Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

קניתי היום את המוצר Meguiar's Plastx

(לאחר שקראתי הרבה עליו כאן בפורום שהחומר במיוחד לטיפול בכתמים כאלו)

בתקווה להוריד כתמים שהיו לי על הלוח שעונים והפלסטיקה היכן שמראה לי את כמות הצריכת דלק,

להפתעתי זה ניהיה יותר גרוע לאחר המריחה...

האם מישהו התנסה בעבר?

יש דרך להפתר מזה, או שנתקעתי אם זה? :cry:

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Jester
פורסם

המוצר הזה הוא פוליש לפלסטיקה וככה גם צריך לעבוד איתו.

ציינת שמרחת את החומר אז אני מניח שלא פעלת נכון, תוכל לפרט מה עשית ועם איזה פד השתמשת?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם (נערך)
המוצר הזה הוא פוליש לפלסטיקה וככה גם צריך לעבוד איתו.

ציינת שמרחת את החומר אז אני מניח שלא פעלת נכון, תוכל לפרט מה עשית ועם איזה פד השתמשת?

מרחתי את החומר ואם מטלית נגבתי אותו על הפלסטיקה בצורת "שיוף",

לאחר מכן נגבתי אם מטלית יבשה.

האם לא פעלתי נכון?

עריכה אחרונה על ידי Jester
פורסם

תעבוד בצורה הזאת וממליץ לך לעבוד עם פד לבן לפוליש של כימיקל גייז או לייק קאנטרי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תעבוד בצורה הזאת וממליץ לך לעבוד עם פד לבן לפוליש של כימיקל גייז או לייק קאנטרי.

ואו איזה תוצאה!

היכן אני משיג הפד הזה?

פורסם

כן,ודאי, ברכב הקודם שלי. לוח השעונים שלו היה עכור, אחרי הטיפול הזה העכירות לא חזרה, לפחות עד לרגע שמכרתי את הרכב

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...