלך אצלי לעולמו מוקדם מהצפוי - וזה כמובן אחרי שלכלך לי (בלשון המעטה) את מגעי המצבר והתושבת.

כבר שנים לא נוגע במצבר הזה - אני מאמין שהיום כבר יש להם גם מצברים אטומים ללא טיפול.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

במקרה עזרתי לפני כשבועיים למכר שנתקע לפני החג עם מצבר וורטה שמת לאחר שנתיים וארבעה חודשים, משמע 4 חודשים לאחר תום האחריות. ודווקא הנהג היה ממש פנאט בכל מה שקשור לשמירה על המצבר.

נראה שהיתרון העיקרי של וורטה הוא שאין טיפול וסיכון לנזילות.

פורסם (נערך)

סוף דבר - הוחלף לוארטה בעלות של 400 שקל עם שנה אחריות. אולי יש כאן תסמונת האישה המוכה.

אך לאחר קרוב ל9 שנים עם האוטו תמיד עולה השאלה "יחסינו לאן ?"

תרגולת איפוס החלונות בוצעה בהצלחה

הכל לטובה - יום לפני כן הבת נסעה לטיול בצפון ולמחרת האוטו לא הניע ליד הבית . יותר טוב כך

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם
וורטה זה מצברים ללא טיפול כך שאין ממש מה לשמור עליו...

כוונתי שהקפיד לא להשתמש במערכת החשמל כשהרכב לא מונע, ובמקרה של שבוע ללא נסיעה הקפיד להניע כל שלושה ימים (וזה לא משהו שקרה תדיר).

פורסם
מצברים תוצרת וורטא וגם בוש הם מצברים מעולים מכול הבחינות וגם המחיר שלהם הרבה יותר אטרקטיבי מאשר מצברים תוצרת הארץ. אצלי בגולף מצבר תוצרת וורטא וגם בוש מחזיקים מעמד כ-4 שנים לפחות.

אורך חיים של מצבר אינו הפרמטר היחיד אשר מגדיר את איכות המצבר.

בוש = ורטה. זה אותו מצבר. אותו יצרן. מדבקה שונה.

פורסם
400שח לוורטה נשמע לי ממש זול - אומנם קניתי ממש מזמן אך לא זכור לי מחירים כאלה

זה המחיר בתחנה מרכזית פ"ת

(אחריות 12 חודשים)

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם (נערך)
שאין לך מושג על מה אתה ממליץ. אתה אפילו לא יודע שזה אותו דבר.

צא ולמד בנושא. - מצאת למי לכתוב זאת. אתה מצחיק אתה

משתמש יקר, אני יוכל ללמד אותך דבר או שניים וגם יותר וזה שכתבת שמצבר וורטא=בוש לא הופך אותך לבעל ידע או תובנות מיוחדות בעניין מצברים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...