Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לצערי, מכרתי השבוע את הטיל הבליסטי שלי (מאזדה 3 ספיריט :evil:) עקב מעבר לעיר והתחלת לימודים אקדמיים. כרגע אני בהתלבטות - יש לי 5 דגמים על הכוונת, ואני אשמח לשמוע את חוות דעתם של האנשים שמכירים את הרכבים. הדברים שהכי חשובים לי זה צריכת דלק, "מחלות" מוכרות, עלויות טיפול וכדומה. חשוב לי לציין שכל הרכבים הנ"ל אוטומטיים.

1. הונדה אינסייט.

2. סיאט איביזה (1.2 ליטר TSI).

3. סקודה ראפיד.

4. סקודה פאביה.

5. קיה ריו סדאן.

בדקתי המון (אבל המון) ביקורות וחוות דעת ביד 2 ובאתרים דומים, יש ביקורות שחוזרות על עצמן (לדוגמה, אינסייט לא חזקה) אבל אין הרבה ביקורות על תקלות נפוצות ועל רכיבים שנוטים להתקלקל (כמו גיר או מנוע).

אשמח לשמוע את דעתכם, כי אני כבר באמת אבוד בתוך השוק המוצף הזה. :cry:

פורסם

למה ננעלת רק על הדגמים האלו? צריכת דלק בריו תהיה הכי גרועה מכולן אבל השקט יהיה עדיף, לאינסייט יש בעיה במנוע של צריכת שמן ועל ואג כבר מאסתי מלדבר... אתה יכול ליפול על לימון או על רכב אמין.

מה התקציב? אולי בגודל כזה עדיף sx4 .

פורסם

אני יודע שבאינסייט הייתה סדרה של רכבים עם בעיות במנועים(הוחלפו).

כמו כן,הרכב לא משרה ביטחון בנהיגה ונחשב לאחד הדגמים הפחות מוצלחים של הונדה.

מערכת היברידית צריך לבדוק-מתי הוחלפו סוללות והאם יש אחריות.

קיה ריו לא רכב חסכוני עם צריכת דלק ממוצעת לגמרי(1/11),יפגין אמינות גבוהה ומחירי ביטוח זולים יחסית לתוצרת VW.

כל הסיאט/שקודה אוטומטית-תריץ חיפוש על DSG.

כמו כן,לא ברור התקציב-כל הרכבים נמכרים פה מ2012-2018.

הריו והאינסייט נמצאות מ2009 אאל"ט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

התקציב הוא 40-50 אלף, והשנים הרצויות הן 13-14. ויתרתי על האינסייט, במקומה נכנס יונדאי i25, גם מבחינת דלק, טיפולים ותקלות אופייניות.

פורסם

I25 זו יונדאי אקסנט.

רכב שיועד ב99% לליסינג.

מגיע עם מנוע 1400 וגיר 4 הילוכים לא חסכוני במיוחד.

הרכיבים הוכיחו את עצמם והרכב עמיד ואמין.

סה"כ רכב פשוט ואמין-לא נוח/חזק/מאובזר/חסכוני אבל עושה את העבודה.

בדיוק כמו הריו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ריו סדאן ואקסנט זה כמעט אותו רכב.

אני אומר את אותה דעה.

בתקציב הזה תרכוש גאז 13-14 שתענה על כל הצרכים - מקום, נוחות, אבזור, צריכת דלק ואמינות

פורסם

אוקיי, תודה לכם על המידע, זה הועיל לי מאוד. לגבי ג'אז אני מוכן לבדוק, אבל משום מה יש לי מעט סלידה מהרכב הזה....

דבר אחד מפריע לי זה העניין של האיביזה - מצאתי אחת מעולה שנת 13, קילומטרז' נמוך והכל. רק הגיר הוא DSG.

שווה את הסיכון? אם אקח את הרכב למכון בדיקה, עד כמה מדויק הם ידעו לומר לי מה מצב הגיר וכמה הוא יחזיק (השערה)?

פורסם

לא יוכלו להגיד. בלאי טבעי של הגיר הזה גם עולה לא מעט כסף (מצמדים) וזה לפני שנכנסנו לרכיבים חשמליים. לך על בטוח וקנה גאז.

• תוכן חדש...