Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת ביטוח אחת דורשת התקנת כספת, וחברה שניה דורשת "אימוביליזר מפוצל".

בהנחה ששניהם לא קיימים ברכב, סוברו xv 2015, איזה עדיף להתקין ברכב מבחינת הסיבוכיות הנוספת שזה מכניס ?

פורסם

זה נבלה וזה טרפה..

מצד אחד התקנת אימובלייזר דורשת התערבות במערכת החשמל של הרכב, חיתוך חוטים, ומוסיף לך חוסר נוחות בהקשת קוד כל פעם לפני הנעה.

מצד שני התקנת כספת מונעת גישה למחשב רכב במקרה של תקלה הדורשת איבחון לעומק, ויש הטוענים שכספת גורמת במקרי קיצון להתחממות של מחשב הרכב עקב איוורור לקוי בניגוד לתכנון היצרן.

 

אני כניראה הייתי הולך על כספת, רק בגלל העצבים של הקשת הקוד המיותר הזה, וגם כי לדעתי יש לה יותר סיכוי לעצור גנב.

יום טוב גם לך

פורסם

כספת. בנתקנת כספת לא נוגעים בשום חוט, לא חותכים שום חוט, לא מתחברים למערכת חשמל של הרכב. נדיר מאוד שכספת גורמת לבעיות.

 

 

אני מדבר על כספת על מחשב מנוע, לא על ניתוק כלשהו מוגן בכספת.

 

 

פורסם (נערך)

ישנם שני סוגים של כספות האחת כספת פח שרמת המיגון שלה נמוכה,והשניה כספת אלומיניום שרמת המיגון שלה גבוהה.

מניסיון אישי התקנת כספת אלומיניום ב xv מנוע 2000 הדבר כרוך בהסרת התושבת שעליו היא יושבת ובאילתור העיגון שלה באמצעים אחרים,וזאת בגלל חוסר במקום עקב הגודל של הכספת.

הייתי נוכח בהתקנת כספת שכזו ובסוף נשארתי עם התושבת ביד.בהתקנת כספת פח הבעיה הזו אינה קיימת,לכן בדוק איזה כספת הביטוח דורש.

המתקין המורשה של סובארו לא מתקין כספת אלומיניום אלא רק כספת פח עקב השינוי שכרוך בהתקנה.

מאחר ולא מדובר ברכב חדש הייתי בודק אפשרות ללא מיגון כלל במחיר של פרמיה מוגדלת.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
פורסם

תיקון קטן להודעה מעלי:

 

מדובר בהסרת תושבת מקורית של מחשב מנוע, לא תושבת של הכספת.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...