Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 40-45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר הצהריים טובים, אשמח לעזרתכם,

מחפש רכב קטן, נוח, עם צריכת דלק סבירה... בעיקר לנסיעות באיזור המרכז, ומדי פעם נסיעות ארוכות יותר.

אשמח להמלצות, טיפים וכו'.

תודה,

אורן.

נ.ב- הערות לגבי שנתונים, ידני או אוטומט וכו' יתקבלו בברכה.

פורסם

דרישות דומות אך תקציב מעט יותר גבוה שהגדיר הבן שלי הביאו אותנו אתמול לקניית יונדאי I10 אוטומטית מדגם SUPERME

פרטית , יד ראשונה , שמורה היטב ומאובזרת מודל 2016 עם 40000 ק"מ.

בתקציבך אפשר 2014 או 2015 .

אני מציע לך לחפש קודם כל פרטיות ובעדיפות שנייה ליסינג / השכרה.

פורסם

נכתב פה לא מעט בעבר שיונדאי I10 וקיה פיקנטו אוטומטיות לא חסכוניות בדלק.

פותה"ש, אתה צריך רכב מיני? משפחתי? סופר מיני? כמה ק"מ אתה הולך לנסוע בשעה? מי הנהגים? האם יש ילדים?.

פורסם

תודה על ההתייחסות,

אין ילדים... רוב הזמן אני אנהג.

מניח ש 50 עד 70 ק"מ ביום בממוצע... רחוק מלהיות היסטרי. מדי פעם ארצה ליסוע לצפון אבל לא המון.

פורסם

לדרישות כמו שלך הייתי מחפש מיני ידנית כמו ה 108, היא זריזה יחסית, קטנה האיבזור בסדר הנוחות לא רעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי באמירות פחות מוצלחות לגבי פג'ו ורכבים אירופאיים... אני לא באמת מכיר מספיק כדי להיות עם דיעה מאוד מגובשת.

מה לגבי יונדאי i20, פיקנטו, סוזוקי ספלאש... שנתון 2014-2015?

מזדה 2 אני מבין חורג מהתקציב וגם קצת זוללת דלק.

אגב- למה ממליצים על לרכוש מפרטי על פני מקום מסודר?

אורן

פורסם

מצ"ב סקירה ארוכת טווח ל I20 שנפתח לפני כשנה ומתעדכן כל הזמן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630182-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-4-5-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-2009-%D7%A9%D7%92%D7%9E%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%9C-202000-%D7%A7-quot-%D7%9E

אני היית שוקל פיג'ו 208 עם גיר רגיל, אתה יכול לקנות כזו משנתון מאוד מתקדם בתקציב שלך ממש כמעט חדשה וכלום ק"מ, אפילו ניראה לי שתצליח למצוא אחת שעדיין באחריות אם ממש תחפש טוב.

פורסם

אפשר לקנות פרטי מטריידאין מסודר כמו כלמוביל או קרסו טריידאין.

יתרון - מבחר , אחריות ותשלומים.

חסרון - מחיר מעט יותר גבוה.

השכרה וליסינג - רכבים שעבדו בדרך כלל יותר קשה מפרטי מקביל

פורסם
נכתב פה לא מעט בעבר שיונדאי I10 וקיה פיקנטו אוטומטיות לא חסכוניות בדלק.

פותה"ש, אתה צריך רכב מיני? משפחתי? סופר מיני? כמה ק"מ אתה הולך לנסוע בשעה? מי הנהגים? האם יש ילדים?.

לא נראה שפות"ש שם את החסכון בראש מעייניו . כתב "צריכת דלק סבירה" .

אילו היה מבקש חסכוני בעדיפות גבוהה ברור שקיה ויונדאי לא שם.

פורסם

אפשר למצוא מאזדה 2 דור קודם בתקציבך. אמינה , חזקה אך לא מצטיינת בדלק

לדעתי , עליך להחליט קודם על גיר ואז להתמקד בדגמים השונים

ידני יתן לך רכבים כמעט חדשים ואוטומטי פחות מכך

פורסם

יש לך גם פורד פיאסטה ידנית ואתה תוכל לרדת בתקציב אפילו, יש לי את הידני. קצת חלשה לדעתי אבל מהנה לנהיגה.

פורסם

אני אחדד,

הייתי רוצה רכב שלא זולל דלק, דהיינו, צריכה טובה יותר מהממוצע... אבל זה לא השיקול המוביל\היחיד... מחפש חוויית נהיגה מאוזנת.

אני בסדר עם ידני או אוטומט(ורוצה להימנע מרובוטי) - אם השיקול הוא לוותר על גיר אוטומטי כדי להישאר בטווח התקציב, זה סבבה מבחינתי.

פורסם

תתחדש, נשמח לשמוע אחרי שנה סיכום עם הרכב מאוד מועיל לחבריו הפורום שישקלו בעתיד רכישה של רכב זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...