Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MRI ותורים ארוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חוץ מזה, הניסיון מראה שקצת לחץ, אולי מצד הרופא המפנה, יכול לעזור מאד. הוא יכול להגיש "ערעור" ובדרך כלל יש התיחסות חיובית.

חוץ מזה יש יחידה לפניות הציבור בהנהלת המחוז שבהחלט יכולה לעזור. הטלפון שלהם 04-8568595 פקס 046163777. התקשר אליהם מחר בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתף מנסיון אישי,

במקרה שלי, התקשרתי לבתי החולים "הגדולים". סיכוי גדול שתמצא תורים קרובים בטווח של שבועיים אפילו. הבעיה שהתורים הקרובים מתבצעות בשעות לא שגרתיות

כמו שעה 3-4 לפנות בוקר.

קבעו לי לאחר 10 ימים מההתקשרות בשעה 3 לפנות בוקר, בשעה 23:00 התקשרו שיש מקומות פנויים ושאוכל להגיע.

שווה נסיון. הבדיקה שלי בצעתי בבלינסון

פורסם (נערך)
השאלה היא אם כללית נותנים להם התחייבות. במזומן אפשר גם בחיפה.

פנה אל המזכירות שלהם/זימון התורים שלהם ובקש מהם דבר פשוט:

תנו לי רשימה של כל מכוני ה- MRI שאיתם אתם עובדים/משתתפים בטופס 17 בכל רחבי הארץ.

בהתאם לקוד הבדיקה/ההפנייה כמובן.

לאחר שיהיה לך רשימה כזו, הכל יהיה יותר פשוט.

לפני זמן מה הייתי זקוק לבדיקת MRI

אני התקשרתי ועברתי על כל מיני מרפאות, תיעדתי הכל באקסל.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iif1qmHd5tEZG2LVLMvGJdZ3JCBdypGiVKjPRWLAXB4/edit#gid=0

לפעמים לא כל המידע זמין, וצריך לעשות לבד את העבודה השחורה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אננו חיים במדינה שממשלתה חרתה על דגלה את המונח "הפרטה" - כשזה במקום וגם כאשר זה לא במקום. ובבריאות זה לא במקום - מערכת ציבורית הרבה יותר יעילה מפרטית. כנראה שיש איזו התחלה של שינוי כיוון, אבל זה ייקח הרבה מאד זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...