Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'פרטי המבקש נציג התאגיד" זה מה שאני לא מבין..

מחר צריך לבוא לקחת את הרכב מישהו אבל אם הוא לא יבוא אז יבוא מישהו אחר. אני רוצה פשוט להוריד את הרכב מהכביש לטובת פירוק און ליין

האם אני חייב לבחור בטופס ישירות למי להעביר???

12121212.png

פורסם

אתה ממלא את הפרטים של מי שמבקש להוריד את הרכב מהכביש לא קשור לבעלים, אם במקרה הרכב בבעלות אבא שלך ואתה מבקש אז אתה ממלא את הפרטים שלך, אם אבא שלך מבקש אתה ממלא את הפרטים שלו, נציג התאגיד זה אומר נציג של החברה שמבקש להוריד את הרכב, אמור להיות שם / בין פרטי המבקש לנציג התאגיד

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

פרטי המבקש / נציג התאגיד.

הכוונה היא לבעלים של הרכב או נציג התאגיג אם הרכב רשום ע"ש חברה.

רכב שמוריד מהרכב לא מעבירים (רישומית) לאף אחד. אתה מוסר את הרכב לרוכש ללא לוחיות רישוי, ומחתים אותו על נייר שאומר שהרכב לפירוק בלבד, ולא נועד לנסיעה בדרכים. ושהוא באחריותו מרגע המסירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...