Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה !

יש לי גולף שנת 2001 יד ראשונה עם 65000 ק"מ .

קרוב לשנתיים יש לי קפיצות בגיר והוא לא משתלב חלק בין שני לשלישי ,

לידידה שלי יש אותו רכב גם עם מנוע 1600 , שבבדיקה במוסך צ"מפיון של היבואן הציעו לה להחליף בעלות של 6000 ש"ח במקום 20000 ש"ח את הגיר .מכיוון שהשאר ימומן ע"י וולקסווגן גרמניה , מפני שידוע שזה בעיה סידרתית , והיא במגעים איתם שהכל ימומן על ידם .

לרכבים אלו אין אחריות מכיוון שבזמנו ניתנה אחריות לשנה אחת בילבד .

היתה בעיה גם של חלונות חשמל שנופלים ובעיה זו היתה עם אחריות מורחבת ותוקנה ללא תשלום .

שאלתי היא האם ידוע למישהו על בעיות מסוג אלו והאם זה באמת בעיה סידרתית .

האם ידוע לכם על מקרים שהחליפו גיר חדש והשאלה היא האם בעיה זו לא תחזור בגיר החדש .

אני זקוק ליעוץ במהרה !

תודה רבה

דורון

פורסם

הבעיה לא בהכרח מהגיר

יכול להיות שהבעיה נובעת מתקלה במיצערת כדי לדעת בדיוק אליך להיתחבר למחשב למטרת דיאגנוזה

אם אתה מעוניין צור איתי קשר

פורסם

התקלה ידועה במיוחד במוניות רכבי הקונצרן (הגיר מתחמם ונשפך)

המחיר 6000 ש"ח הינו מחיר העלות ליבואן בארץ.... אכן הם צריכים לתקן על חשבונם

פורסם

המקרים שצוינו פה הם בעיות מוקרות ברכבי פולצוואגן , אכן הבעיה היא בגיר וצריך להחליפו , מאחר והאחריות שלך תמה , אז זה קצת יהיה בעיה להעביר את האחריות לחברה , אם אתה תתעקש ותפנה לצמפיון הראשי בארץ אולי הם יסכימו להחליף לך את הגיר בחינם ...

לגבי החלונות שנופלים , יש להם החלפה יזומה של מנגנוני חלון וזה לא עולה לך כסף , כדיי שתלך למוסך מורשה לבדוק את העניין ..

פורסם

שווה לנסות להפיל את כל הסכום על החברה

לחבר שלי היה בעיה במנוע (מזדה 2000 )

במוסך אמרו לו שזה גיר.

הוא כתב מכתב בכי לחברת מזדה

והם אישרו לו החלפת גיר ללא תשלום.

יש לציין שהוא היתחזה לעיתונאי.

ירון מאיר

• תוכן חדש...