Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2003 - סיכום 15 שנה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כשרכב היה אתל הבעלים הנוכחים יש לא מעט תקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקלות שהיו אצל הבעלים הנוכחים:

בעיה במנגנון של החלון. מה הבעיה? התושבת של החלון נשבר והיו צריכים להחליף או חלק אלקטרוני? - לדעתי זו בעיה תכנון: או תכנון של חלק פלסטיק שלא עומד אחרי 10 שנים או לוח שמתפגר.

בעיה במזגן אחרי 12 שנים שרובם צינורות קורות בכל רכב.

בעיה בגיר שלא תוחזק במשך 10 שנים - יכול לקרות בכל רכב.

סטרטר שמת (שאולי השתמשמו בטכנולוגיה ישנה ולא אמינה - מנוע DC מקבילי), ושוב פעם אלטרנטור שמת - בעיה די חמורה.

רכב ישן הוא רכב שדורש תחזוקה. רכב ישן הוא כלכלי אם רוצים לדעת לתקן ולזהות תקלות. לא סתם רואים על הכביש כמויות ענקיות של מכוניות מיני על הכביש: גם זולות, גם חדשות וגם אין בעיות של התעייפות החומר.

ברכבים מהמזרח תשנה את בעיות חשמל לבעיות גומי שמתפורר. אולי עדיף בעיות כאלו, כי הרכב עוד נוסע בסבבה ולא מחליט שלא בא לו לזוז.

פורסם

אוטו מעייף , אני מזמן הייתי נשבר ...

וכותב את זה אחד שהחזיק אמריקאית עם 514 אלף ק"מ כשסיימה אצלו .

ועוד אחת עם 225 .

ושניהן ביחד לא הגיעו לרבע מהתקלות של המגאן.

מקווה שהמחליפה תהיה רגועה יותר.

פורסם

ברכבים מהמזרח תשנה את בעיות חשמל לבעיות גומי שמתפורר.

אלה רוב הבעיות שהיו לי בפוקוס 2005. רק לקינוח הלך גיר אוטומטי בגיל 12, עם 200 אלף ק"מ, כשבגלל תקלות בפורד השניה שהייתה לי (מונדאו ימשו"ז), התחלתי לעשות איתה חדרה-כפ"ס כל יום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אלה רוב הבעיות שהיו לי בפוקוס 2005. רק לקינוח הלך גיר אוטומטי בגיל 12, עם 200 אלף ק"מ, כשבגלל תקלות בפורד השניה שהייתה לי (מונדאו ימשו"ז), התחלתי לעשות איתה חדרה-כפ"ס כל יום.

האם החלפת שמן ופילטר גיר?

פורסם

החלפתי. הגיר מת 25 אלף ק"מ אחרי ההחלפה.

החלפתי עוד פעם, אבל זה היה כבר כמו לטפל בשבץ עם נורופן.

הותקן גיר מפירוק, והרכב נמכר זמן קצר לאחר מכן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החלפת שמן ממש לא מבטיחה חיים ארוכים לגיר, ואם הוא בדרך להתפגר, יכולה גם לקרב את סופו (זה עכשיו אני יודע).

פורסם

בגיל 9 ו176 אלף, וכי הוא נראה כמו בתמונה האמצעית, וכי לא היה ממש היסטוריית טיפולים מסודרת.

איזה שמן היה - לא זוכר.

פורסם

היה לפני חמש שנים, לך תזכור (מצטער, לא מכין טבלאות אקסל).

פורסם

מניסיון עם כמה רכבים ישנים של PSA - ששומרים ומתקנים בזמן ובאיכות - זה יותר זול מלדחות ולהרכיב חלקים זולים.

ברוב ברכבים הישנים שקניתי לא בדקתי הסטוריה כלל. אבל לאחר יישור קו, כמובן שמקיף, לעולם לא פחדתי שאתקע עם הרכב.

אני כרגע עם 2 307 בבית. אחת תקינה לחלוטין והשניה במצב Hold עד שאנסה לתקן ולהחליט מה אעשה איתה. מה שבטוח שמכונאים לא טובים מביאים את הרכבים לפעמים למצב שהלקוח חושב שהאשמה ברכב/ביצרן/ביבואן (מחק את המיותר).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...