Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתמים על כיסא נהג בגימור עור

שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב חברים

בבעלותי מאזדה 3 שנת 2017 דגם פרימיום. לרכב ריפודי עור

לפני מספר חודשים קרה לי מקרה מצער עם מסטיק. פשוט נדבק לי למכנס מאחורה וגיליתי את זה רק אחרי שהתיישבתי ונסעתי כל הדרך עד הבית. המסטיק נמרח על המושב בכמה מקומות על המושב. ברגע שראיתי, מודה שנכנסתי לפאניקה ובטיפשותי התחלתי מיד לנסות להוריד. גם עם אלכוהול. התוצאות כפי שנראה בתמונות.

כמובן שרק אחרכך גיליתי את הסוד הפשוט של קירור והורדה עם סרט דבק בתלישה מהירה...

מה לעשות זו התוצאה ועכשיו צריך להתמודד עם זה. האם מישהו התמודד עם עניין כזה או דומה ומצא פתרון יעיל ואסטטי? בדקתי כל מיני כריות מושב באי ביי אך רובן לא מתאימות לרכב כנראה בגלל צורת המושב הספורטיבית שלו. כגון אלו:

https://www.ebay.com/itm/3-Set-3D-Universal-Car-Seat-Cover-Breathable-PU-Pad-Mat-for-Auto-Chair-Cushion/282911306292?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=582668804267&_trksid=p2060353.m1438.l2649

https://www.ebay.com/itm/Universal-PU-Leather-Deluxe-Car-Cover-Seat-Protector-Cushion-Front-Cover-Beige/323212078315?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

מה לגבי צביעה מקומית על האיזור של הכתמים? האם עושים דברים כאלו? האם ניתן להתאים צבע?

ואם לא זה, אז אולי תפירה של כרית בהתאמה אישית?

בקיצור, צריך פה עזרה בייעוץ לפתרון. מן הסתם זה לא סוף העולם ולא ביג דיל - אך בכל זאת זה מציק לעיין וכן הייתי רוצה למצוא פתרון אסטטי לזה.

כל הצעה תתקבל בברכה כמובן :wink:

תודה רבה מראש

20180729_131010.jpg

20180729_131015.jpg

20180729_131019.jpg

20180729_131025.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים. מבין שאין תובנות....

בכל מקרה. אולי לפחות המלצה על מקום באיזור חיפה והצפון שמתעסק בתיקון ושיפוץ של דברים כאלו?

אשמח להמלצה ספציפית ממישהו שעשו לו עבודה ויצא מרוצה :)

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בכתם, תוכל להסיר אותו בעזרת APC בדילול מתאים עם מברשת ( במקרים קשים קיטורית תעזור ).

אם הצבע ירד, הפתרון הכי טוב יהיה לצבוע את החלק של המושב.

הליך הצביעה דיי פשוט, דבר עם קלין קאר מפתח תקווה, הם מבצעים עבודות צביעת מושבי עור.

בהצלחה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בכתם, תוכל להסיר אותו בעזרת APC בדילול מתאים עם מברשת ( במקרים קשים קיטורית תעזור ).

אם הצבע ירד, הפתרון הכי טוב יהיה לצבוע את החלק של המושב.

הליך הצביעה דיי פשוט, דבר עם קלין קאר מפתח תקווה, הם מבצעים עבודות צביעת מושבי עור.

בהצלחה.

תודה רבה חבר.

מה זה APC ? אפשר קישור בבקשה

למרות שלדעתי זה הצבע שירד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר עם שי, הוא מומחה לעור ומגיע עד בית הלקוח- צריך חיבור חשמל.

אומנם יעלה כמה מאות שקלים אבל ייצא כמו חדש.

050-6669278

עידן מאינפיניטי שלח אותך

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה חברים על התגובות. בהחלט עזר לי להתכוונן.

טוב אז קודם כל הבנתי שיש למי לפנות בנוגע לתיקון המושב שזה כבר התקדמות משמעותית.

מעבר לכך, אחרי הסתכלות מעמיקה בכתמים, יש מצב שאולי מדובר בעצם בכתמים של המסטיק שנמרחו כתוצאה מנסיון ניקוי באלכוהול.

לדעתי האלכוהול פשוט המיס את המסטיק ומרח אותו על המושב. על כן אנסה לפני הכל לנסות עם חומר יעודי. בסופו של דבר יותר גרוע לא יכול להיות. מאחר וזה מושב עור. לא הגיוני שקצת אלכוהול היה מוריד את הצבע בצורה כזו... (אולי אני טועה?!)

מאחר ודובר פה על החומר APC. האם הוא מתאים גם לעור? פשוט ראיתי בפוסטים ש YOGEV20 היפנה אותי בעניין החומר הזה שניקו ריפודי בד וניקיון כללי. אז לכן אני שואל...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

APC מתאים גם לעור, בדר"כ רשום בתווית מה הדילול המתאים אם משתמשים בו על בד,פלסטיקה, עור וכו'.

ממליץ לך לנסות לנקות בעזרת החומר, התהליך עצמו פשוט מאוד. אם אין שום שיפור אז כנראה הצבע הירד, תקפוץ למומחה שמתעסק בריפודים והוא יצבע לך את זה ככה שלא יהיה שום זכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים. מאחר והמקום המיועד לניקוי הוא מחורר. באיזה אביזר הייתם ממליצים להשתמש כדי שלא יחלחל חומר מבעד החירור

מטלית, מברשת, ספוג פלא, משהו אחר?!

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...