Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MRI ותורים ארוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה הלך לרופא מומחה של קופה חולים כללית וקבל הפניה דחופה ל MRI.

לטובת הקופה ההפניה הוזנה מייד ואמרו לו שיחזרו אליו לקבוע תור.

אחרי יומיים מתקשרים ממכון מאר וקובעים תור דחוף באמצע הלילה בפברואר! זה נראה כמו שיטת הפריץ והכלב

מה אפשר לעשות כדי להקדים את התור?

נתקלתי ביוזמה של ליצמן לפני שנתיים שפרסם את הפרטים של העוזרים שלו והבטיח תור תוך שבועיים למי שצריך. יש למישהו ניסיון אם זה עובד והאם זה עדיין בתוקף.

פורסם

הכללית עובדים עם כמה מכונים, תבדוק במקומות אחרים את זמינות התורים.

לאבי תור ל CT נקבע במכון מסויים ליותר משלושה חודשים, פניתי לקופה וקבלתי אישור לפנות למכון אחר שבו קיבלתי תור לעוד חודש. לא שחודש זה מעט זמן אבל לפחות יותר סביר משלושה וחצי חודשים.

פורסם

אם זה נושא קריטי שלא יכול לסבול דיחוי, תעשה פרטי ותתבע (ממש תביעה כי הם לא יחזירו ככה) החזר מקופת החולים.

אם זה לא נושא קריטי, תרים טלפון ותחפש תורים גם במקומות אחרים רחוקים ממקום מגוריך, אני לדוגמא שהייתי צריך נסעתי פעם אחת לאשדוד ופעם אחת לאשקלון (שעה+ נסיעה כל כיוון)

וכן, גם באמצע הלילה, ככה זה עובד.

פורסם
קרוב משפחה הלך לרופא מומחה של קופה חולים כללית וקבל הפניה דחופה ל MRI.

לטובת הקופה ההפניה הוזנה מייד ואמרו לו שיחזרו אליו לקבוע תור.

אחרי יומיים מתקשרים ממכון מאר וקובעים תור דחוף באמצע הלילה בפברואר! זה נראה כמו שיטת הפריץ והכלב

מה אפשר לעשות כדי להקדים את התור?

נתקלתי ביוזמה של ליצמן לפני שנתיים שפרסם את הפרטים של העוזרים שלו והבטיח תור תוך שבועיים למי שצריך. יש למישהו ניסיון אם זה עובד והאם זה עדיין בתוקף.

אם אתה יכול לקבל הפניה/התחייבות לאיכילוב אני יכול לבקש מאשתי שתקבע לך תור ל MRI באיכילוב בטווח זמן עד שבועיים.

פורסם

כפי שאמרו לך מעליי - תברר עם כללית עם איזה מכונים הם עובדים, ותעבור מכון מכון בכל הארץ ותקבע את התור הקרוב ביותר.

פורסם

נתנו לך פה עצות מצויינות, סביר מאוד שתצליח למצוא בסוף מכון שיבצע את ההליך מחר מחרתיים ולא ממש משנה איפה הוא בארץ (ברור שלא תיסע לצד השני של המדינה).

אני רק אוסיף שמלכתחילה, שבועיים זה זמן סביר בכל קופות החולים, אני נתקלתי גם בתורים לחודשיים ומעלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה תלוי מעד באיזו בדיקה מדובר ועד כמה אתה מוכן להתרחק מביתך.

בעבר נסעתי עם בני משפחה מחיפה לירושלים ולפוריה על מנת לקצר המתנה ל-MRI (שאינו דחוף, וזה בימים שהיו בארץ מכשירים מעטים).

ארמגדון - אם זכרוני אינו מטעני אתה גר בחיפה או יקנעם. אז יש לך מכשירים ברמב"ם, כרמל, עפולה, פוריה, נהריה והלל יפה, וכמובן עוד ברדיוס יותר גדול. וניידת שמתניידת בין לין לזבולון ואולי עוד ניידת בצפון (לא יודע, זה שייך למור-מאר). איך אתה בודק את האפשרויות? לדעתי נסה את המוקד של מור מאר או, אולי, של מור. ואל תתבייש לנג'ס מדי פעם, כיון שתורים נקבעים ותורים גם מתבטלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אשתי עובדת של רשות מקומית, ויש להם דרך ההסתדרות איזה עמותה שמבטיחה בין היתר תור לסיטי ואמריי תוך שבוע ב 139₪ נדמה לי מלבד ההתחייבות.

לפי איך שהבנתי מהפרסומת יש להם דרך לקבוע גם למי שלא חבר בעמותה, בתשלום יותר גבוה. כרגע אין לי בהישג יד את הטלפון שלהם.

אם לא מסתדר לך תבדוק גם את האפשרות הזו.

עריכה:

מצאתי את הקישור;

http://www.mla.org.il/?CategoryID=224&ArticleID=103

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

פרצתי דיסק ביום שלישי

קיבלתי ברביעי הפניה מרופא לmri

ביטוח פרטי, השתתפותע צמית של 250 שקל וmri בלילה בין מוצש לראשון.

הבעיה היחידה היא שהמכשיר לא התאים לרוחב הכתפיים שלי כך שהרגשתי מחנק עצום כל הבדיקה וחום נורא, אבל היי, השגתי תור תוך חצי שבוע.

פורסם

יש את האפשרות לפתוח את הארנק ולשלם השתתפות עצמית 1000 שח פלוס מינוס דרך הביטוח הפרטי וללכת לאיזה בית חולים שרוצים ואז זה נסגר תוך שבועיים-חודש. דרך כללית הם מוכנים לשלם רק דרך המכונים שלהם. באזור חיפה זה רק הניידת מור מאר.

בינתיים עם ניגוסים התקדמנו לינואר.

פורסם

ומה עם כרמל או עפולה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...