Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסך הכל ניסאן מיקרה. מי שישמע נכנסת ברכב שלו עם מרצדס SLS.

בחברה שאני עובד בה אנשים מקבלים מליסינג קיה ספורטאג' חדשה, פורד אדג', איוניק 2018, עושים תאונות על ימין ועל שמאל ולאף אחד לא אכפת בכלל.

אז גם הבוס שלך אידיוט.

יש תאונות ונזקים אבל יש מינון סביר. אם עובד שלי כל 4-5 חודשים ידפוק אוטו הוא יסע באוטובוס או יעבוד במקום אחר.

מי שלא מעריך ולא שומר על הציוד של מקום העבודה כמו שהיה שומר על ציוד פרטי שלו לא יקבל אצלי לא רכב ולא כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז גם הבוס שלך אידיוט.

יש תאונות ונזקים אבל יש מינון סביר. אם עובד שלי כל 4-5 חודשים ידפוק אוטו הוא יסע באוטובוס או יעבוד במקום אחר.

מי שלא מעריך ולא שומר על הציוד של מקום העבודה כמו שהיה שומר על ציוד פרטי שלו לא יקבל אצלי לא רכב ולא כלום.

1) יפה שאתה קובע מי אידיוט ומי לא.

2) הכוונה שלי הייתה שחלק מהעניין של לתת לעובד רכב, זה להבין שהוא הולך לעשות איתו תאונות ויהיו בו שפשופים וכ'ו. פשוט אי אפשר להמנע מזה. לא משנה אם זה מישהו שנוהג טוב/פחות טוב/בחורה/גבר.

3) אם אי אפשר לקחת את הסיכון של הפעלת ביטוח על הרכב, אז למה מלכתחילה לתת? אם החברה לא מספיק גדולה ומבוססת, אז אל תתן רכב. תוסיפו 2000-3000 למשכורת, ושהעובד יקנה רכב בעצמו.

פורסם

או שאתה עובד גרוע והמקרה הוא 'הקש ששבר את גב הגמל', או שהמנהל שלך דביל שלא יודע

להתנהל עם הכפיפים שלו. בהנחה שהאפשרות השנייה היא הרלוונטית יותר, גם אם לא תפוטר,

אני מציע לך בחום להתחיל לחפש מקום עבודה אחר.

פורסם

אתם זוכרים שדין נהג בית עבודה / עבודה בית

ונהג שכל היום עושה רונדלים. נסיעות. פגישות. הובלות. וכו. זה לא אותו דין..

אני עשיתי תאונה. נכנסתי עם רכב עבודה ונגרר בגדר הפרדה מברזל.

נזקים של פח שופשופים ומכות.

הסיבה. הברקסים של הנגרר היו לא תקינים.

הבוס ניסה להלביש את זה עליי.

התשובה היית. שקל לא יורד ממני.

אין לי אשמה. ואחרי 4 שנים. מכה אחת. תתמודד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בסך הכל ניסאן מיקרה. מי שישמע נכנסת ברכב שלו עם מרצדס SLS.

כנראה שמדובר בבוס קמצן ברמה חולנית ; כאלו לא חסרים.

אני נוטה להאמין שהתאונה נעשתה בתום לב, ולא בגלל ש"כולה מיקרעבודה, על ה*יןשלי" - בני אדם עושים טעויות והן מתבטאות בתאונות.

פורסם

פעמים עבדתי נהג בעסק פרטי/משפחתי בפעמיים עזבתי בגלל החאפריות של המעסיק. למזלי לא עשיתי תאונה אבל אני בטוח שהתוצאה הייתה דומה לשלך. לדעתי אחרי שהמעסיק לך ידבר עם העו''ד שלו, הוא יתקפל. אם אתה עובד מעל שנה, דרוש כספי פיצויים וחפש מקום אחר. לא הייתי נשאר במקום כזה שאין גיבויי ושקט תעשייתי לעובדים.

פורסם

אל תשכחו את זה:

שיחה קצרצרה לעו"ד לענייני תעבורה ועבודה - אם לא חתמתי על הסכם קיבוצי/אישי שמתיר לבוס לקזז - הוא לא יכול. גם לא יכול להשית עליי את התיקון. האמת גם שאין לי שום חוזה איתו. לטובתי.

מזל שלא נפגעת בתאונה הזו. לא בטוח איך זה לטובתך לעבוד בלי חוזה.

פורסם

בשביל זה קיים חוק, והוא הקובע במידה ואין חוזה או במידה ויש חוזה עם סעיף שאיננו עומד בקנה מידה עם החוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
1) יפה שאתה קובע מי אידיוט ומי לא.

2) הכוונה שלי הייתה שחלק מהעניין של לתת לעובד רכב, זה להבין שהוא הולך לעשות איתו תאונות ויהיו בו שפשופים וכ'ו. פשוט אי אפשר להמנע מזה. לא משנה אם זה מישהו שנוהג טוב/פחות טוב/בחורה/גבר.

3) אם אי אפשר לקחת את הסיכון של הפעלת ביטוח על הרכב, אז למה מלכתחילה לתת? אם החברה לא מספיק גדולה ומבוססת, אז אל תתן רכב. תוסיפו 2000-3000 למשכורת, ושהעובד יקנה רכב בעצמו.

מעל כמות רכבים מסויימת בבעלות באמת לא כדאי לעשות מקיף. בכמויות קטנות של רכבים עושים מקיף למקרים של טוטאל לוס ונזקים גדולים ולא בשביל תאונות של 5000-6000 שקל.

כנראה שמדובר בבוס קמצן ברמה חולנית ; כאלו לא חסרים.

אני נוטה להאמין שהתאונה נעשתה בתום לב, ולא בגלל ש"כולה מיקרעבודה, על ה*יןשלי" - בני אדם עושים טעויות והן מתבטאות בתאונות.

ממש לא התייחסתי לפות"ש. התייחסתמ למה שנכתב על אנשים שדופקים רכבים על ימין ועל שמאל ויורדים איתם לחוף הים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחברה שאני עובד בה אנשים מקבלים מליסינג קיה ספורטאג' חדשה, פורד אדג', איוניק 2018, עושים תאונות על ימין ועל שמאל ולאף אחד לא אכפת בכלל.

משלמים השתתפות עצמית במקרה הטוב (אצלנו יש נוהל של פעם ראשונה חינם ואחר כך משלמים 250$ כל פעם), ועלות התיקון המלאה במקרים של נסיעה בשטח או לתת לילד להכניס את האוטו בקיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...