Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יש רעש של דפיקות/נקישות מכיוון איזור הגלגל הקידמי הימני (של הנוסע) בזמן נסיעה איטית על כביש משובש/עליה וירידה מבאמפר גם בנסיעה בניוטרל על כביש משובש יש את הרעשים האלה

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב הוא פיגו 2008 שנת 2014 ידני

תודה לעוזרים

פורסם

תפתח את המכסה של הפילטר מזגן(נמצא על הטורפדו מתחת לוישרים).

שים יד על האום שתראה שם(זה קצה הבולם), תבקש ממישהו שינדנד את הרכב מצד לצד, אם מרגיש נקישות אז הבולם גמור.

פורסם

לא הרגשתי נקישות בזמן הניענוע

מה יכול להיות?

אם אני עומד במקום ומשחרר חצי קלאצ למצב שהרכב רועד זה גם עושה את הרעש הזה

במידה וזה הבולם, כמה אמור לעלות להחליף בולם?

ועוד משהו, כשאתה אומר בולם אתה מתכון רק לבוכנה או לכל החלקים בסביבה? (הקפיץ, החלק העליון וכו וכו)

תפתח את המכסה של הפילטר מזגן(נמצא על הטורפדו מתחת לוישרים).

שים יד על האום שתראה שם(זה קצה הבולם), תבקש ממישהו שינדנד את הרכב מצד לצד, אם מרגיש נקישות אז הבולם גמור.

פורסם

לא הרגשתי מין דפיקות על האום?

הכוונה בבולם ולא בקפיץ, החלק העליון הוא תושבת הכרית(לא מה שאתה רואה מולך שהיא תושבת לאום) וגם התושבת הזאת יכולה להיות קרועה ואז הטלסקופ של הבולם חופשי לו.

צריך לבדוק גם תושבת מנוע עליונה.

אלה 2 הכיוונים העיקריים שאני מכיר בדגם הזה.

לכל מקרה, לבדוק את כל הפרונט מלמטה.

פורסם (נערך)

תבדוק את החיבורים של מוט אנטי-רול וגם את הבושינג (לא בוידאו)

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כנראה שצריך להחליף את הבולם :\

במוסך אחד אמרו לי שמחליפים בולם בזוגות, זה נכון?

מה היא עלות הגיונית להחלפת בולם(מקורי/חליפי/פירוק)? בעיה לקחת מפירוק?

תודה לעוזרים

פורסם

בולמים קונים חדשים ובזוגות בלבד,אני ממליץ לך מאד על המקוריים כי אם תקח תחלפיים יש מצב סביר מאד שהרכב לא יהיה נוח ו/או מתנהג כמקודם.

פורסם

ומה המחיר הסביר לעניין?

בולמים קונים חדשים ובזוגות בלבד,אני ממליץ לך מאד על המקוריים כי אם תקח תחלפיים יש מצב סביר מאד שהרכב לא יהיה נוח ו/או מתנהג כמקודם.
  • תוכן חדש...