Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד הגיע לגיל הנהיגה.

רוצה לקנות לו רכב זול, ידני, לא נשי ולא מכוער מדי.

השאלה היא כמה זול יכול להיות הרכב לפני שהוא גרוטאה שצריכה לבלות במוסך כל הזמן.

האם אפשר לרדת מתחת 10,000 ש"ח ועדיין למצוא מכוניות סבירות לנהיגה?

לדוגמה- ראיתי ביד 2 מבחר פונטו גרנדה 2008 מתחת 10,000 ש"ח. האם טרנטה?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אל תתקרב לפונטו גרנדה רכב עם מספר מחלות ידעות : בעיה עם ההגה החשמלי שגורם לצופר לפועל ועוד כל מיני ..

אם אתה חכם רכוש לו םיגו 107 ידנית לי יש אחת כזאת ואני אסביר על פניו נשמע כמו רכב צרפתי לכל הדעות אולם זה רכב שנעשה בשיתוף עם טויוטה ולכן המנוע והגיר של טויוטה עם מחיר של צרפתית

פורסם

הפונטו בתקציב הזה כנראה תהיה 1.25 עם אבזור בטיחותי די בסיסי, 2 כריות אוויר ו-ABS. זה גם מנוע די חלש לפונטו.

פנדה לעומת זאת עם המנוע הזה, תסחוב יותר טוב. מצד שני היא גם לא מאוד בטיחותית.

בתקציב שלך לא תמצא 107 או C1 כמו שהבחור מעליי כתב, אבל עם חריגה של כמה אלפים יש סיכוי שכן.

אפשר גם למצוא במחירים דומים קליאו 3 ידנית, היא חלשה, אבל היא בטיחותית יחסית לזמנה, מאובזרת לא רע, נראית בסדר לדעתי, נוחה, די חסכונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בס"ד

אני ממליץ בחום על סוזוקי אלטו, רכב זול, אמין, ועם קצת מתיחות תוכל לרכוש מודל 2010.

לעניין הבטיחות?..כל מה שתקנה במחיר הזה לא הכי בטוח שיש במילא.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הקליאו דור 3 אכן נראית לא רע וכזכור לי מפנקת יחסית לקטגוריה.

בהשווה ישירה בינה לבין הפונטו מה היתרונות והחסרונות?

ומה קורה אם אני יורד בשנתונים?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

לא נהגתי על הפונטו כך שקשה לי לחוות דעה, אבל ברמת הגימור הבסיסית, הקליאו מנצחת מבחינת אבזור ומבחינת בטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אפשר לקול את הפנדה, הבעיה עם ההגה היום זולה לתיקון, הרכב חיסכוני ונחשב לאמין.

הקליאו נוחה ומרווחת יותר ועם איבזור לא בכלל, המנוע לא חזק אבל נחשב לאמין אם כי לדעתי תאלץ לעלות את התקציב מ10 אלף.

יונדאי גוס גם אופציה ברמות איבוזר gli/glx/gls.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפונטו הידנית חלשה מאוד אבל בסדר במחינת אמינות.

יש מחלה ידועה עם סליל הגהה עלות של פחות או יותר אלפייה, חד פעמי, ויש לך שקט.

אצלי הבעלים הקודם החליף. והרכב היה 5 שנים בלי הבעיה הזו.

המחלה הידועה השנייה, היא הדשבורד-צד-נוסע שמתנפח שתמצא בכמעט כל הגרנדה פונטו בחוץ.

(כביכול ולכאורה אסטית בלבד לטענת היבואן - למזלי לא יצא לי לבדוק).

מעבר לזה, הרכב בגרסאתו הידנית, לא רע ולא רגיש מדי לטיפולים.

בגרסאת הרובוטית, שומר נפשו ירחק.

פורסם

תופעת הכרית המתנפחת קוראת גם ב 500 אך בפנדה לא יצא לי להיתקל בה עוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב-500, בבראבו ולך תדע באיזה עוד דגמים.

יוליאן - הצעתי את הקליאו בעקבות ההצעה של ה-107. אגב, יצא לי לראות קליאו 3 באיזור ה-15 אלף ש"ח. לא ברור יותר מדי מה מצבן, צריך לבדוק כמובן.

• תוכן חדש...