Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LEON CUPRA 290 2017 VS RS TROPHY 2018

Adam Rasuli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נמצא כרגע בהתלבטות רכישה בין 2 הרכבים הנ"ל.

אשמח לשמוע חוות דעת למי שמכיר את הרכבים ויוכל לתת לי נק' חשובות לקבלת החלטה סופית.

ההתלבטות היא בין קופרה משומשת לבין טרופי חדשה מהסוכנות.

פורסם

אני מניח שהוא מדבר על המגאן

לא נסעתי על אף אחת מהן אבל ממה שקראתי וצפיתי ביוטיוב הרנו רכב נהיגה טוב יותר (לכבישים מפותלים וכדומה) והקופרה תהיה חזקה יותר בקו ישר ובעלת פוטנציאל שיפורים גדול יותר (אם זה מעניין בכלל).

יש משפחה? אני מניח הקופרה תהיה פרקטית יותר.

פורסם

סליחה.

הכוונה שלי היתה לקליאו, בעיקר בגלל המחיר.

170K זהו סכום שאני אהיה מוכן להוציא על קופרה יד2

וזה העלות של הקליאו חדשה.

אין משפחה, לכן גם ההתלבטות שלי היא בין קופרה 3 דל'

פורסם

קופרה יותר חזקה ואפשר לשפר אותה בקלות להספק עוד יותר גבוה. קליאו כיפית לנהיגה ( אבל ממש כיפית) ובמסלול עושה זמנים מאוד יפים לרוב גם טובים מקופרה.

פורסם

בשנתונים המדוברים, חד משמעית עדיפה הקופרה, בכל פרמטר שרק אפשר לחשוב עליו (גם כשלוקחים בחשבון שמדובר בסגמנטים שונים).

פורסם
בשנתונים המדוברים, חד משמעית עדיפה הקופרה, בכל פרמטר שרק אפשר לחשוב עליו (גם כשלוקחים בחשבון שמדובר בסגמנטים שונים).

הרשה לי לא להסכים. הקופרה משעממת מאוד ביחס לקליאו.

היא תהיה מהירה יותר משמעותית, בקו ישר ובמסלול - אבל כמות הכייף לא תתקרב לצרפתיה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני ישבתי בשניהם ואפילו בקופרע עם 450 כ"ס אז אני כותב דעה אישית שלי. הקופרע מהירה בטירוף אבל משמעמת ברמה שמורידה חשק לנהוג בה כי אין לך" קרב" איתה להומת הצרפתיה שם אתה נהנה יותר במיוחד אם אתה אוהב לתקוף פניות.

פורסם

אני בעלים של קליאו RS, נהגתי לא מעט בקליאו טרופי וגם בלאון קופרה 290.

הלאון - חזקה מאוד, מאובזרת יפה ובעלת פוטנציאל שיפורים אדיר, מעבר לזה מאוד בטוחה אבל בשביל הרגש צריך למשוך לקצה.

קליאו טרופי - רכב נהיגה, אין כאן פינוקים מיותרים, אבזור מיוחד ועוד. אבל בכל כביש טכני תגרום לצרוח מאושר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...