Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

מבקש את עצתכם

כיום יש לי 3 מכשירים הקשורים לתקשורת / טלפוניה בבית:

מודם (בעל יציאה אחת) מאוד ישן ומקרטע

המודם מחובר למתאם שיחות של 012

מתאם השיחות מחובר לראוטר אלחוטי

כל אחד כושל בזמנו, וביחד האמינות לא מספקת, כנראה גם עניים של גיל המכשירים (מודם ומתאם שיחות מעל 12 שנה).

מבקש לצמצם מכשירים ולהגדיל אמינות.

התקשרתי עכשיו והזמנתי קו טלפון ביתי בסיסי (כן עדיין זקוק לכך) מבזק , זה במקום קו האינטרנט שיש לי מבזק.

ע"י כך אני מתכוון לוותר על קופסא אחת - מתאם השיחות.

על הדרך שידרגתי מ15M לקצב של 40M.

האם מוצר כזה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19439&iszap=1

יתן לי מענה כמודם + ראוטר והאם הוא יתמוך ב40M?

האם יש קונפיגורציה אחרת מומלצת?

נזכרתי בעוד דבר, נציג בזק ניסה לאמר שאקח מודם שלהם בשכירות...כי הם לא תומכים במודם חיצוני ואני אצתרך לקנפג אותו לבד....האם הISP שלי יכול לעזור לקנפג אותו (012)?

תודה

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אכן יתמוך, יש לי בדיוק את אותו מכשיר.

1. המכשיר כולל מודם ADSL ו-VDSL (מעל 15 מגה), מודם ה-ADSL שווה לתחת ומתנתק בעומס, ברגע ששדרגתי ל-VDSL, עובד יופי.

2. שדרג לקושחה האחרונה (019 כרגע).

ב-VDSL אין יותר מידי מה לקנפג, בסוג החיבור בחר ב-PTM, עבור בזק בחר ב-PPPOE, הכנס שם משתמש וסיסמה וזהו.

כמו כן יש לקנפג את הרשת האלחוטית, את זה אני מאמין שאתה יודע לעשות.

פורסם

המוצר שהבאת הוא מצוין, אבל לשימושים שאתה מתאר יספיק מוצר זול בהרבה:

D-Link 225

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

המון תודה!!!

האם הבנתי נכון ובעצם אני עובר בתהליך שאני עושה מ3 מוצרים ל1?

במיוחד לאור העובדה הנל, יכול ורוצה להשקיע במוצר איכותי, לכן שאלתי ספציפית על הלינקסיס.

האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות בכדי לקנפג את המוצר כ VDSL ?

בכל מקרה אוריד את המדריך למשתמש ואסתכל

מאמין שעם קינפוג הרשת האלחוטית אסתדר, עשיתי את זה בעבר

gbguy, המוצר בתקן AC

עריכה אחרונה על ידי locus

פורסם

בנוסף לא הייתי ממליץ על הלינקסיס, לי יש כזה, והוא עושה לי בעיות (פעם בכמה ימים הוא מאבד תקשורת וצריך לרסט אותו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ודים, הוא מקונפג אצלך ADSL או VDSL?

יש לך המלצה אחרת?

פורסם

מקונפג VDSL

אין לי המלצה אחרת, חוץ מלהגיד שנתב NETGEAR בן 8 עובד יותר יציב מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

TP-Link Archer VR600

כרגע הכי משתלם

לוודא שמדובר על V2 כתוב על המדבקה

אם תרצה יש עדיפים וזולים מאמזון

לדוגמה Asus DSL-AC68U

פורסם

מחירים של KSP ואמאזון לא כאלה שונים.

אם אין הבדל דרמטי במחיר, עדיף כבר לקנות בארץ.

אבל אני לא מכיר את הנתב הזה, אז אני לא יכול להמליץ עליו.

פורסם

ואדים נתתי 2 אופציות

ה VR 600 נמכר בארץ 450-550 שח קניה בארץ כמובן אין הצדקה לקנות מחול.

האסוס הוא ליגה בפני עצמו ואין להשיג בארץ.

פורסם

האסוס ממש לא זול (150 פאונד לא כולל משלוח).

פורסם

ב-ADSL אכן היו ניתוקים בעומס, אבל ברגע שעברתי ל-VDSL הוא יציב כמו כל ראוטר ביתי מודרני (הוצאה והכנסה מהחשמל פעם בכמה חודשים), לא נתקלתי בבעיות מיוחדות איתו.

• תוכן חדש...