Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין ברכישת משפחתית באזור ה100 אלף לזוג עם תינוק, עדיפות לחסכונית בדלק (לא היברידית).

ראיתי את הסקודה ספייסבק, נראה שעונה על הצרכים, מנוע 1.0 טורבו, חסכונית בדלק ועם מספיק מרווח. (עוד לא עשיתי נסיעת מבחן, רק בתחילת השבוע הבא אעשה. מקווה שהמנוע מספיק).

דברים נוספים שחשובים לנו הם רכב מרווח ככל הניתן, מצלמת רוורס, וייז ורכב בטיחותי ככל הניתן.

האם ישנם המלצות נוספות? האם יש מישהו עם ספייסבק שיכול להמליץ/לשלול? 0 ק"מ גם בא בחשבון.

פורסם

קח סיאט לאון, מרווח, מאובזר ונעים יותר, או סיאט ארונה אם בא לך cuv, את הסקודה תשאיר ללקוחות ליסינג

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מה ההבדל? זה בערך אותו הרכב.. הסקודה אפילו מעט מאובזר יותר וחדש יותר

ד"א אני לא רואה את הסיאט לאון סטיישן בכלל באתר שלהם, והלאון הרגילה קטנה יותר...

פורסם

סקודה ראפיד רכב שמתעלל בנוסעים בגלל הנוחות הנמוכה שלו, בספייסבק המצב נורא יותר תודות לצמיגים בעלי חתך נמוך.

פורסם

ההבדל זה הפלטפורמה, הלאון זה mqb שזאת השילדה של הגולף, הסקודה זה על בסיס האיביזה הקודמת עם מתלים פשוטים יותר מיועד בעיקר לליסינג ושווקים מתפתחים

פורסם

תודה על התגובות

עדיין, בסקודה דירוג הבטיחות גבוהה יותר (6 לעומת 5), אני מקבל חיישיני רוורס ומצלמת רוורס + ההנעה בכפתור (מקבל מתנה) מנוע מעט חדיש יותר לפי מה שהבנתי וצריכת הדלק מעט יותר טובה. בנוסף, הלאון יקרה יותר לאור המבצע של סקודה. לא מצליח להבין למה אתם ממליצים על הלאון (מלבד מתלים מיושנים בסקודה לפי טענתך).

אשמח לשמוע בהרחבה וגם דעות נוספות, במיוחד מעלי הרכבים האלו

המלצות לרכבים נוספים יתקבלו בברכה

פורסם

זה השילדה עצמה שיותר טובה, לא רק המתלים, קח נסיעת מבחן ותחליט. כרגע הלאון עולה 99,כמה כבר עולה הסקודה?

פורסם

הי

תודה שוב על התגובה

הסקודה גם באותו סדר גודל, חשבתי שהלאון יקרה יותר, כנראה שיש מבצע? ד"א אתה מדבר על הלאון הארוכה? כי אני לא רואה באתר שלהם את הארוכה בכלל.

בנוסף, איפה ראית שהלאון עולה 99?

תודה רבה

פורסם

תודה רבה

המלצות נוספות? מאוד רציתי מאזדה 3 מ0 ק"מ בגלל האמינות, אבל היא ממש צפופה מאחורה..

פורסם

לבסוף ככל הנראה אלך אל הספייסבק, מרגישה מרווחת מהסיאט לאון במושב האחרוי ובבגאז', חסכונית מאוד בדלק והמחיר שלה זול יחסית, כמאה אלף שקלים חדשה מהסוכנות.

אני מתכנן לעשות נסיעת מבחן היום ובמידה ומתאים, לרכוש.

אם יש למישהו המלצה נוספת ברגע האחרון באותו סדר גודל מחיר, אשמח לשמוע

תודה לכולם על התגובות ויום נעים

פורסם

אתה כנראה נעול על הספייסבק, וזה בסדר, אבל אם כך אז למה לך לקבל עוד הצעות?

לדעתי הלאון עדיפה באופן משמעותי. היא מקטגוריה גבוהה יותר, המידות החיצוניות שלה גדולות יותר והמדד היחיד שהספייסבק אולי מציעה בו מרווח עדיף זה המרווח לרגליים מאחור, אבל זה בא על חשבון המרווח במושבים הקדמיים. הספייסבק צרה ביותר מ-10 ס"מ מסיאט לאון וזה מורגש היטב בתא הנוסעים.

איכות החומרים בלאון עדיפה, המנוע הוא מגרסה חזקה יותר וכמו שכבר אמרתי מדובר ברכב מקטגוריה גבוהה יותר.

לזכות הספייסבק מרווח הרגליים ומערכת בלימה אוטונומית.

• תוכן חדש...