Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב המדובר הוא אותו רכב ששופץ ומוצע כרגע למכירה.

הבעלים ... רכש רכב מעניין יותר...

יובל, אני לא בטוח. הקראוול ששייך ל"בעלים שרכש רכב מעניין יותר" הוא בצבע אדום ומשופץ למשעי, ואילו כאן דובר על רכב בצבע לבן שלא נסע כבר ספר שנים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הכל יחסי... בהשוואה לחלק גדול מהרכבים שמככבים בפורום הזה, היא במצב לא רע. תזכור כמה כ"ס יש לקרמאן-גיה למשל. בכל מקרה, הקראוול לא היתה מכונית ספורט קשוחה, אלא יותר מין מכונית טורינג.

.

זה בהחלט מובן - אלה העניין הוא שקראו לו הדגם הספורטיבי - אז מצופה שיהיה קצת יותר ....ספורטיבי

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

רם.תפנים

ברכוש פרטי אסור לגעת, נקודה. ואם מישהו כיסה, אז יש לו אינטרס מובהק שלא יציצו או ירימו.

חצאית, ביג דיל...הבנת?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מסכים עם רם במאה אחוז!!!

סקרנות היא דבר מולד ולא דבר רע,כל עוד לא עושים בה שימוש לרעה.

הרכב השני שברשותי מכוסה תחת חנייה מקורה(הכיסוי אינו קשור)

ומספר פעמים מצאתי אותו מורם,דבר שבאמת לא הזיז לי מלבד

העובדה שלא הוחזר חזרה למקומו.

אם מדברים על דברים אסורים הרבה יותר בוא נהיה כנים עם עצמינו,

אף על פי שזה משרת גם אותי,התכונה של לומר היכן עומד רכב כלשהו

כולל הכתובת מפריעה והרבה יותר חודרת לפרטיות .

ציבור אנשים כמוני לא מעוניין שכל אזרחי מדינתינו הקטנה והטובה

ידעו היכן אני מחנה את רכבי,וזה מסיבות ידועות ומובנות שהרי

ביננו ישנם טיפוסים שהכל שלהם-תרתי משמע!!!

זו גם הסיבה שאינני נוהג לפרסם אודות רכבים שיוצא לי לראות,אלא

באופן פרטי,ובידיעה כי אותו אדם אינו זר לי.

פורסם
יאללה יא סנובים מה הקטע אז הרימו את הכיסוי.. ביג דיל

כל עוד מחזירים אותו חזרה מה הבעיה? מה האוטו מתבזבז מזה?

אני לא חושב שאני סנוב, אבל הייתי חוטף את הג'ננה הג'ינג'ית שלי אם מישהו היה מרים את הכיסוי של ה-MG ללא רשות. לפי הפרינציפ של "האוטו לא מתבזבז מזה", אפשר גם להיכנס באמצע הטיול הרגלי של שבת בבוקר לאיזו דירה דרך המרפסת רק כדי לנוח קצת על הרצפה. באמת שכלום לא יתבזבז מזה, אבל בעיני החוק יקראו לזה "פריצה". היו כבר הרבה שירשורים על זה בעבר, והכלל התרבותי המקובל הוא:

"זה מכוסה, זה לא שלך - אז אל תיגע !!!".

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דבר גורר דבר, אתה אומר "אני ירים טיפה, נציץ..."

אחרי זה אתה רואה איזה צבע יפיפה ואתה חושב "מעניין מה זה מתחת?" ואתה מסיר את הכיסוי יותר, לפתע ניגלה לפניך סמל הכוכב של מרצדס... אתה חושב "אההה, סמל של מרצדס 190 משנת 64, כזה עוד אין לי!"

כמה שניות אחרי זה אתה פוגש ברון אדום עם לום... :roll:

תחשוב על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
דבר גורר דבר, אתה אומר "אני ירים טיפה, נציץ..."

אחרי זה אתה רואה איזה צבע יפיפה ואתה חושב "מעניין מה זה מתחת?" ואתה מסיר את הכיסוי יותר, לפתע ניגלה לפניך סמל הכוכב של מרצדס... אתה חושב "אההה, סמל של מרצדס 190 משנת 64, כזה עוד אין לי!"

כמה שניות אחרי זה אתה פוגש ברון אדום עם לום... :roll:

תחשוב על זה...

גילי

אתה יודע מה, הלוואי שהיו לוקחים לי את הסמל המאוד מיוחד של המנטה שלי במקום לעשות לי שריטה לאורך כל האוטו. יש לי מלא סמלים כאלה בבית אבל עכשיו במקום זה אני צריך לצבוע חצי אוטו מחדש ...

אלוני, סקרנות זה דבר טוב מאוד וגם אני אדם סקרן מטבעי אבל לכל דבר יש גבול. כל מי שבא ושואל אותי על המנטה שלי אני עונה לו באדיבות ובסבלנות (כל עוד הוא לא מתחיל להציע לקנות אותה ממני), גם אתה תתעצבן אם תמצא את הכיסוי שלך מורם יום אחד וחסר ג'אנטים או פנסים חס וחסה.

אל תשכח שאתה גר בישראל, אני מאמין שאם לא הייתי גר בישראל לא הייתי צריך את הכיסוי כי המנטה שלי עומדת בחניה מקורה בחניה פרטית (אבל מכיוון שאנחנו בישראל אני צריך לכסות אותה כדי שלא יגרמו לי נזק גדול יותר כמו למנטה הקודמת שלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יובל, אני לא בטוח. הקראוול ששייך ל"בעלים שרכש רכב מעניין יותר" הוא בצבע אדום ומשופץ למשעי, ואילו כאן דובר על רכב בצבע לבן שלא נסע כבר ספר שנים.

בברכה,

קובי

אם כך, אז כמה רוצים עליו?

אני מעוניין, מת על הקראוול.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
יאללה יא סנובים מה הקטע אז הרימו את הכיסוי.. ביג דיל

כל עוד מחזירים אותו חזרה מה הבעיה? מה האוטו מתבזבז מזה?

בוא ואמשיל לך משל.

אני מקפיד שאשתי תהיה לבושה כשהיא יוצאת מהבית. זה לא קשה כי היא גם בעד הקונספט של בגדים.

אבל אם אנחנו החלטנו שהיא לבושה, ויבוא איזה בן תשחורת וירים לה את החצאית כי "ביג דיל, כל עוד מחזירים חזרה מה הבעיה? היא מתבזבזת מזה?" אז קשה לי לכמת במילים את חמת הזעם שתאחז בי ואת גודלו וצבעו של הוריד שיתנפח במצח שלי, וכן את חוסר תשומת הלב שלי לתוצאות של מעשי.

אז קח בחשבון שיש לא מעט אספני רכב שהרכב שלהם חשוב להם ויקר לליבם כמעט כמו בן משפחה.

תן להם להחליט מה ביג דיל ומה לא כשזה קשור לרכושם.

פורסם

אז קח בחשבון שיש לא מעט אספני רכב שהרכב שלהם חשוב להם ויקר לליבם כמעט כמו בן משפחה.

תן להם להחליט מה ביג דיל ומה לא כשזה קשור לרכושם.

לפעמים יותר מבן משפחה...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...